Stäng

Dam på äldreboende följer inte manus…

INRIKES. Statsminister Stefan Löfven och nya barn- äldre och jämställdhetsministern på besök på ett äldreboende. En av de boende följer inte manus, men till statsministerns heder så sa han att man ska säga sanningen. Synd att herr Löfven inte tillämpar det själv. 

SVT Play  8 mars klockan 19:30

12 reaktioner på “Dam på äldreboende följer inte manus…

 1. En hjälte! Damen som berättade sanningen borde självklart uppmärksammas på någon av alla galna, galor i televisionen!

  Snart spricker det ordentligt för Stefan Löfven när de som byggt landet inte följer DDR direktiven från äldreorsomgsledningen!

  I riksdagsvalet 2018 är det DU som avgör om vansinnet ska fortsätta eller om det ska bli förändring på riktigt!

  DU avgör om dina barnbarnsbarn ska bli tvungna att konvertera till Islam!

  DU avgör om dina barnbarnsbarn ska leva i ett Sverige som tillämpar Sharia lagstiftning!

  DU avgör om dina barnbarnsbarn ska leva i en demokrati eller en diktatur!

  Det är DU och bara DU som avgör dina barnbarnsbarns framtid!

  Om du bryr dig om dina barn, barnbarn och barnbarnsbarn finns bara ett parti och det är SD originalet som övriga partier just nu efterapar!

 2. Stefan Löven är en LÖGNARE och här passerade han en gräns och lovade arbetskläder åt de anställda i vården trots att det är privata företag som driver dessa verksamheter och att det är en avtalsfråga mellan parterna, det kallas ministerstyre. SKRÄMMANDE parasiter dessa lovar bidrag och annat valfläsk för att få röster….Att folk röstar på dessa kräk för att få bidrag, har folk ingen självkänsla ?!
  Detta löfte om arbetskläder kostar över en miljard men det är bara att höja skatterna….Fy fan för dessa Socialdemokrater! Jag unnar vårdpersonal arbetskläder men det är en sak för arbetsmarknadens parter!

 3. När S sviker driver SD LO:s kongressbeslut.

  ”Under torsdagen (7/3) röstade S emot SD:s motion under en votering i riksdagen. Det anmärkningsvärda är att S därigenom även röstade emot LO:s kongressbeslut om utökad preskriptionstid för arbetsmiljöbrott.

  S och LO har tidigare gått ut och anklagat SD för att vara arbetarfientliga.

  Det är ett påstående som är helt gripet ur luften, vilket blir väldigt tydligt i detta fall”, skriver riksdagsledamöterna Magnus Persson (SD) och Sven-Olof Sällström (SD).

  https://www.dagenssamhalle.se/debatt/nar-s-sviker-driver-sd-los-kongressbeslut-21103

 4. Jag skulle vilja ändra på en viktig detalj i den offentliga debatten. De äldre får allt som oftast skulden för att pengarna inte räcker till.
  Jag skulle vilja införa ”kostnad per betalad skattekrona”. Både på individnivå och gruppnivå.
  Alltså en gammal svensk som betalt skatt i hela sitt liv har betalat många miljoner i skatt. Då uppkommer ju ingen kostnad förrän skattemiljonerna är avräknade.
  En flykting däremot kostar från första minuten den är i Sverige. Där finns inget att räkna av emot utom statsministerns ord om att de ska bli lönsamma. Många har tyvärr matematiskt konstaterat att statsministern ljuger.
  Nåväl, fram med räkneapparaten i offentlig förvaltning, och börja räkna av utgifter från inbetald skatt så kommer ni att finna att det inte är de äldre som kostar pengar utan helt andra grupper.

  1. De ansvariga (inkl Stefan Löfven) i de berörda offentliga förvaltningarna har vid varje försök misslyckas med att få fram korrekt kalkylerade siffror om det som efterfrågas.

   De ursäktar sig varje gång genom att skylla på alla buggarna i datorernas mjukvaror som man misslyckats med att åtgärda …

   http://media1.giphy.com/media/bi6RQ5x3tqoSI/giphy.gif

   Dessutom har problemen förvärrats av massiva hackerattacker och virusangrepp som de offentliga förvaltningarnas IT-systemen upprepade gånger utsatts för …

   http://www.cheers2.de/virus-download.gif

   … vilket fått till följd att alla tillgängliga data oåterkalleligen förstörts. Tyvärr!

 5. Men va fan!
  Hur kunde den gamla kvinnans uppriktighet i sitt svar till Stefan Löfven slinka förbi SVT:s vänsterextrema censur-politruker så att kvinnans brutala sanningen läckte ut och nådde hela Rapportpubliken på bästa sändningstid.

  Nu får allt kultur- och (anti-)demokratiministerAlice Bah Kuhnke (MP) skyndsamt rycka ut och ge SVT-ledningen en ordentlig reprimand så att sådana fadäser inte upprepas.

  https://4.bp.blogspot.com/-17UcX4K2Ml0/WlX9XStStxI/AAAAAAABXjQ/jAyfwfqFl2A4wgNej1m88TojuC2yL7gVACLcBGAs/s1600/CwtyeC3WgAAJEsZ.jpg

  1. Men nu är det bortplockat från SVT-play… så får inte svenskarna reda på sanningen om detta heller!

 6. Ingen är väl förvånad. Alla som kommer till tals brukar ju tillhöra den utvalda skaran, som tillhör PK-eliten och kan leverera de önskade svaren. Här blev det tydligen en miss på äldreboendet.
  Heder åt denna sanningssägande dam.
  Och så skam till alla hycklarna!

  1. Äsch, de utgår från att alla som är gamla och sitter hemmet är sossar. Och dessutom blir glada av att se en statsminister på besök, som om gamle Erlander travat in. Fördomsfullt utgångsläge gentemot alla gamla. Bara för att man sitter i rullstol är man inte dum!

 7. Man brukar att säga att man får höra sanningen av barn och fyllehundar , nu kan man lägga till äldre personer som inte låter sig påverkas av kostymklädda politiker som kommer och fjäskar . All heder till den frispråkiga kvinnan , mera sådant sanningen ska segra .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: