Peter Jezewski, känd från rockgruppen The Boppers, blir SD-politiker


VALET 2018. Peter Jezewski står på Sverigedemokraternas riksdagslista inför höstens val. – Det som alltid legat mig nära om hjärtat är äldreomsorgen och vården. Jag bryr mig om de äldre och SD är det parti som gör det mest, säger Peter Jezewski.

Musikern Peter Jezewski, som de flesta nog känner igen från rockgruppen The Boppers. Bandet slog i genom i slutet av 1970-talet, efter många covers på låtar från 1950- och 60-talet. Peter Jezewski var med från första början och har turnerat flitigt med The Boppers, både i Sverige och utomlands, innan han hoppade av 1993.

Efter avhoppet har Peter Jezewski varit verksam som soloartist, samt som frontman i grupperna Peter and the chiefs och Peter and the Bopmachine. Sedan fem år tillbaka turnerar han med showen ”Be Bop A Luba”.

Men nu tar den den rockälskande musikern klivet in i politiken.

– Jag har uppnått en lite högre ålder nu och tycker väl att det är många som knyter handen i fickan, men inte gör något, utan mest gnäller på andra. Jag tycker att det är läge nu att försöka bidra så gott det går till samhället, säger Peter Jezewski.

Peter Jezewski har varit med en del på bloggen…

Kör hårt Peter…


7 responses to “Peter Jezewski, känd från rockgruppen The Boppers, blir SD-politiker

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: