Socioekonomiska faktorer drabbar 14-åring

INVANDRING. ”En 14-årig pojke ska ha kidnappats från en högstadieskola i Göteborgsområdet. Fyra unga män misstänks ha tagit med honom till en skog – där pojken blev slagen och sparkad i upp till en halvtimme…

– De åkte från en del av Göteborgsområdet till en annan och plockade med sig en 14-årig målsägande. De trampade in på skolan och hämtade honom, precis innan en lektion skulle börja, säger åklagaren Mats Ihlbom. Pojken ska ha blivit tvingad att följa med männen i bilen.

– De tar med sig pojken till en skog och spöar på honom ganska ordentligt. De slår honom och när han trillar tar de upp honom och sparkar honom…Enligt åtalet ska de också ha spottat och stampat på pojken. Efteråt ska de tvättat av honom och satt honom på en spårvagn. Pojken behövde uppsöka sjukhus och motivet tros vara hedersrelaterat. – Det finns en bild på pojken tillsammans med två kvinnliga släktingar till två av de misstänkta. Det är en helt oskyldig bild. Han har varit på ett kafé och fikat med dem.”

Att kidnappa och misshandla pojkar som fikar med ens kvinnliga släktingar är en uråldrig svensk tradition, dock har anmälningsgraden ökat. Sånt var ännu vanligare på 1950-talet har jag hört innan de byggde ut fritidsgårdarna.

Det viktiga nu är att blunda hårt och hysterisk förneka våldet så länge det inte drabbar en själv, skriver Tino Sanandaji på sin Facebook. 

-Pettersson skriver på sin blogg att det är typiskt uråldriga svenska namn på de åtalade. De åtalade pojkarna lystrar till förnamnen Ismail, Pawan, Shafii och Memet enligt Göteborgs Tingsrätt mål nr B 2711-18…

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

Andra generationens invandrare värre än den första 

9 thoughts on “Socioekonomiska faktorer drabbar 14-åring

  1. Ny fakta kring attentatet börjar nu så smått sippra ut,även om de är väl inlindade i bomull.Bl.a. har de ansvariga i Berlins regering,som vanligt kopierat sina rader från senaste islamska dådet.
    I detta heter det,att ”Deras tankar är hos de döda,och skadade samt deras anhöriga”.
    Som ren upplysning,finns det c:a 11.000 sådana tickande bomber av muslimska ”frihetskämpar” ,i Tyskland.Alla importerade eller återvända ”hem , från sina terrorbrott inom IS.

  2. Här ytterligare rader kring dagens terrordåd i Münster.Platsen han valt ut för dådet,är en populär samlingsplats för studenter vid stadens Universitet.
    Efter dådet steg Islamisten ur fordonet,och gjorde ”harakiri” för att få hamna i Paradiset…..
    Enl. vissa källor förbereddes en demonstration för freden i Syrien,bland de godhjärtade yngre på plats.Hurvida dessa finns bland offren,framgår ännu inte.
    https://twitter.com/Pauli_Feger/status/982630768487927808/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bz-berlin.de%2Fdeutschland%2Fauto-faehrt-in-muenster-in-menschenmenge-mehrere-tote

  3. Detta har jag missat(om det funnits) på min lustiga sida över PK-pressens rubriker.
    I dag fanns inget direkt att dra på mungiperna åt (ännu så länge).
    Vad jag märkt är att en del nya anställts hos blaskorna.De tidigare orden har nu förändrats till mer modernare versioner.(innespråk)
    T.ex. har orden ”knivskärning/knivskadad” nu blivit till ”stickskador/ade”.
    Av dessa finns en uppsjö dagligen från olika delar av landet.Likså tycks morden numera ske,så att säga inom vänkretsen.Först ”slag o. sparkar” sedan trampas tydligen offren ihjäl !
    X-pressen får dagens ros av mig,för sitt reportage kring paret Hallifax ,som mötte kärleken i tvättstugan !! Hela berättelsen får ni dagens utgåva för 23:-….eller är det 24:- ?

    • Stefan Löven kallade det för stick-utmaningar idag, ordet kniv har Socialdemokraternas språkpolis också bytt ut….TRYGGT i Socialdemokraternas Sverige!
      Svältande äldre kommer det att bli förbjudet att prata om när Socialdemokrater och MILJÖDÅRARNA ändrat grundlagen!!!
      Stefan är nöjd en dag som denna när han får leka stor statsman och värva röster på problem han själv skapat….

    • Till er två som tryckt ”tummen ner”,finns nu på eftermiddagen några rader om de era.På olika håll i landet dyker det nu upp knivstick.
      T.o.m. en av de era,som maskerat sig med luva, ”knivrånade” en butik i Helsingborg.
      Men det är ju små-opotatis mot det som just skett i Münster.En av era terrorister har med en skåpbil,roat sig med att köra in i en fullsatt trottarservering.Flera döda (till er fromma) och 30 talet mer eller mindre allvarligt skadade.Återkommer senare med mer kring detta terrordåd.Bild från BZ:
      https://pbs.twimg.com/media/DaMBd4KWAAAEcFz.jpg:large

  4. Shaira polis .
    Utmanande kulturproblematik.
    Svensk problem lösning= ge problemen ett krånligt namn och utse en ny myndighet med en fd misslyckad socialdemokratisk chef.

KommenteraAvbryt svar