Myndighet varnar för trollattacker

VALET 2018. Myndigheten säger att partierna på lokalnivå själva måste värja sig mot ryktesspridning och propaganda.MSB varnar att de som kallas troll på nätet kan försöka påverka inte bara riksdagsvalet, utan också regions- och kommunvalen. Därför måste tjänstemän och politiker vara på tårna.

– Psykologiskt försvar är en fråga för hela samhället, där måste andra myndigheter och kommuner vara medvetna om det här och kunna hantera det själva, säger Dominick Swiecicki, omvärldsanalytiker på Myndigheten för Samhällsskydd och beredskap (MSB).

Det är nu ett halvår kvar till det svenska valet och enligt MSB, som har sett påverkan på lokal nivå i USA, går det inte att utesluta liknande försök att påverka debatten inför landstings- och kommunvalen.

-Pettersson säger att det finns värre saker än trollattacker och utländsk påverkan av valet som Sveriges Radio kan ta upp…

Lite om Sveriges Radio på bloggen…

Vänsterpartist anställd av SR

Sveriges Radio anställer agendachef för att styra vilka nyheter som ska förmedlas till folket

82 procent röstar rödgrönt och hela 54 procent på Miljöpartiet på Sveries Radio.

Exempelvis ”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår”

En neutral och opartisk löpsedel publicerad valdagen den 19 september 2010.

11 thoughts on “Myndighet varnar för trollattacker

  1. Valet kommer att stå för eller emot kostnader för invandringen. Det spelar ingen roll hur många troll som säger det ena eller det andra. Vi Svenskar har ögon att se med och öron att höra med, oavsett vad gammelmedia skriver, politikerna säger eller trollen trollar.

  2. Tänk att Sverige 2018 tror på troll, har Sverige måntro även tomtar på loftet ?
    Man blir ”nästan” lite orolig över hur dagens som vissa påstår trygga och heligt mångkulturella land egentligen mår.

  3. Har kontakt med ett par myndigheter till och från och de är kapacitetsmässigt och mentalt fast i ett samhälle som existerade för trettio år sedan. Det är köer, slarv i pappershantering och opersonliga ursäkter när glappen i handläggningen blir stora.

    Det är inte externa påtryckningar som demoraliserar Sverige utan interna angelägenheter som kollektivt förträngs i medvetandet därför att folk är rädda att förlora jobbet.

    Vi är totalt ifrånsprungna sv omvärlden och lever på gamla lagrar.

  4. Några ledande politiker har redan insett Sveriges utsatta krisläge vad gäller risker för s k ”trollattacker” inför årets val.

    Därför har de bedömt säkerhetsriskerna och höjt dem till den allra högsta nivån … d v s kategori 5 (på en skala mellan 1 och 5). Man lägger sig redan nu på den högsta nivån av en ”på tårna”-beredskap, vilket anses nödvändig i nuläget. Man planerar att ligga kvar på kategori 5-nivån hela tiden från dagens datum och ända fram till valdagen den 9:e sept 2018.

    Allt arbete leds och samordnas av trollfabrikören själv från ett topphemligt utrymme i S-kansliets lokaler på Sveavägen 68 i Stockholm.

    https://pbs.twimg.com/media/DU-9uZ9XcAE4bj8.jpg

    Medarbetare på ”Trollfabriken” är självklart också denna person …

    https://4.bp.blogspot.com/-17UcX4K2Ml0/WlX9XStStxI/AAAAAAABXjQ/jAyfwfqFl2A4wgNej1m88TojuC2yL7gVACLcBGAs/s1600/CwtyeC3WgAAJEsZ.jpg

  5. Det största trollet är väl ledaren på MSB. Förstöraren av 3 myndigheter, än så länge. Han skulle passa in i WarCraft spelen, om man har honom i laget då vinner man direkt.

  6. http://imgl.krone.at/collage/post/1658063/v1301bd/white_yellow/630×356
    Ett typexempel på sådana troll,och vilka som ligger bakom hat och hets på de fria mediernas sidor,hittade jag idag hos Kronen.
    Bakgrunden till hennes rader är att de Gröna aktivisterna i stort,nu har
    utplånats i hela Österrike.I val efter val,lyckas dessa aktivister inte längre uppnå %-spärren.
    Då förhåller sig några som damen på bild,och ger uttryck över sina inre känslor.En kvinna som nu får söka försörja sig på ärligt vis,när välbetalda platsen i parlamentet är historia:
    ”Österrike ditt rövhål”,var hennes kommentar till nederlaget !

  7. Det mångkulturella samhället ska försvaras med näbbar och klor. Det är en så otroligt otäck tillvaro vi lever i. Jag tycker att det hårda vinterväder vi har symboliserar hatet mot oss svenskar som inte vill eller orkar längre. Ut i kylan och fattigdomen med oss bara.

  8. Beskrivningar är verkligheten i Sverige är väl det största problemet man har. Och i synnerhet från utländska betraktare som inte är helt insnöade.

    Varning för troll!!

    Sverige blir mer och mer likt Mordkorea för varje dag.

    • Vad händer i September eller rättare sagt 4 år efter September 2018 ?

Kommentera