223 barn har försvunnit


FEJKMEDIA. Under årets två första månader har 223 barn anmälts försvunna efter utvisningsbeslut, skriver DN. Under motsvarande period förra året var siffran 152.

Nu slår vikarierande barnombudsman (BO) Anna Karin Hildingson Boqvist larm. – Läget är oerhört akut, säger hon till tidningen.

Enligt Hildingson Boqvist krävs det en tydlighet i vem som har ansvar när ett barn försvinner. BO har tidigare föreslaget till regeringen att man ska utarbeta riktlinjer för att förebygga försvinnanden, eftersöka och säkerställa skydd när de kommer tillbaka. – Inget av förslagen har utretts eller genomförts, säger Hildingson Boqvist.

-Pettersson räknar till att DN nämner ”barn” 25 gånger i artikeln, men ingen gång nämner de varför ”barnen” och deras föräldrar fått utvisningsbeslut och har fått sin sak prövad i flera instanser.

Vill DN att människor som inte har skäl ska få stanna i landet? Artikeln påminner om när SVT försökte få oss att tro att ensamkommande barn såg ut som flickan på bilden nedan.

Tänk på att SVT, SR, SvD och DN ska faktagranska nyheter inför valet!


15 responses to “223 barn har försvunnit

 • Kenth Andersson

  När Sverige var ett kristet homogent icke mångkulturellt land så hade vi av naturliga skäl inte problem med ungar, ungdomar, vuxna eller vad de nu är för något svårt att veta eftersom de ju aldrig vet sin ålder som försvann spårlöst för att ska de skulle utvisas eftersom alla var infödda äkta som hade sina rötter i sitt egna Folkhem !!!!!

  Gilla

 • Argus

  De bakomliggande orsakerna till att ”barnen” ”försvinner” är två. Möjligheten till amnesti och att man kan söka asyl typ vart fjärde år. Familjen/byn/klanen har samlat ihop medel för att ta dessa telningar till Europa och Sverige så att familjen/byn/klanen kan komma efter till ett livslångt all-inclusive.

  Det finns naturligtvis moteld till detta. Till att börja med att tillämpa befintlig lagstiftning. Man kan till att börja med stänga gränsen. Det är inte heller lagenligt att bevilja identitetslösa uppehållstillstånd, dessa ska istället avvisas. Anhöriginvandring får inte heller medges för sådana som inte är självförsörjande för att inte tala om identitetslösa.

  Sedan kan man förstärka lagstiftningen. Man kan börja med att återställa regeringsformen så att dubbelt medborgarskap kan återkallas. Man kan också återinföra förbud mot dubbelt medborgarskap och ett förbud mot att bevilja de som en gång fått uppehållstillstånd på grund av asyl eller asylliknande skäl medborgarskap. Viktigast är dock att återinföra tjänsteansvaret för politiker och tjänstemän.

  Vidare bör man avskaffa lagen om eget boende och samtidigt rätt till bidrag och istället erbjuda beredskapsjobb och boende utanför storstadsområdena för att på så sätt mildra kommunernas börda och bostadssituationen för svenska ungdomar.

  Detta är dock bara början, det finns myriader av åtgärder som kan minska lusten att söka sig till ett kallt, mörkt och ogudaktigt (sekulärt) land långt i norr. Vi bör utforska vart och ett av dessa för att kunna behålla vårt hemvist på jorden.

  Gilla

 • motvallsblogg

  Det är bra att barnen försvinner men låt det ske under ordnade former så att vi säkert blir av med dem.
  Vi ska heller inte ta på oss något dåligt samvete eftersom vi är utsatta förbedrägeriförsök och däri finns inget förmildrande.

  Gilla

 • Nosferatu

  Försvinner de eller göms de?
  DN skriver om ynglingar som fått avslag och vi vet att många har personliga intressen i att ”barnen” är kvar i landet.

  Gilla

 • zCc77ns

  OT-off topic

  Kan inte låta bli lägga in den här om om”godhetsaposteln Fredrik” från dåvarande FP (2014) som sprang omkring med broshyrer till ziggar i Stockholm för ca 4 år sedan för att uppmana dem att rösta EU-rösta???
  (var det hans namn som nominerades på det tryckta)

  Hursomhelst skulle aldrig Fredrik vilja ha ziggen som grannar-believe me 🙂
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/article18914132.ab

  Gilla

 • Stenbock


  ”Barnet” ovan på bild uppgav 16 år när han anlände 2015.Nu efter kontroll visar det sig,att han är mellan 22-26 år ! Tester och undersökningar har kostat 2000 Euro. Orsaken för dessa noggranna kontroller har sin grund i att han mördat en 19-årig flicka.Domen väntas i kommande vecka.

  Gilla

 • Lena

  Det blir snart bara Sverige kvar, vi får ta emot miljoner……….övriga Europa ställer inte upp längre.

  Gilla

 • zCc77ns

  Som vanligt ljuger den icke svenska tidningen DN. Lägg till en 0 efter dessa tal de anger 223=2023 pers, tror faktiskt ingen vet hur många ur gruppen ensamkommande bluffare som befinner sig i landet och som ej anmält sig+ andra som får avslag…………..kand röra sig om uppåt 10000 affar…….
  här ses Svenne Kålrot trösta ett stackars barn 🙂

  Gilla

 • The proud swede

  Nr1. De är inga barn. Nr2. Sätt dem direkt på ett plan hem, så har vi löst problemet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: