Att kasta sten i glashus

I Expressen så ondgör man sig idag över att en mordlysten muslim för 2 år sedan la ut en uppmaning om att stödja de mordlystna muslimerna i gruppen ISIS med pengar. Expressen tycker speciellt illa om att Facebook inlägget ännu efter 2 år ej är borttaget.

Då upptäcktes de av Säpo. I november i fjol dömdes 35-årige Ahmad Qadan från Arlöv i hovrätten till sex månaders fängelse för att ha samlat in pengar för att köpa in vapen till de mordlystna muslimerna i gruppen ISIS .

Facebook säger: ”Ibland händer det att vi gör ett misstag. När det händer rättar vi till det så snart vi blir medvetna om det”!

Fjärranösternredaktören noterar. att Expressens starkt felaktigt utpekande av 8 Svenskar som våldtäktsmän på en färja, efter mer än 3 år fortfarande ligger kvar på Nätet!  Rätt uppgift var att det var: 8 Somaliska medborgare som var våldtäktsmännen.  Du Mattson, tre år det är en rätt lång tid! Borde du inte se till att den kraftigt felaktiga uppgiften tas bort?

4 thoughts on “Att kasta sten i glashus

  1. Finns det någon som hört ett ord om ifall Skattemyndigheterna
    har granskat Özz Nyjens skumraskaffärer med terroristen som
    tog fem människoliv? Märkligt dödstyst i alla medier, eller har
    Bergsturken åkt tillbaks till bergen? Då kan media hålla käften,
    är det konstigt att fler och fler föraktar media?

  2. Expressen tror jag gillar föbryttare.Vanliga som jobbar och slitter för att allt ska gå ihop är i.nget för dom.Lett av leva på bidrag från oss som slitter varje dag.Sånna kallas för parasiter hos minna vänner….

  3. Att maktens mekaniker betjänar sig av en högst selektiv censur och vad man inbillar sig diskret dispenserade förbiseenden, har tydligt framkommit då mediamagnaternas modus operandi i rättvisans namn nu dissekeras.

    Grupperingar som anses befrämja den nya världsordningen behandlas med silkesvantar och slinker lätt genom det grovmaskiga fångstnät som i uppvisningssyfte används för att invagga menigheten i ett slags trygghet, medan den fjärde statsmaktens aktörer och anhängare uppfångas i den finmaskiga varianten och tvingas underkasta sig den svenska semidiktaturens nesliga näpst.

    Fenomenet Facebook sjunker allt djupare ner i den groteska globalistgeggan och representerar huvudsakligen en mötesplats för ideologiskt desorienterade, moraliskt defekta och politiskt oinitierade användare med internationalistiska och suicidala böjelser.
    En kuriös kalasbuffé uppdukad med allsköns otjänliga anrättningar!
    Andreas.

  4. Det är bara läpparnas bekännelse, Expressen med Matson i spetsen struntar fullständigt i om IS och vänstern har kampanj- och uppviglingsfilmer på youtube…. allt handlar om att stympa expressens värsta konkurrenter.

    Nästa konkurrent de arbetar hårt på att strypa är de fria medierna, som vi kunde se i morses på Petterssons sammanställning, de har MILJONER dagliga läsare.

    Avväpna sanningssägare och visselblåsare, tysta oliktänkare och köra konkurrenterna i konkurs…

KommenteraAvbryt svar