Expressenjournalisten Ulf Nilson är död, han blev 84 år


MEDIA. Den mångårige Expressenjournalisten Ulf Nilson har avlidit 84 år gammal. Utrikeskorrespondenten och krönikören arbetade för kvällstidningen i 52 år och har under sin karriär intervjuat bland annat Kubas diktator Fidel Castro, presidentkandidaten Robert Kennedy i USA, Moder Teresa i Indien och boxningsstjärnan Muhammad Ali, skriver Expressen.


-Pettersson ser att Expressen tackar och hyllar Ulf för allt han gjorde under 52 år på tidningen men de nämner inte att Ulf Nilsson var en av de få som var emot massinvandringen till Sverige och att han därför fick sparken, även om det kallades att han slutade frivilligt.

På Petterssons blogg har vi dock hyllat Ulf Nilsson flera gånger.

Ulf Nilson fick sparken från Expressen när Christina Jutterström tog över som chefredaktör, hon tycks höra till en av partiapparatens lakejer. Ulf Nilsson blev då bannlyst från de stora tidningarna.

Ulf Nilsson har skrivit en bok ”Sverige Sluten Anstalt”, som inget förlag vågat ta i med tång ens. Han lade därför ut den i pdf-format på Internet. Internet är i alla fall bra ur tryckfrihetssynpunkt, så länge det nu varar. Bland annat Expressen är emot det fria ordet.

-Pettersson misstänker att makthavarna i Sverige inte är speciellt glada åt denna spricka i den mur av likriktning man byggt upp runt vårt land.

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”  Ulf Nilsson tillhörde inte de 99 procenten.

Nåväl, är här boken om någon vill ladda hem och läsa. Sverige-Sluten anstalt


8 responses to “Expressenjournalisten Ulf Nilson är död, han blev 84 år

 • Jhonsson

  Ulf Nilsson var väl den ende på Expressen, som stått emot hjärntvätten.

  Gilla

 • Tony

  Ja hur ska globallisterna göra när dom inte kan övertyga folk
  på vanligt sätt över globbalismens förträfflighet så återstår bara
  hot och inskränkningar av folks frihet, och rena Gestapo metoder!

  Gilla

 • Joy

  Jag blir vettskrämd när jag läser om människor som åtalas för hets och rasism, som inte får tänka och yttra sig om det så kallade mångkulturella samhället. Det är ofattbart vilka politiker vi har. Det är slut med Sverige nu, vi ska åtalas för att vi inte orkar med att släpa på politikernas fantasiprodukt längre. De är som en sekt som vill styra folket. Obehagligt så man knappt vill vakna på morgonen.

  Två ungdomar har hamnat i brittiskt häkte och får inte komma in i landet, de är invandringskritiska.

  Gilla

 • CARL

  Vila i frid !

  Gilla

 • Stenbock

  Ja det gick honom inte så bra hälsomässigt,de sista åren.Ringde honom för c:a 5 år sedan,och redan då var han plågad.Mitt sista mail till honom, förblev obesvarat.
  F.ö. första gång vi träffades jobbade han på numera insomnade Helsingborgsposten.En lokaltidning som även Hasse Alfredsson skrev ned några av sina rader i.
  Tidigare ledarskribenten på HD,Åke Bengtsson och Ulf var goda vänner, och det var genom Åke jag fick nöjet,känna denne kloke man.
  Sov i ro Uffe !

  Gilla

 • Sven-Erik

  Hatten av för en sann journalist.

  Gilla

 • ossie

  Minns honom från programmet Valberedningen inför valet 94 i Tv3 där han och Harry Schein var som hund och katt.

  Gilla

 • swedengoodbye

  Vad tråkigt, vila i frid

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: