Hjärnorna på SN

Idag var det åter dags för den svenskfientliga tidningen Södermanlands Nyheter att ha en artikel om Petterssonsblogg.se. Läs HÄR.  SN undrar hur det går med utredningen om “Hets mot folkgrupp” som de själva ligger bakom.  Det måste vara ett journalistiskt bottennapp att som SN skapa nyheter i stället för att rapportera om dem.

Lokaltidningen SN, som inte kallar sig tidning längre utan har blivit ett fint mediehus trots att upplagan rasar -800 under 2012, – 700 under 2011 och – 400 exemplar under 2010. Dessutom erbjuds de prenumeranter som sagt upp tidningen 40 % rabatt om de återtar prenumerationen, vad tycker alla fullbetalande om det? SN kanske borde rapportera om upplageraset i stället och fundera på om det kan ha något att göra med alla felaktiga och vinklade artiklar som passerat det snart nedlagda tryckeriet på Arnö.

Anledningen till att SN ligger på polis och åklagare om att Petterssonsblogg bör åtalas för hets mot folkgrupp är troligen personlig men SN:s alibi är denna BILD som SN också publicerat, fast SN påstår att det är i ett annat syfte.

Sörmlands som mediehuset kallas lokalt har en chefredaktör som tror att dubbelmoral är dubbelt så bra. Han tvekar aldrig när det gäller att berätta om invandrarnas oerhörda kompetens på en mängd områden men att arbeta tillsammans med nysvenskar är inte att tänka på. Läs HÄR. Chefredaktör 99:an Carstorp är även känd för att ha gett uttrycket hal som en ål ett ansikte.

SN har tidigare skrivit att ett par av bilderna på bloggen kan falla inom ramen för hets mot folkgrupp, det är ju inte mycket med tanke på alla tusentals bilder som ligger på loggen men det är varken SN:s eller pensionerade åklagares uppgifter att uttala sig om sådant. Lagbrott ska rättsväsendet beivra inte hjärnorna på SN.

Vidare har SN skrivit att Petterssonslogg.se har tagit asylförläggningen Jollen i Oxelösund i försvar och skyllt eventuella problem på en del av flyktingarna och att detta har en starkt främlingsfientlig ton. SN:s hjärnor verkar inte fatta att sanningen knappast kan vara främlingsfientlig.

Att Migrationsverkets jurister tittat på bloggen och inte funnit några felaktigheter bryr sig SN inte om att nämna, ej eller att problemen på Jollen beror på enskilda asylsökanden och inte på Vinterklasen AB eller personalen som jobbar där.

Hjärnorna på SN har svårt att förstå att när det stjäls saker är det tjuvarnas fel, när saker slås sönder är det sabotörernas fel, när fönster och dörrar lämnas vidöppna i minus 15 grader är det inte Vinterklasen AB:s fel att det är svinkallt på morgonen.

Om vi utan att vara elaka skulle lägga till en hjärna till på bilden och den skulle symbolisera SN hur stor tror ni den skulle vara???

17 thoughts on “Hjärnorna på SN

 1. Fråga inte mig, jag ser inte utan förstoringsglas, med
  tanke på storleken på SN s hjärna!

 2. SN skiter i framtiden för våra barn, de skiter i hur Sverige ska bli, de skiter i islamiseringen i Sverige, de bryr sig bara om sig själva och deras egna intressen.
  Hoppas multi kulti drabbar dem personligen så de kanske vaknar upp, men då är det för sent, då har de redan målat in sig i ett hörn som de inte kommer ifrån. De tänker fan inte längre än sin egen näsa.

 3. Den Svenskfientliga blaskan SN envisas med att påstå att anmälan upprättats (mottagits) av Sörmlandspolisen och det kanske är sant.
  MEN det är SN (i samarbete med Ali?) som enligt Polisen initierat och lämnat in anmälan.
  Bilden av Carstorp (& Sundberg) som slemmiga ålar är träffande metaforisk.

  Nu kanske det är dags att gå vidare i pajkastningskriget och anmäla en viss Ali1948 för att grovt ha förolämpat och förtalat oss kommentatorer på Petterssonsblogg genom att, på stapplande sfi-svenska, påstå att samtliga är, citat:
  ” ni är idioter o har senila minihjärnor. Jag håller firtfarande fast vid min exakta gissning jag gjorde för länge sedan. Nämligen att ni bara är SS , dvs senila sionister”.

  Senil med minihjärna, senil sionist och idiot?
  Vi är nog många som känner oss kränkta av dessa förnedrande okvädningsord, det borde inbringa minst 60.000 efter en anmälan.
  OM nu inte lagstiftarna hade varit politiskt prostituerade och stiftat diskriminerande lagar som endast favoriserar vissa, men inte andra.

  Bilden skulle en skrivkunnig sexåring ha kunnat producera och lagt upp på nätet, den är oförarglig i jämförelse med t.ex. Länstidningen i Östersunds bild med en direkt anstiftan till att gasa ihjäl en Svensk partiledare.

  Anledningen till att åklagare Michael Forsberg nu vrider sig som en mask, är att det är just mediaetablissemangets självutnämnda åsiktspoliser som trätt honom på kroken…

  SN som frekvent skiter i fläkten, ska i alla fall ha stor TACK för tillströmningen av nya, sanningssökande besökare till Petterssonsblogg.se
  Sannolikt återfinns flera nya just bland de 800 som vänt SN ryggen genom att avsluta sina prenumerationer.

 4. Så Pettersson har fiender? Bra, det betyder att ni stått upp mot något. (Fritt efter Sir Winston Churchill)

 5. SN börjar bedriva samma hetsjakt vad det gäller teckningar som muslimer gör. Betyder detta att SN ställer sig bakom våldsdåd som t.ex mot Vilks och Hedegaard?

 6. Hejdlöst kul text!
  Petterssons är en av mina favoritbloggar och jag har fått ett par till att besöka den nu under vintern och de säger samma sak; “trevlig sida med mycket trevligt att läsa”.
  🙂

 7. Det intressanta med dagens artikel om den “främlingsfientliga bloggen” och den aktuella bilden är följande ord:
  “För att det ska kunna vara hets mot folkgrupp måste bilden ha spridits också”.

  Den aktuella bilden har bevisligen visats i SN och därmed också spridits till långt fler läsare än de som besöker petterssons.se (även om de blir allt fler).
  Det är alltså inte bilden i sig som utgör det enskilda problemet, utan spridandet av den. Därmed har SN och dess chefredaktör genom publiceringen bidragit till samma hets mot folkgrupp som tidningen och chefredaktören anklagar Pettersson för.

 8. ” på den främlingsfientliga sidan petterssonsblogg.se.”

  Är Pettersson främlingsfientlig generellt eller bara i vissa fall…….sedan att Pettersson väljer att publicera olika mycket av FF och FV är väl upp till Pettersson eller får Pettersson inte tycka illa om främlingar oavsett vad som gjorts?

  Förvirrad 94?

Kommentera