Stäng

Hånflin

Är det fler än jag som blir förb….ad när man ser partiledarna för 7-klövern stå med ett hånflin på läpparna, när vi alla vet hur det ser ut i dagens Sverige?

Barngäng som rånar, ungdomsgäng som gruppvåldtar, hemlösa pensionärer, åldringsrån, dödsskjutningar, långa vårdköer, en havererad skola, terrorister, extremister, poliser som inte löser brott, en militär knappt värd namnet, otrygghet, laglöshet, gränsöverskridande brottslighet, bostadskris, miljardregn över nyanlända, segregation, religiös fanatism, hela världen skrattar eller skakar på huvudet åt Sverige, anlagda bränder m.m. m.m. Snacka om att 7-klövern lyckats.

Å så står fanskapen och bara flinar åt oss medborgare som ser hur vårt eget land förändras och hur vårt eget folk nedvärderas. Nu skulle jag kunna använda ännu ett kraftuttryck. Det gör jag inte, men det lär komma vad det lider. En sak vet jag med säkerhet. Aldrig någonsin har det varit lika lätt att välja bort partier när man står i vallokalen och ska ge sin röst.

Titta bara, så förstår ni.

16 reaktioner på “Hånflin

 1. Jan björklund har glömt bort att han och alliansen att de misslyckades skolan i 8 år och det har denna regering också och gjort med hjälp av förrädaren Fridolin.
  Och sen verkar det som de i riksdag och regering verkar få nyheter från ett drömland i från sverige. Varför ser de inte verkligheten?

 2. Det är inte lätt att hålla sig för skratt när man tänker på hur bankkontot växer och hur dumma i huvudet de är som gjort det möjligt.

 3. När man gör vissa saker tvingas man ibland välja mellan kvantitet eller kvalitet. Vad ajuklövern satsat på är väl uppenbart.

 4. De verkar vara nöjda med sitt jobb, själv blir jag livrädd inför de vi står inför. De är tragiskt att vi inte har bättre politiker över lag, för jag ser absolut ingen framtid med dessa politiker. Hur som helst så väntar en tung och jobbig resa framför oss, för att kunna vända denna tillställningen.

 5. Det blir så här när medierna har abdikerat.
  I min ungdom så låg pressen på för att avslöja alla oegentligheter.
  Då var politisk korrekthet inte uppfunnen. Men nu kan vi se vilka som tjänar på det, hånflinen som kan bedriva en politik som man måste ljuga om för att den ska fungera.
  Att se rättshaverister kräla under bussar och ljuga om att de åker mot döden är enbart ett spel för galleriet.
  Alla dessa har fått sin sak prövad många gånger, men så ändrar sig regeringen och ger dem en till chans (valår).
  Jag undrar om jag som svensk skulle få samma chans i rättssystemet?
  Svar nej.

  1. Sedan införde Palme presstödet och då satt media genast i knä på makthavarna, Olof var inte dum kan man styra media så är minst hälften vunnet och idag vet ju alla utanför etablissemanget att PK-media är 7 klöverns bästa och trognaste vapen riktat mot oss det där s.k vanliga folket som alla partiledare i riksdagen inklusive media alltid säger i debatter och andra sammanhang !

 6. ”JAG HAR GJORT BORT MIG, OCH HÄR SER NI RESULTATET”. F.d. utbildningsministern Jan Björklund, presenterade idag sin senaste snilleblixt : Kravlöst gymnasium för hjärntvättade latmaskar som misslyckats i den kravlösa skolan, som Gustav och Janne bär skulden till. Redan korkade individer ska erbjudas ¨inbillning¨, enl. minsta motståndets lag. Han kunde lika gärna ha yttrat : ”Så här kan det gå när en klåpare ger sig på ett område han icke behärskar”. Att beakta : Man växer med de krav uppgiften kräver !

 7. Ett hånflin från en bedragare i politiken! ”Feminism” betyder i praktiken att fattiga främst kvinnor, även de som jobbat i mer än 40 år och betalat skatt får en pension under EU:s fattigdomsnivå!
  Bara det skulle betyda dödsstöten för denna bedragare om SVT och hatmedia gjorde sitt jobb och rapporterade om detta faktum!

 8. Jag ska gå runt bland valstugorna hemma i höst och fråga: Hur kan ni med att ställas upp i valet? Ni har ingen som helst aning hur ni ska komma till rätta med Sveriges alla problem, och även om ni hade det så vågar ni inte göra något.”

 9. Självgoda brakskitar ler i alla väder
  Vänta när tjäran och fjädrarna kommer fram
  då ska dom få för sina hånflin.

 10. Det har aldrig varit aktuellt att rösta på någon av de landsförrädarna, så valet är fortfarande enkelt…

  1. Återigen ett miffo som tryckt tumme ner…. du måste tycka att landet styrs på ett alldeles utomordentligt sätt….eller också är du bara dum i huvudet…

  2. Men för majoriteten av den trygga svenska Melloälskande väljarkåren har valet fram till 2014 varit solklart och tyvärr har nog inte den majoriteten vaknat i September utan kommer av gammal vana och bekvämlighet att ge 7 klövern ytterligare 4 år !
   AFS bli det i höst.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: