Major Evidence Syrian Chemical Attack Staged by US-backed Terrorists


”Blackstone Intelligence Network” reports:


3 responses to “Major Evidence Syrian Chemical Attack Staged by US-backed Terrorists

 • ladulaas

  Åh, det spelar ingen roll. Ledarna i USA och England har redan fattat beslut om att anfalla Syrien.

  Det blev inget ramaskri mot USA efter dess mord på över en miljon irakier, inklusive flera hundratusen barn, trots att ursäkten ”weapons of mass destruktion” bevisligen var en lögn.

  Med media i ett järngrepp kan imperialisterna göra precis som de behagar – och de gör det. Trumps valslogan ”I shall make America great again” har visat sig – vilket jag misstänkte redan under valkampanjen – betyda ‘I shall make the AngloAmerican Empire great again’.

  Trump gör nu det, som Hillary Clinton gick till val på: Förstöra Mellanöstern och starta krig mot Ryssland. Alla amerikanska presidenter, från starten 1776, har haft ett allt övergripande mål: Världsherravälde till varje pris.

  Gilla

 • gamgubben

  Förvånar mig icke om US of bluff ligger bakom, de använder alltför ofta devisen ”anfall är bästa försvar.” För att säkerställa att misstankar om deras egen inblandning inte föreligger levererar de medlen till en egen allierad i det här fallet en gerillagrupp.
  Förvånas ej heller över att Sveriges representanter i säkerhetsrådet jamsar med dem som beskyller andra utan säkra bevis.

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  Även förgiftningen av dom Ryska medborgarna i England är falska spår. OPCW är klara med sin analys och har kommit fram till att de är tillverkat i England.

  https://www.rt.com/uk/423911-opcw-skripal-russia-investigation/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: