Det bidde en tummetott


Enligt NOA (numera välbekant för Petterssons) hade gränspolisen en lista med 61 afghaner som skulle utvisats ur Sverige igår.

18 stycken återstod under måndagen, men när planet lyfte till Kabul fanns bara 6 stycken av dem med. Den svenska asylpolitiken i ett nötskal.

Förutom batikhäxornas gråt, vänsterorganisationernas ständiga kamp mot demokratin och att antal afghanska invandrare med sexdömde Arif Villinteuppgemittefternamnavsäkerhetsskäl i spetsen, lyckades man hitta ytterligare kryphål som gjorde att så få av de utvisningsdömda afghanerna kunde resa hem.

Hela 50 procent av de utvisningshotade afghanerna kunde skrivas av då de sökt om uppehållstillstånd för att fullfölja sina studier. Dessa 30 afghaner som fått avslag på sin asylansökan ingår alltså i den grupp på 9 000 afghaner som Stefan Löfven lovat att få stanna, trots avslag, bara de lovar att studera.

Suck, bara suck!

Samtiden

Om ni undrar över regeringens löfte om att utvisa 80 000 personer utan uppehållstillstånd? Det gör nog de flesta svenskar, förutom batikhäxorna, intresseorganisationerna och givetvis den regering som utfärdade löftet.


13 responses to “Det bidde en tummetott

 • introvert

  Nasta gang det blir utvisning! Lat bli att annonsera datum osv.
  Sverige visar varlden hur lojligt allt ar i Sverige.

  Gilla

 • Ettan

  ”bara de lovar att studera”
  De behöver inte lova att studera. De behöver ha som avsikt att studera.

  Gilla

 • Kurt

  De sa idag på Tyska nyheterna att antal ”Barn” som de kallas i Sverige försöker ta sig i en strid ström till Tyskland när de ha fått avslag i Sverige.

  Gilla

 • age

  Helt i linje med kontraktet som socialdemokraterna skrev 1999 med den terrorstämplade sammanslutningen, muslimska brödraskapet!

  => Att underlätta islamisering av Sverige!

  Du kan läsa kontraktet på nätet!

  Gilla

 • Emma

  Att det bara blev en tummetott har vi 7-klövern att tacka.

  Gilla

 • eugenecork

  10% inte så illa pinkat ändå…får nog nöja oss
  om vi får vinka av 1% av Ygemans 80 tusen?

  Gilla

 • Emma

  Vad har hänt med Vänsterns egen lilla gunstling och Elin Morén Kruth lekkamrat Fatemeh Khavari ? Elin Morén Kruth lär vara aktiv inom vänsterns ungdomsförbund och vänsteraktivist. Enligt hennes profil på fb lär hon vara diakoniassistent på Immanuelskyrkan Stockholm.

  https://www.facebook.com/elin.morenkruth

  Gilla

 • Jhonsson

  2016 lovade Löfven och Ygeman att 80000 (åttiotusen) individer, som då vistades illegalt i Sverige snabbt skulle förpssas ut ur landet . Man mäktade väl med att få iväg några hundra. Sedan tog orken och viljan slut. I dag försörjer sig säker många av dem på brottslig verksamhet och ovanpå allt får de sina tänder lagade på de svenska skattebetalarnas bekostnad. Någoting som vår ”regering” inte bryr sig om ett enda dyft. Vi har fått ett parallellsamhälle, där kriminaliteten snabbt växer på grund av regeringens häpnadsväckande slapphet/oförmåga med allt, som har med invandring att göra. Man kan fråga sig, varför landets ledning låter Sverige förfalla till en stor sophög.
  Vi måste se till att välja en sverigevänlig regering vid valet 2018.
  En regering utan S och Mp.

  Gilla

  • compulsoryunion

   Apartheid syns när svensk faktureras 450 kr för att glömmer gå på tandläkar kontroll, men nyadelsman får 50 kr faktura för helt nya huggtänder…

   Gilla

 • Jhonsson

  2016 lovade Löfven och Ygeman att 80000 (åttiotusen) individer, som då vistades illegalt i Sverige snabbt skulle förpssas uråt urnlamdet. De mäktade väl med att få iväg några hundra. Sedan tog orken och viljan slut. I dag försörjer sig säker många av dem på brottslig verksamhet och ovanpå allt får sina tänder lagade på skattebetalarnas bekostnad. Någoting som vår ”regering” inte bryr sig om ett enda dyft. Vi har fått ett parallellsamhälle där kriminaliteten snabbt växer på grund av regeringens häpnadsväckande slapphet med allt, som har med illegal invandring att göra. Man kan fråga sig, varför landet ledning låter Sverige förfalla till en stor sophög.
  Vi måste se till att välja en sverigevänlig regering vid valet 2018.
  En regering utan S och Mp.

  Gilla

 • Roland ram

  Det enda som fungerar i sverige idag är bistånd och flyktingverksamheten med den växande kränkningsindustrin.
  Resten är i sockerkoma ingenting fungerar , hur kunde allt fungera förr?

  Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Sveriges asyl och invandringspolitik saknar all trovärdighet. Det är ”öppna gränser” utan minsta krav eller regler som gäller.
  Tacka EU och Stefan löven!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: