”My Blood Is Boiling” – Telford Grooming Scandal5 responses to “”My Blood Is Boiling” – Telford Grooming Scandal

 • Lena

  Sikherna är soldater och de har genom historien stridit mot muslimerna.
  Jag vet att på skolar i UK så har unga sikher alltid en dolk i sina stövlar.
  Sikherna i västerländerna integrerar vad jag vet alltid bra, ( I de områden i väst där de bor är det lugnt och rent) det är deras klädsel med turbanen som gör att de igenkänner sitt eget folk, kanske tjänar den även som ett skydd mot muslimerna, vet ej.

  Gilla

  • Lena

   De ser kvinnor och män som jämlika, kremerar sina döda och sprider askan över något vattendrag, är duktiga på att arbeta, helt enkelt så smälter de väl in i västerländska samhällen.

   Gilla

 • Albert

  OT/ (eller inte). Fler på väg… Israel har nu kommit överens med FN om att skicka sina ekonomiska migranter till Europa och Kanada!! https://www.youtube.com/watch?v=SgjMeD06pfQ

  Gilla

 • putte

  Det var en gripande berättelse , finns det någon person här i Sverige som kan stå upp framför journalister och tv folk och säga samma sak för det han säger händer ju även här . Dessa individer eller rättare sagt odjur som håller på med dessa hemskheter ska helst avlägsnas ifrån denna värld och inte som det nu är sitta inne ett fåtal år och sedan komma ut i vårt samhälle .

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  En väldigt klok människa. Han bryr sig verkligen om alla våldtagna barn som har svikits av dom brittiska myndigheterna. En klarsynt och ärlig människa som har ett hjärta av guld. Flera av hans kaliber vore bra för världen. Alla normala människor förstår vilka grupper de är som utsätter barnen för detta omänskliga övergrepp. Upp till kamp för folkets rätt till ett fridfullt liv utan oprovocerat våld.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: