Sverige – skärpt kvinna ringer ”Ring P1” Och täpper till Täppas


ISLAM. En medveten kvinna ringer till Sveriges Radio ”Ring P1” och försöker tala hycklaren Täppas Fogelberg till rätta. Fri invandring kan inte kombineras med en välfärdsstat. Islam är problemet – inte de som varnar för islam. 

Sverige – invandrare trycker till Täppas om SD


3 responses to “Sverige – skärpt kvinna ringer ”Ring P1” Och täpper till Täppas

 • age

  Jag har åtskilliga gånger skrivit till SR om att de borde flytta den där kommunisten till en lämpligare uppgift än att prata med lyssnare.

  Det ska ju ligga i företagets intresse att ha värdiga representanter fjör företaget.
  Ett rum i källaren för att sortera post skulle vara lämpligt för den där Täppas. – Ja jag vet att han har synbegränsningar, men därför skulle postsortering ta upp hela hans arbetstid och han skulle inte kunna förstöra SR:s anseende.

  Han är dessutom oförskämd mot de som inte är kommunister.
  Han avbryter, överröstar, byter ämne eller stänger samtalet när inringaren inte har en genuin kommunistisk inställning.

  Har jag fel?

  Gilla

 • BjörnLarsson

  Det är inte för att araberna ”röstat på ett parti” som Mellanöstern, världens mest förtryckta region, är i evigt krig. Majoriteten av muslimer röstar förvisso alltid på stenålderstyranner som Erdogan i det sedan 100 år sekulära Turkiet nyligen (och tidigare i Egypten, Palestina, Algeriet, Iran). Men islamisterna ignorerar totalt vår demokrati, vår svenska stat.

  De kan ignorera svenska staten totalt eftersom svenska staten aldrig biter tillbaka, aldrig upprätthåller någon av sina papperslagar. Svenska staten har gjort sig själv helt irrelevant. Det är bara idioter som ”röstar” på svenska staten. Islamisterna skapar helt enkelt sina egna stater med sina egna lagar och miliser för att med allt våld som krävs införa sina lagar. Riksdagen är en komplett irrelevant charad för Sveriges framtid. Den har ju amputerat alla sina maktmedel och lagstiftar bara verkningslöst för dasspappersarkivet.

  Huruvida det finns 5% eller 50% islamister i Sverige är irrelevant. De är vid 5% redan allenarådande helt utan att möta ens den minsta vilja att försöka bjuda något motstånd mot att Sverige snabbt omvandlas till världens mest våldsamma och fattigaste inbördeskrigande shariatyranni. Ingen bryr sig.

  Gilla

 • Josef Boberg

  Tänkvärt, verkligen…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: