Stäng

Partipiskan viner över Hanif Bali

INRIKES. Hanif Bali lämnar moderaternas partistyrelse och slutar Twittra. 

Vänner och följare,

”Efter en dialog under dagen med partiledningen har jag ikväll meddelat Moderaternas partistyrelse att jag begär att få lämna uppdraget som ledamot i partistyrelsen.

Med min plattform och räckvidd får jag väldigt många tips i form länkar, uttalanden och offentliga handlingar från alltifrån poliser och lärare till journalister. Min publicering av handlingen och att jag först inte namngav källan har sargat förtroendet och därmed lämnar jag mitt partistyrelseuppdrag. Jag vill återigen be Patrik Oksanen om ursäkt.

Mitt uppdrag gentemot väljarna som riksdagsledamot ämnar jag fullfölja – därtill en valrörelse och vinna förtroende för mina idéer på nytt. Jag kommer driva min politik här på Facebook, i TV och riksdagskammaren men inte längre på Twitter.

Helgen har varit omtumlande, ledsam och lärorik. Det enorma stöd medlemmar, kollegor, följare – och t.o.m meningsmotståndare visat mig de senaste dagarna uppskattas oerhört. En höger som inte håller ihop är en höger som aldrig kommer vinna. Jag hoppas verkligen att jag även fortsatt har er support.”

-Pettersson konstaterar att PK-Sverige och DN lyckats tysta en frisk röst i debatten, men att Bali i varje fall får vara kvar i partiet vilket inte brukar vara fallet hos Sverigedemokraterna. Moderaterna förlorade och syltryggarna med partipiskan vann denna gång.

6 reaktioner på “Partipiskan viner över Hanif Bali

  1. Så stor var M:s trovärdighet. Hanif var bra för att behålla kritiska väljare men hans politik var inte menad att genomföra. Av 100 avslöjanden han delat var det ett som inte var någon skandal när man tittade närmare- och han får lämna!

  2. Hanif, iranier av födsel och ohejdad vana, använder uttrycket en ”höger som inte håller ihop.” Han skulle möjligen kunna tänka sig att prata med SD för att få en chans att ändra tingens ordning i sitt nya hemland.

  3. Att riksdagsmanna lönen har enorm betydelse visas återigen. Pengar styr, i de flesta fall folkets skatt, används som påtrycknings medel. Det är sorgligt att beskåda. Bali sjönk som en sten. Pudlar som en strykrädd hund.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: