Vänsterpartist anställd av SR


Elin Segerlind, riksdagskandidat för Vänsterpartiet, har varit anställd av Sveriges Radio där en av hennes roller var att intervjua representanter från andra partier.

P4 Värmlands kanalchef medger att hon missat att kontrollera uppgifterna, vilket visar att etablerad media har dålig koll på verkligheten.

Segerlind representerar Vänsterpartiet i Västra Götaland, ett av de större distrikten. Till höstens riksdagsval står hon högt upp på partiets riksdagslista och tar den platsen från Rossanna Dinamarca som lämnar riksdagen efter valet.

På Segerlinds Facebook-sida syns både Vänsterpartistiska politiker och aktivister. Huruvida P4 Värmland missat detta får de givetvis svara på själva, men när vi vet hur vänsterinriktad våra public service-företag är börjar man undra om de verkligen missat eller hoppats på att ingen ska reagera.

Expressen


7 responses to “Vänsterpartist anställd av SR

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: