Stäng

Vinglande politik

INVANDRING. Tobias Billström riksdagsledamot för (M) och tidigare migrationsminister sågade igår statsminister Löfven (S) för dennes försök att ändra historiebeskrivningen när han påstår att S ärvde en ohållbar migrationspolitik. Visst migrationspolitiken är stramare än vad den var 2015, men under 2017 kom över 25.000 asylsökande till Sverige, detta plus en mängd anhöriginvandrare gör att det statsministern beskriver som en stram flyktingpolitik fortfarande är alldeles för stor.

– Nu vet inte Pettersson om moderaterna är de rätta att påstå att andra vinglar i Migrationspolitiken. Inför valet 2010 lades många bra förslag om invandring,  sedan kom den stora katastrofen och uppgörelsen med Miljöpartiet.

2013 försökte Tobias Billström diskutera volymer men det ogillades av dåvarande statsministern Fredrik Reinfeldt som 2014 ville att vi skulle öppna våra hjärtan. Stefan Löfven då ledare för oppositionen skrev på Facebook om Billströms tal om volymer ”De gör det med ett avhumaniserande språk, där människor på flykt från krig beskrivs som ’flöden’ och ’volymer’. Det är oanständigt.”

Efter valet 2014 när Reinfeldt försvann ändrade moderaterna sin migrationspolitik, i varje fall på papperet, hur det blir i verkligheten återstår att se. Statsminister Löfven vinglar dock vidare från ”mitt Europa stänger inga murar” till vi ska ligga på EU:s miniminivåer. Inget är sant.

M och S vinglar på, de skulle behöva ta en eller flera vita månader och nyktra till…

17 reaktioner på “Vinglande politik

 1. Centerpartiet måste skaffa sig en ny partiledare som vet vad hon förordar.
  Tidigare har sjukliga tendenser diskuterats som tillåta månggifte och nekrofili.
  Och nu har den rödhåriga infört sharia i Sverige.
  Galenskapen har ingen ände.

 2. Kenth Andersson! Du har rätt i att man måste rösta på partiet för att dom ska få röster. Men med 4% blir det inget inflytande.Detta val är så viktigt och tiden är knapp för Sveriges överlevnad så jag lägger min röst på SD som kan få 30 % och då har dom en möjlighet till inflytande.Dom kommer ändå att motarbetas. Hade Sverige inte varit i ett sånt allvarligt läge då hade man kunnat vänta och satsat på AFS. Men det är inte mycket kvar av Sverige om Alliansen eller dom rödgröna får styra fritt i fyra år till.Ett SD med 30-40 % kan stoppa detta raserande av landet. Så har jag sett på problemet.Det är ett problem och ingen ”utmaning”.

 3. Det kommer att löna sig i framtiden, det finns folk utan yrkesexamina som kommit långt. Hört om en som t.o.m fick träffa en President.

 4. Svetsarn är ju en riktig hycklare han protesterade inte mot Reinfelts invandingspolitik som ju visade sig katastrofal.

  1. Svetsaren säger heller inget om sossen och adelsmannen Olof Palme som redan i början av 80-talet ställde upp den svenska dörren på vid gavel mot omvärlden !!!!

  2. Svetsaren säger heller inget om sossen och adelsmannen Olof Palme som redan i början av 80-talet öppnade den svenska dörren på vid gavel ut mot omvärlden och bjöd in alla som ville till paradiset !

 5. Nu är även Janne Josefsson skrämd till tystnad, nu är där snart
  bara Joakim LA Motte kvar som vågar knysta mot svinerierna
  som pågår mot Svenska folket?

 6. Lita inte på Moderaterna och framförallt inte på Ulf Kristersson
  bara för att han har ändrat på snacket så tror jag inte han har
  ändrat på inställningen till flyktingar. och han kör samma
  skitsnack ännu att man ska inte samarbeta eller ens tala med SD.

  Tror att i bakgrunden jobbar landsförrädaren ännu med att
  försöka ta Sverige tillbaks till medeltiden Ulf Kristersson är
  bara en Marionett!

 7. Det går en röd tråd genom Sveriges katastrofala imigrationspolitik det är Palme – Westerberg – Reinfeldt – Löfven.

 8. Sossarna med Ardalan Shekarabi i spetsen vill förbjuda religiösa friskolor i Sverige, det är ju valår !!!!!
  SD däremot som vissa svenskar hoppas ska rädda Sverige på något sätt är märkligt nog och lite förvånande emot ett sådant förslag om totalt förbud, SD vill liksom Liberalerna bara att inga nya religiösa friskolor startas ?
  Lite inkonsekvent kan man ju tycka av SD ett parti som annars är så starkt kritisk till 7 klöverns massinvandrings, migrations och integrationspolitik.

  1. Ja, jag är rädd att SD börjar bli en del av etablissemanget. Nu är dom det enda parti som man kan rösta på och som kommer att få en sån stor andel röster att dom kan skaka om Sverige.Men visste jag med säkerhet att Alternativ för Sverige har en chans att komma in i riksdan så hade dom fått min röst. Sverige måste förändras radikalt och det är fort, om det ska gå att leva här i framtiden.

   1. Vara säker på om partiet AFS kommer in riksdagen ?
    Bara med röster kommer ju partier in i riksdagen inte utan röster, om minst 4% lägger sin enda röst på AFS så är sken klar.

   2. SD vill förbjuda all nyetablering av religiösa skolor men de vill också ha en mycket stängare kontroll av befintliga. Förbjuds det helt så får inga kristna eller de få andra normala religiösa skolorna finnas, ett sätt att utrota kristendomen från Sverige så det blir enklare för, ja ni vet vilka, att ta över som sossarna vill.

 9. Billström erkänner i Expressens artikel att Moderaterna hade fel gällande migrationspolitiken !!! Detta leder till en mängd frågor:

  1) Är Moderaterna alltså numera alla de skällsord (r***, n****, f*****, ***råtta) som de kallade SD när SD kritiserade migrationspolitiken ? Nej, jag tänkte väl det. Då borde Moderaterna be om ursäkt av SD !

  2) Kommer Moderaterna nu att sluta mobba SD, som bevisligen hade rätt i migrationsfrågan ? Nej, jag tänkte väl det. Men om SDs migrationspolitik varit OK från början, vad är orsaken att fortsätta mobba SD ? Det ”rasistiska” förflutna som alltid hänvisas till är ju snart så tunt och har väl till víssa delar sökt sig till andra partier.

  3) Om det tagit så här fruktansvärt lång tid för Moderaterna att inse att de haft fel i en såhär viktig fråga, börjar man undra om Moderaterna faktiskt har tillräcklig förmåga att leda landet ? Eller så har de insett, men mörkat för att hålla upp en fasad och ingen väljare kan väl ha förtroende för ett parti som mörkar sanningen för sina egna väljare ?

  1. Moderaterna är inte rätt parti att yttra sig om det gäller vinglande.På deras landsdagar för några månader sen trodde alla att nu är det en svängning på gång.T.o.m Hanif Bali sa att ”äntligen är det slut på hyckleriet”.Alla har blivit lurade. Dom är tillbaks till en oansvarig invandring. Dom är med på grundlagsändring när det gäller yttrandefriheten tillsammans med sossar,MP och V. Moderaterna under Ulf Kristersson är något av det falskaste som finns inom svensk politik just nu.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: