Stäng

Expressens reporter: ”Jävla horungar, sug min kuk!” till polisen

MEDIA. Expressen, dess flerfaldigt dömde brottsling och chefredaktör Thomas Mattsson är på krigsstigen och vill tysta fria alternativa medier och oliktänkande för att bland annat ”Granskning Sverige” har haft den oerhörda fräckheten att granska Expressen och andra. 

Nu har hattidningens kriminelle researcher Carl Tullgren återigen dömts – för våldsamt motstånd mot polisen. – Tullgren öppnade munnen och försökte bita mig i handen när jag skulle sätta på honom en spotthuva, säger en av poliserna.

Tullgren, flerfaldigt dömd liksom chefredaktör Mattsson har tillsammans med Expressens reportrar Christian Holmén och David Baas tagit emot priset ”Guldspaden” ett av de finare prisen en journalist kan få i Sverige, detta tillsammans med den vänsterkriminella Research­gruppen.

Tullgren är dömd för att ha misshandlat en taxichaufför efter att ha vägrat betala, för att ha slagit andra personer blodiga.

Nu döms Expressen-medarbetaren återigen, denna gång för våldsamt motstånd, när han kraftigt berusad skulle gripas av polis och fick beläggas med handbojor och skriker okvädningsord som sug min kuk, jävla horungar till poliserna enligt Fria Tider.

 

Värre än enskilda personers uppträdande är dock att Expressen registrerar oliktänkande och för register över dem. 2013 bestod registret av 6.200 personer, hur stort det är idag vet inte jag men Expressen skryter över att de knäckt namnen på anonyma användare av alternativmedier.

Nåväl, Expressen är i krig mot demokrati, yttrandefrihet, FN:s konvention mot de mänskliga rättigheterna samt Sveriges grundlag.

Tre av bilderna nedan är skärmdumpar från Expressen igår, tagna vid samma tillfälle på första sidan i mobilen så det syns vad Expressen tycker är viktigaste nyheten. Den fjärde bilden är från ett tidigare tillfälle.

18 reaktioner på “Expressens reporter: ”Jävla horungar, sug min kuk!” till polisen

 1. Jag förstår inte: har ni läst Expressen på senare år?

  15 nov 2017: ”Dubblera återetableringsstödet. Sverige har, med en huvudlös signalpolitik, en moralisk skuld till dem som kom hit under flyktingkrisen. Ett sätt att gottgöra dem vore att tillfälligt öka återetableringsstödet. Dagens 35 000 kronor är en stor summa, internationellt sett, men säg att den dubblades för dem som kom före den 24 november 2015. Vi kan betrakta det som ett slags skadestånd, som också skyndar på återvändandet. Men en amnesti vore huvudlös – inte minst signalmässigt. Fler ensamkommande skulle sannolikt söka sig hit, fler fäder skulle dra på sig stora skulder för att kunna skicka en son med smugglare till Sverige. Och om sonen får avslag är det väl rationellt att gå under jorden och härda ut. För det kan ju komma en amnesti till.
  Så uppstår en ny svensk skuld.

  27jan 2018: Privatpersoner och företag säljer en framtid i Sverige
  Här finns mycket för våra politiskt ansvariga att ta tag i. En bra början vore att höja ansökningsavgiften till låt säga 20 000 kronor. Prövotiden för relationen borde också förlängas från dagens två år, försörjningskravet skärpas och permanentas och falska handlingar betraktas som just falska, även i Sverige. Det ska inte vara riskfritt att ta hit människor på ett bedrägligt sätt. Regeringen måste vakna och se helheten. Asylinvandringen är bara en av flera vägar in i Sverige. I praktiken har man gjort det möjligt för privatpersoner och företag att sälja en framtid i Sverige till fattiga människor. Det är oansvarigt på så många sätt. Denna geschäft spär dessutom på väntetiderna för alla de som har funnit kärleken eller jobbet på riktigt. Det är sannerligen långt kvar till idealet om ordning och reda i migrationspolitiken, för att inte tala om EU:s miniminivå.

 2. Språkbruk och uppträdande är precis så infantiliserat, aggressivt och provocerande vulgärt som man kan förvänta sig av en ambitiös och utåtagerande rabulist med vänsterextrema preferenser.

  Att Expressen lägger hyende under lasten och initierar sin icke sällan något underbegåvade läsarskara att bejaka allsköns laster och oarter är ingenting nytt, utan har representerat denna septiska, avvita och ogudaktiga rännstensprodukt under ett oräkneligt antal decennier.

  Det faktum att det inte är de mest geniala förmågorna som söker sig till detta och liknande infekterade organ, är kanske överflödsinformation.

  Andreas hoppas att hut går hem 🙂

 3. Moget, men inget annat kan naturligtvis förväntas av en mångkulturälskande reporter på liberala skvallerblaskan Expressen !!!!!

  1. Munkorg med inbyggd napp är nog priset journalister ska ha. Munkorgen för att skydda befolkningen från oönskade bett, nappen för att trösta sig själv med när dom inser att dom inte fick som dom ville. Snuttefilt som andra pris.
   Gäller inte alla journalister, för dom riktiga får ändå aldrig något pris för inbördes beundran.

 4. Får man öht föra register över personer?
  Har ett svagt minne av att det är olagligt och som sådant måste anmälas.
  Men, det är klart: en gång kriminell – alltid kriminell.

  För övrigt är ju priset Guldspaden rent patetiskt, det är ingen oberoende organisation som delar ut priset, det är klubben för inbördes beundran!

  Den delas ut av ”Föreningen grävande journalister”…

  1. Får man öht föra register över personer?

   Nej, normalt inte utan tillstånd. När PUL började gälla 1988, så följde det med några undantag. Media kan därför ta skydd bakom 7:e paragrafen, när man vill upprätta ett åsiktsregister, eftersom det då klassas som ’journalistiskt arbete’. En gummibandslag helt enkelt …

   (PUL var inte helt genomtänkt innan genomförandet, då det vållade bekymmer för t.ex idrottsföreningar …)

 5. Hehe!
  Folket på Expressenblaskan visar då verkligen att det minsann lika så gärna kan vara en svensk! 😏

 6. Bötesbeloppet blev 40 dager a 70 kr, vilket visar att han inkomst är ca 10.000 i månaden. Han kom undan alltför billigt for sitt beteende mot polisen.

 7. Men varför i H—te hjälper Svenska folket då fienden genom
  att köpa blaskan?? Kan inte förstå det, själv köpte jag tidningen
  men slutade för 8 år sen när jag sedan en tid märkt hur den
  spårat ur, och jag har inte köpt den sen dess, och många andra har
  också slutat att köpa den, jag köpte den dagligen, vid ett samtal
  med en kioskägare för en tid sen som hade samlat dom tidningar
  som skulle returneras frågade jag om det hade varit snöstorm
  eftersom det var så mycket returer? Nej, så är det dagligen, vi lämnar
  nästan tillbaks lika många som vi får. Bra, men tydligen är här ändå
  människor som inte begriper att dom jobbar emot sina läsare.
  Gynna inte fienden!

  1. Sjunger på sista versen, då den generationen som alltid köpt skiten snart går i graven, finns troligtvis bara ett litet fåtal under 60 som köper ngn sk tidning, måste finnas statistik på det

Kommentera

%d bloggare gillar detta: