Hånflin


Är det fler än jag som blir förb….ad när man ser partiledarna för 7-klövern stå med ett hånflin på läpparna, när vi alla vet hur det ser ut i dagens Sverige?

Barngäng som rånar, ungdomsgäng som gruppvåldtar, hemlösa pensionärer, åldringsrån, dödsskjutningar, långa vårdköer, en havererad skola, terrorister, extremister, poliser som inte löser brott, en militär knappt värd namnet, otrygghet, laglöshet, gränsöverskridande brottslighet, bostadskris, miljardregn över nyanlända, segregation, religiös fanatism, hela världen skrattar eller skakar på huvudet åt Sverige, anlagda bränder m.m. m.m. Snacka om att 7-klövern lyckats.

Å så står fanskapen och bara flinar åt oss medborgare som ser hur vårt eget land förändras och hur vårt eget folk nedvärderas. Nu skulle jag kunna använda ännu ett kraftuttryck. Det gör jag inte, men det lär komma vad det lider. En sak vet jag med säkerhet. Aldrig någonsin har det varit lika lätt att välja bort partier när man står i vallokalen och ska ge sin röst.

Titta bara, så förstår ni.


16 responses to “Hånflin

 • selma fattig

  Jan björklund har glömt bort att han och alliansen att de misslyckades skolan i 8 år och det har denna regering också och gjort med hjälp av förrädaren Fridolin.
  Och sen verkar det som de i riksdag och regering verkar få nyheter från ett drömland i från sverige. Varför ser de inte verkligheten?

  Gilla

 • Punto

  De flinar nog åt man bara lyckades utvisa sex till Afghanistan i går. De är nöjda.

  Gilla

 • Bosse S

  Det är inte lätt att hålla sig för skratt när man tänker på hur bankkontot växer och hur dumma i huvudet de är som gjort det möjligt.

  Gilla

 • Lena

  Jag ser fram emot att se era tårar efter valet i höst !
  Ni skall bara förlora stort !

  Gilla

 • Jhonsson

  När man gör vissa saker tvingas man ibland välja mellan kvantitet eller kvalitet. Vad ajuklövern satsat på är väl uppenbart.

  Gilla

 • Gringo

  De verkar vara nöjda med sitt jobb, själv blir jag livrädd inför de vi står inför. De är tragiskt att vi inte har bättre politiker över lag, för jag ser absolut ingen framtid med dessa politiker. Hur som helst så väntar en tung och jobbig resa framför oss, för att kunna vända denna tillställningen.

  Gilla

 • Danne

  Det blir så här när medierna har abdikerat.
  I min ungdom så låg pressen på för att avslöja alla oegentligheter.
  Då var politisk korrekthet inte uppfunnen. Men nu kan vi se vilka som tjänar på det, hånflinen som kan bedriva en politik som man måste ljuga om för att den ska fungera.
  Att se rättshaverister kräla under bussar och ljuga om att de åker mot döden är enbart ett spel för galleriet.
  Alla dessa har fått sin sak prövad många gånger, men så ändrar sig regeringen och ger dem en till chans (valår).
  Jag undrar om jag som svensk skulle få samma chans i rättssystemet?
  Svar nej.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Sedan införde Palme presstödet och då satt media genast i knä på makthavarna, Olof var inte dum kan man styra media så är minst hälften vunnet och idag vet ju alla utanför etablissemanget att PK-media är 7 klöverns bästa och trognaste vapen riktat mot oss det där s.k vanliga folket som alla partiledare i riksdagen inklusive media alltid säger i debatter och andra sammanhang !

   Gilla

 • centurion

  ”JAG HAR GJORT BORT MIG, OCH HÄR SER NI RESULTATET”. F.d. utbildningsministern Jan Björklund, presenterade idag sin senaste snilleblixt : Kravlöst gymnasium för hjärntvättade latmaskar som misslyckats i den kravlösa skolan, som Gustav och Janne bär skulden till. Redan korkade individer ska erbjudas ¨inbillning¨, enl. minsta motståndets lag. Han kunde lika gärna ha yttrat : ”Så här kan det gå när en klåpare ger sig på ett område han icke behärskar”. Att beakta : Man växer med de krav uppgiften kräver !

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Ett hånflin från en bedragare i politiken! ”Feminism” betyder i praktiken att fattiga främst kvinnor, även de som jobbat i mer än 40 år och betalat skatt får en pension under EU:s fattigdomsnivå!
  Bara det skulle betyda dödsstöten för denna bedragare om SVT och hatmedia gjorde sitt jobb och rapporterade om detta faktum!

  Gilla

 • Erik Bergman

  Jag ska gå runt bland valstugorna hemma i höst och fråga: Hur kan ni med att ställas upp i valet? Ni har ingen som helst aning hur ni ska komma till rätta med Sveriges alla problem, och även om ni hade det så vågar ni inte göra något.”

  Gilla

 • Roland ram

  Självgoda brakskitar ler i alla väder
  Vänta när tjäran och fjädrarna kommer fram
  då ska dom få för sina hånflin.

  Gilla

 • The proud swede

  Det har aldrig varit aktuellt att rösta på någon av de landsförrädarna, så valet är fortfarande enkelt…

  Gilla

  • The proud swede

   Återigen ett miffo som tryckt tumme ner…. du måste tycka att landet styrs på ett alldeles utomordentligt sätt….eller också är du bara dum i huvudet…

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Men för majoriteten av den trygga svenska Melloälskande väljarkåren har valet fram till 2014 varit solklart och tyvärr har nog inte den majoriteten vaknat i September utan kommer av gammal vana och bekvämlighet att ge 7 klövern ytterligare 4 år !
   AFS bli det i höst.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: