Brevbärare rånad i Borås


BROTTSLIGHET. Fem ungdomar i Borås stal en bilnyckel från en brevbärare. Polisen söker personerna som tros vara hemmahörande i området.

– Det är fem stycken ungdomar som ska vara inblandade i händelsen och beskrivs som i 15-års åldern, säger Tommy Nyman, presstalesperson i Region Väst.

Larmet om personrånet kom vid 11-tiden på torsdagen. Det var en brevbärare på Våglängdsgatan i Borås som kommit på en grupp ungdomar med att försöka ta sig in i en postbil.

– Ungdomarna ryckte till sig nyckeln och i samband med att brevbäraren försökte få knippet tillbaka så ska han ha fått en mindre skada på handen, säger Nyman och fortsätter: – Men han får inte tag i nycklarna och de här ungdomarna springer från platsen. Vi säkrar nu spår på platsen och eftersöker ungdomarna i området.

Händelsen rubriceras enligt polisen som personrån.

-Pettersson undrar om brevbäraren var blind eftersom vi inte får något signalement. Dock kan vi utgår från att ungdomarna hade någon form av pigmentering eftersom Våglängdsgatan ligger på Hässleholmen i Borås.

Om Hässleholmen på bloggen… 

Polisen


10 responses to “Brevbärare rånad i Borås

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: