Mobbad hämtades av föräldrarna

En ung flicka på en högstadieskola i Östersund har under en längre tid mobbats och utsatts för våld av fyra andra flickor på skolan.

De fyra flickorna lovade skolans ledning att de skulle sluta, men det visade sig vara en lögn.

Samma dag fortsatte trakasserierna och till slut reagerade den mobbade flickan på så sätt att slog till en av hennes mobbare. Hoten eskalerade då och skolans rektor insåg att man inte kunde värna flickans säkerhet och man ringde då hennes föräldrar och bad dem hämta henne.

Här uppstår något som verkar allt vanligare i absurditetens förlovade hemland. Det var alltså till den mobbade flickans föräldrar man vände sig, inte till de mobbande flickornas. Varför, undrar då de flesta av oss? Varför plockade man helt inte bort den ensamma flickans plågoandar? Varför bad man inte föräldrarna till dessa lågt stående individer att hämta hem dem?

I det allt mer absurda Sverige vet man snart inte vad som är rätt och vad som är fel.

SVT

Fast vem förvånas längre? Ni minns säkert den 14-åriga flicka som våldtogs på en toalett i hennes skola? Vad hände? Jo, flickan flyttades till en annan skola och våldtäktsmännen fick gå kvar. Ytterligare ett exempel från Sverige där offret är förlorare och förövarna är segrare. Att kommunen ett år senare bad om ursäkt är banne mig ingen ursäkt. De hanterade frågan på ett uselt sätt och hade säkerligen inte berört frågan om inte media rapporterat om fallet.

GP

18 thoughts on “Mobbad hämtades av föräldrarna

  1. ”I det allt mer absurda Sverige vet man snart inte vad som är rätt och vad som är fel”.
    Helt klart framgår att det som är fel , är rätt.

  2. Det stod på text-tv i morse att allt fler av våra folkvalda politiker hotas och hatas. Det tycks vara riktigt illa på kommunal nivå.
    Ingen som funderat över, varför det blivit så?

  3. Går att inte förvånas över någonting längre i dagens s.k trygga mångkulturella Sverige i fritt fall vi har idag totalt tappat greppet över allting, extremvänsterns övertagande 1968 har verkligen genomsyrat och burit frukt i samhället !
    Man är numera tyvärr bara luttrad och uppgiven över samhällsutvecklingen, allting bara passerar man tar inte till sig något längre och detta naturligtvis en farlig utveckling men så vill makthavarna ha det är ju perfekt med en uppgiven och väldresserad befolkning.

  4. Dags att verkligen skicka sina barn till kamp utbildning, flum tiden är förbi, nu lever vi i ett ”mångkulturellt” samhälle. Dags att svara på den mångkulturella berikning vi ha fått oss tilldelat med samma mynt + dricks och moms!

  5. Dags att verkligen skicka sina barn till kamp utbildning, flum tiden är förbi, nu lever vi i ett ”mångkulturellt” samhälle. Dags att svara på den mångkulturella berikning vi ha fått oss tilldelat med samma mynt + dricks och moms!

  6. Jag blev mobbad under hela min skoltid. Det började i första klass då lärarinnan ansåg att jag var efter i min utveckling eftersom jag skrev med vänster hand. Det här var 1963. Jag fick vänta ett år för att börja första klass igen. Det var som hon hade bestämt sig för att dela in barnen i begåvade och mindre begåvade. Det var min styrka att läsa och skriva perfekt men jag sattes i dyslexiklass för att de trodde att då kunde jag komma ifrån mobbarna. Det var den tidens sätt att lösa mobbning. Jag är mån om min integritet och därför vill jag inte hänga ut mig själv då man inte vet var ens plågoandar lurar i kulisserna. Har träffat på plågoandar från min skoltid. De är reliker och spöken från det förgångna och trots att de är gamla i 60 års-åldern så har de inte vett att skämmas. Vissa visar fortfarande att de föraktar en som de har stannat i utvecklingen trots att vissa utåt sett är socialt etablerade människor.

    Vilka andefattiga och billiga nollor !!!

  7. Socialdemokratiska och vänsteranlupna psykologer och pedagoger har i decennier uppmuntrat till grupptänkande från förskolor till skolor så det säger sig självt att en sådan kultur genast slår ned på individuell särprägel vilket leder till den mobbning som nog Sverige är allra sämst på att hantera på ett för offrets godtagbart sätt.
    När sedan disciplin och moral helt åsidosätts är resultatet givet!

  8. Ni som har möjlighet, ta era barn ur den svenska skolan.
    Svenska föräldrar …..acceptera ALDRIG detta, det handlar om era barn, de är i skolan nästan lika många timmar som ni är på era arbeten……….så…….?
    Det finns andra skolor i andra länder eller kräv att få hemskola, det går att med engagemang och hårt arbete att ordna !

  9. …..kan det vara så att de fyra ”mobbarna” är sk hudingar dvs importerade kaosbabbar eller barn till sådana :). Uppenbart är det så. Ingen talar om antivit rasism som utbreder sig i Sverige. Svenska lärare är otroligt PK-hämmade så att man skäms faktiskt……………

  10. Flathet och ryggradslöshet är symbios med sverige,och det finns troligtvis inget hopp för landet.
    Vi går till historien som folket som gav upp utan att ett skott avlossats.

  11. Naturligtvis skall de fyra mobbarna lyftas ut ur skolan direkt, de hör inte hemma där. Skrikit och sparkat på lektionssalens dörr? Sju lärare, som inte kunde lugna ned mobbarna? Lärarna ringde till den mobbades föräldrar att de skulle hämta henne? Va? Hörde den mobbade till en sämre familj än mobbarnas familjer? Har läst att den uppfattningen dömde de efter i en domstol, varför kan då inte den uppfattningen vara utspridd på andra ställen i Sverige? Vad är det som händer i den s.k. humanistiska stormaktens skolor? Varför har vi höga skatter, som bara blir högre om det aldrig blir bättre?

  12. Skolan kommer förmodligen att förhala de erforderliga åtgärderna ända tills den utsatta eleven mister livet. Därefter kan man ju i traditionell svensk anda hålla torgmöte och föranstalta med en manifestation mot våldet, höra kommunfullmäktige med darrande stämma deklamera några väl valda strofer, lägga ned blommor och tända värmeljus samt klottra några gråtmilda verser på post it-lappar, som en sista hälsning till den stackare som inte fick någon hjälp värd namnet och därför föll offer för det värdegrundsförpestade och genomfalska samhälle vi påtvingats.

    Skam vidlåder de ansvariga! Agera för höge fan innan ni blir medskyldiga!
    Andreas.

  13. I kvällens Agenda tar man upp de stackars politikerna´s utsatthet för ”hot och hat”. Det som vi normala kallar den demokratiska rätten att yttra en avvikande åsikt. Men om detta ska översättas till samma språk som i Ö-sund, så får väl den påstått utsatta politikern avgå, helt enkelt då !

    • Sossekärringen i Agenda var hemskt nedlåtande och hånfullt leende mot moderaten från Vellinge som hade kloka inlägg. Sossen försökte hela tiden att tala om hur det ska vara och att invällarna ska ha företräde till alla bostäder och även få behålla dem efter 2 år, vilket inte moderaten tyckte utan samma ska gälla för alla.

KommenteraAvbryt svar