De outvisningsbara


INVANDRING. Dagens Nyheter publicerade igår en artikel om statslösa människor som det är synd om och det är det säkert om en del. 

Sverige måste eller borde tänka på konsekvenserna. Visst vi skulle kunna ta emot Lynn Al-Khatib som är statslös palestinier från Syrien men det finns 3,7 miljoner statslösa i världen plus alla dem som skulle spela statslösa om Sverige gav asyl till alla statslösa utan asylskäl.

Nu är det också så att Sverige har godkänt en palestinskt stat, dessutom borde det vara enklare för den som rest till Sverige utan papper att göra den omvända resan.

Nåväl, för mig får gärna Lynn Al-Khatib stanna, OM några tusen statslösa palestinska män åker hem…


11 responses to “De outvisningsbara

 • Kenth Andersson

  Sunda och verklighetsförankrade åsikter förekommer på Pettersons insändarsida och inom övrig icke PK-media, hur mycket av dessa åsikter når 7 klöverns politiker och dess totalt politiskt kontrollerade knähund svensk PK-media ?
  När man skriver icke politiskt korrekta insändare till PK- media så kommer de inte med vilket ju inte är det minsta förvånande.

  Liked by 1 person

 • verklighetochsanning

  det måste naturligtvis upprättas ett område i Långtbortistan dit alla dessa ”statslösa” kan skickas tills de kommer på var de hör hemma och kan ta sig dit av egen kraft

  Gilla

 • Ståfräs

  ”dessutom borde det inte vara enklare för den som rest till Sverige utan papper att göra den omvända resan.”
  Det är ju väldigt konstigt att det inte fungerar lika bra, varför?

  Gilla

  • Ståfräs

   Hon vekar ju inte vara muslim, det är problemet, inget annat. Hona kan gott få stanna verkar ju vettig till skillnad från vissa andra. Dessutom borde hon lätt kunna klassas som barn enligt Svensk praxis.

   Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

  Kolla på kanal 9 hur tullen på Sydneys flygplats arbetar, – Australien ger TYDLIGA SIGNALER!! De hittar dagligen stora mängder narkotika och all annan tänkbar och otänkbar som man kan tänka sig! Signalpolitiken är tydlig och Australien avvisar dagligen många kriminella som försöker ta sig in i Australien via Sydneys flygplats! SVERIGE MÅSTE LÄRA AV ANDRA LÄNDER – NU ÄR SIGNALPOLITIKEN HELT FEL!!!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

   Rättelse: Ordet skit föll bort, jag skriver snabbt….Sverige är idag planetens värsta skitmagnet p.gr.a. att de styrande politikerna vill att vi ska vara en ”humanitär superstormakt”….INTE KONSTIGT att all jordens skit söker sig till Sverige!!!! Konsekvensen kommer att bli att hela landet blir som Malmö!!!!!!!

   Gilla

 • Maja

  Lär man inte svenska på 4 år i Sverige?Jag har djort det på 2 månader…

  Gilla

 • Argus

  Om vi hade gränskontroller hade vi sluppit detta.

  Jag antar att människan inte landade direkt från Syrien? Alltså borde detta vara Danmarks, Tysklands, Tjeckiens, Slovakiens, Ungerns, Serbiens, Bulgariens och Turkiets problem. Det vill säga alla länder som passerats innan ankomst till Sverige. Ni ser själva vansinnet med svensk flyktingpolitik.

  Gilla

 • Mm

  Rösta SD

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: