Vill miljöpartiet att vi ska cykla tillbaka till Medeltiden?

MILJÖ.  Som ni vet började flygskatten gälla igår för att miljöpartiet vill att vi ska åka miljövänligt och att jag försökte beställa tågbiljett till världsmetropolerna London, Paris och Rom på SJ:s hemsida. Det gick inte, i varje fall lyckades inte jag. 

Uppriktigt sagt är det svårt att veta hur miljötalibanerna har tänkt sig framtiden. För några år sedan skulle vi åka etanolbilar. MP tvingade landets mackar att installera etanoltankar med etanol oftast gjord på mat för att de skulle få fortsätta verksamheten. Många mackägare hade inte råd och massor med landsbygdsmackar stängde.

Sedan visade det sig att etanolmotorerna var sämre, de behövde service oftare och blev svåra att starta så ägarna uppmanades att tanka bensin i stället.

Nu var det tags för nästa steg för flip-flop politikerna, köp en miljömärkt diesel sa miljöpartiet så blir du skattebefriad i fem år.

Tänk inte på att när de fem åren gått kommer du som bor på landet kanske inte att få åka in till stan för att handla.

Nu läser jag i DN att även de etanolbilar som rullar, gasbilar och bensinbilar kan förbjudas i miljözonerna, det är en hal miljon bilägare till som  drabbas.

Köp elbil säger miljömupparna utan att tänka på att många inte har råd, att räckvidden är för dålig, att elbilar inte går att dra tunga släp med och att elbilar troligen är nästa miljöproblem…

 

-Pettersson menar att ni som är nöjda med miljöpartiets politik naturligtvis ska rösta på mp den 9 september 2018. Ni som vill ha en levande och fungerande landsbygd får välja ett annat parti…

 

14 thoughts on “Vill miljöpartiet att vi ska cykla tillbaka till Medeltiden?

 1. Även om hela nordpolens is smälter, kommer inte havsnivån att ändras.
  Prova och lägg en isbit i ett glas vatten, när isen smällt är vatten-nivån i glaset oförändrad.
  Garanterat, så funkar fysiken.

 2. Är det någon Miljöpartist som kan förklara varför miljöpartister alltid tar flyget, t.o.m. mellan Bromma och Arlanda.

 3. Miljöpartister saknar förmågan att tänka längre än ett steg. Detta borde vara bevisat i historiken kring drivmedel för bilar.
  Det är nog därför de går bra ihop med Islam. Allt sker på guds vilja så orsak-konsekvens existerar inte i världsbilden.

 4. Har provat samma till Berlin. 1 timme med flyg. 11 timmar med tåg. Kan Miljöpartiet räkna ut hur mycket kostar att avvara två och en halv arbetsdag fram och tillbaka för arbetsgivaren? Tänker regeringen kompensera min arbetsgivare för förlorad arbetstid?
  Och de svenska eupolitikerna som kan byta sina förstaklass biljetter mot turistklass på flyg och få mellanskillnaden själva. Ska dom börja åka tåg nu?
  Det är som vanligt en lögn från regeringen för att få ihop den kostsamma budgeten, för ni vet vad? Man får inte säga det för då är man rasist.

 5. Har ni tänkt på att i alla snyftreportage som TV visar från ex Syrien så är det barnfamiljer som visas, utsvultna ungar med stora ögon. Kriget i Syrien har pågått i sju år och massor av dessa barn är från nyfödda till fyra- femåringar. Är det krig och man varken har mat, vatten eller övrigt nödtorft hur kan man då hålla på att sätta fler ungar till världen? Kan de inte hålla igen lite när det är krig? Den främsta humanitära hjälp alla dessa svältande människor i diverse länder skulle vara preventivmedel med lättförståliga instruktioner.

  • Ja, jag har heller aldrig förstått varför vi ska tycka synd om dessa!

   Sätter man så många barn till världen som Gud vill, så får man också räkna med att det dör så många barn som gud vill!

   • Såg du snyft reportage från SVT här om dagen där en gubbe från Afganistan fick ta hit sin familj på fem stycken. Klagade att i Kabul hade han en 11 rums bostad och valde en här 5 rum och kök för 9000. Vem står för fiolen?

    Det var ju så dåliga skolor och sånt enligt honom i Kabul. också krig lade han till.

 6. Skattebetalarna får stå för notan när okunskapen styr landet. Är de mer miljövänligt att åka på en el cykel än en vanlig cykel? Mellanöls partiet på 4% ska inte ha något inflytande i ett demokratiskt land. De är som en triss lott ,”plötsligt händer de”. Efter nästa val hoppas jag att MP bli lättöls partiet på 1,8%.

 7. Den humanitära supermakten ska rädda världsklimatet och alla hungriga negerungar.
  På bekostnad av höjda skatter och sänkta pensioner.
  Höjd drivmedelskatt
  Höjd alkoholskatt
  Höjd tobaksskatt.
  Höjd flygskatt.

  • Ja, ”Roland ram”!

   Dessutom hela vår pensionskassa till de massproducerade
   ”barnen” från svagt utvecklade länder.

   Av någon outgrundlig anledning har dessa stammar massproducerat avkommor trots krig ich att landet inte kan förse barnen med vaeken mat, kläder (förutom iPhone 7), utbildning, uppfostran eller arbete.

   Visst ja, ”tänkte inte på det” – de flesta är ju muslimer och de har ju kravet från koranen att producera så många barn att islam kan ta över världen – inte delar av den – utan hela – och om så behövs-
   med våld.

  • Och ingenting kommer välfärden tillgodo, den största utgiften är Afrika, Nordkorea, Ryssland.
   Det skall byggas toaletter i Afrika, reningsverk i Ryssland, raketer i Nordkorea, Palestina behöver lön till fängslade mördare i Israel.

Kommentera