Stäng

Mördade israel – nu belönas familjen för svenska biståndspengar

MELLANÖSTERN. Fatah, socialdemokraternas systerparti, som leds av den Palestinska myndighetens ordförande Mahmoud Abbas, har gett en hyresfri och fullt möblerad lägenhet till Ahmad Nasser Jarars familj.

Ahmad Nasser Jarars var ledare för de kriminella muslimska terrorister som i januari mördade den judiske rabbin Raziel Shevach.

Den Palestinska myndighetens egen nyhetsbyrå, Wafa, rapporterar enligt uppgift nyheten som att lägenheten ges till ”martyren Ahmad Nasser Jarars familj”.

Ahmad Nasser Jarar har tidigare av Fatah beskrivits som ”ett ungt lejon” och avbildats på hyllningsaffischer som den här ovanför.

Lägenhetsgåvan syftar enligt Fatahs sekreterare Nur al-Din Abu al-Rab till att visa att ”Fatah uppfyller sin nationella skyldighet mot de som offrat sig som martyrer mot den israeliska ockupationsmakten”. Lägenhetsprogrammet visar enligt Nur al-Din Abu al-Rab att ”vårt folk står enat och inte glömmer de martyrer som offrat sina liv för Palestinas sak”.

Rabbi Shevach mördades i en väpnad attack förra månaden i närheten av Havat Gilad in Samarien. Terroristerna sköt från nära håll mot rabbi Shevachss fordon och flydde sedan från platsen. Jarar var en nyckelfigur i den terrorcell som utförde attacken. Han deltog själv i den och dog i februari i en skottväxling med israelisk militär i Jenin.

I sociala medier i Sverige kommenterar bland annat Mats Skogkär, ledarskribent på HD och Sydsvenskan, saken med hänvisning till bland annat att Socialdemokraterna i Sverige betraktar palestinska Fatah som sitt systerparti:

Anders Jacobsson, författare känd för böckerna och filmatiseringarna om Sune och Bert, är inte så imponerad av miljardrullningen i biståndspengar från svenska skattebetalare till det han rubricerar som en ”mördarregim”.

En stolt utrikesminister tar emot Palestinas soldatorder som heter ”The Grand Star of the Order of Jerusalem” av Palestinas president Mahoud Abbas. Pettersson undrar om fru Wallström står på tur att få en lägenhet på Västbanken? 

2 reaktioner på “Mördade israel – nu belönas familjen för svenska biståndspengar

  1. Att Margot Wallström och hennes anhang kan sitta kvar. Borde vara förstasides rubriker med krav på hennes avgång i alla tidningar.
    Hantering av våra skattepengar i sådana här sammanhang borde anses djupt kriminellt och skulle åtföljas av personligt ansvar.

  2. DET var det JÄVLIGASTE!!! Inte undra på att Sveriges utrikesminister är PESONA NON GRATA i Israel!! Jag vrider mina händer och sliter i mitt hår…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: