Stäng

Tomas, 43, har anmält 670 oskyldiga människor som nättroll för deras åsikters skull

NÄTHAT. ”Näthatsgranskaren” Tomas Åberg, 43, framställs i en stort uppslagen artikel i Aftonbladet som ”nättrollens värsta mardröm”. Han har massanmält 750 personer som skrivit invandringskritiskt på nätet till polisen.

 

Åberg, som tidigare hette Bergström, har dock ett mörkt förflutet som djurplågare och belades med djurhållningsförbud efter att på sin gård i Närke låtit ett flertal jakar svälta ihjäl. Detta tycks inte bekymra Agria Djurförsäkring som är en av huvudsponsorerna bakom initiativet ”Svenska hjältar” där Åberg hyllas.

I dagsläget utgörs Näthatsgranskarna av ett 15-tal personer, bestående av bland annat poliser, systemutvecklare, lektorer, jurister och samhällsvetare. Hittills har nätverket anmält ungefär 750 personer. 14 procent av de har gått vidare till åtal och ungefär sju procent till fällande dom. Det betyder alltså att Nätahatsgranskaren har fått runt 80 personer dömda.

Näthatsgranskaren, Tomas Åberg, säger sig ingå i ett forskningsprojekt. Något sådant forskningsprojekt finns dock inte, visar uppgifter från Linköpings universitet. Herr Åberg har alltså skaffat sig bidragspengar på falska grunder och fortsätter därmed sin kriminella gärning. Läs mer på Katerina Magasin.

-Pettersson konstaterar med hjälp av Åbergs och Aftonbladets uppgifter att Näthatsgranskarna med hjälp av statsbidrag som de myglat till sig anmält 670 oskyldiga människor för deras åsikters skull.

Detta i sin tur tar enorma krafter från det rättsväsende som inte har resurser att utreda grova våldtäkter och gruppvåldtäkter, och dessa personer tycker Aftonbladet ska hyllas i Svenska hjältar…

Hur mycket granskning tål Näthatsgranskaren?

Om Näthatsgranskaren på bloggen…

 

24 reaktioner på “Tomas, 43, har anmält 670 oskyldiga människor som nättroll för deras åsikters skull

 1. Ja bland dom goda döljer sig många konstiga figurer ,men att även en sketen djurplågare skulle gömma sig där var ändå en överraskning.

 2. En mycket sjuk människa. Även om jag inte gillar någons åsikter så skulle jag aldrig anmäla detta. Gubben är sjuk och borde spärras in.

 3. Jag trodde faktiskt inte att det fanns så mycket onda människor i Sverige!
  Vad har hänt med vårt folk egentligen? Finns det ingen som helst heder kvar längre?
  Förr i tiden slogs dom på lördagsdansen både med snusdosor, vedträn och symaskinstrampor, men ingen sparkade eller slog någon som redan låg på marken, ingen gav sig heller på gamla människor.
  Och på söndagen var dom flesta goda vänner igen!
  I dag är målet i första hand pensionärer, ju äldre och sjukare desto bättre för då kan dom inte försvara sig på samma sätt. Dom är lätta offer!
  Och dagens slagsmål och grymma misshandel börjar på allvar när offret ligger ner och angriparna är minst 10 st mot en.
  Förr fick folk också lära sig att alltid säga sanningen, visa respekt för äldre och visare människor och dom flesta hade en inrotad respekt för djur.
  Att springa och smygskvallra fanns knappt på kartan, folk kunde naturligtvis bli osams även då men då sa man det man mot man och inget kärringaktigt skvaller hit och dit.
  Det vi ser i dag är skrämmande, mycket skrämmande och tragiskt!
  Dom värsta gaphalsarna i dag, verkar tyvärr också vara dom största skurkarna!

  https://www.nyatider.nu/tomas-aberg-flyr-nya-tiders-fragor-jag-ar-inte-tomas-jag-ar-nathatsgranskaren/

 4. Djurplågare är de värsta ”svin” som finns ! empati finns inte i deras sjuka sinnesvärld !

 5. Alla dessa 750 anmälda har förmodligen rätt i vad dom skriver.
  Jag har ju inte idiotsaiten Facebook så jag kan inte läsa vad dom skriver, men om dom är anmälda så har dom nog rätt

 6. Om han behandlar djur så vidrigt undrar jag hur han behandlar kvinnor? men det är väl inget för FI, Feminister, skittidningarna o Metoo att avslöja?

  Ngt för Katerina o Mona W att kolla upp?

 7. Ännu ett exempel på en ofullständig och därmed en falsk nyhet från Aftonbladets opålitliga grävare.

 8. Förut kallades sådana för rättshaverister, numera är de tydligen upphöjda till ”hjältar” av aftonbladet…men det säger kanske mera om aftonbladet…

 9. Skön tanke att denna samhällsparasit har 750 fiender där ute.
  Vi får ser att det gamla ordspråket om att gräva hål åt andra slår in även denna gång.

 10. Rövslickeriet har fått ett ansikte, sådana har funnits i alla tider. Cato, Judas osv.

 11. Svenska hjältar priset borde självfallet tillfalla Pettersson för hans enastående arbete med sin sanningsblogg, som avslöjar orättvisorna och övergreppen mot det svenska folket.

 12. Varför är jag inte förvånad..?

  En gång kriminell lögnare – allt kriminell lögnare.

  Detta lär inte gammelmedia skriva om. Tur att det finns alternativ media! (än så länge…)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: