Stäng

Därför bombar Assad östra Ghouta

SYRIEN. Nu på morgonen rapporteras att den syriska regeringen genomfört klorgasattacker mot befolkningen i östra Ghouta utanför Syriens huvudstad Damaskus. 

Som källa används Syriska människorättsorganisationen, SOHR, och det låter vederhäftigt. Ingen talar dock om att SOHR, är en privat organisation som styrs av en enda man som sitter i en lägenhet i London. Alltså en enmans propagandashow för sunni-muslimer och mot den syriska regeringen.

Enligt SOHR och de lata följa John-journalisterna på SVT, SR och de andra fejkmedierna bombar Assad uteslutande civila och mest kvinnor och barn. Det visas i varje fall aldrig några bilder på något annat.

-Pettersson vill göra ett undantag till PK-medias rapportering från östra Ghouta och visa några av de ”rebeller” som det pratas om.

Nedan några av de kämpar som slåss för demokrati, kvinnor och minoriteters rättigheter och mot Assads förtryck.

Jag fattar inte varför inte PK-media intervjuar dessa fredsaktivister och visar upp dem. Utrikesminister Wallström kan kanske ringa och ge dem order att lägga ned vapnen och sluta gömma sig bland civilbefolkningen…

8 reaktioner på “Därför bombar Assad östra Ghouta

 1. Utan Assad och Putin skulle IS styra i Syrien….Assad bekämpar dessa muslimska mördarbanditer som bilderna visar, de är skoningslösa, plågar och sparkar ihjäl män, kvinnor och barn, de brukar avsluta med att skära huvudet av sina offer samtidigt som de skriker ärkebiskop Antje Jackelens valspråk ”allah akbar” = Gud är störst, dvs deras Gud Allah och mördarprofeten vars exempel de följer….
  Assad och Putin är de enda civiliserade i sammanhanget och Assad är Syriens legitima ledare! De har all rätt att utrota ohyran på bilderna!

 2. Samma skit, som överalltannanstans. Den vänsterristiska pressen, är ju sunni-vänlig i högsta grad. Det är bara för att det mestadels är sunni som ”flytt” hit till väst. De vågar inte stöta sig med den NU alltför stora sunni-muslimska populationen. Jag har sagt det förut, och säger det igen: Sunni är det värsta avskum man kan tänka sig! Shia, är lika grymma, men de är mer logiskt hårda, och går inte bärsärkargång, våldtäkter eller terrorattentat i samma omfattning. Jämför hisbollah med al-quada och is. Vilka hör man mest om i spontana grymheter????? Jag försvarar ingetdera. Men man borde tänka om, istället för att så resolut ta parti för sunni-sidan. Det är som att sälja sig till djävulen. Jag tror mer på Asad, än dessa lynniga sunni-rebelldårar. Asad har visserligen stöd av hisbollah, men gör inget överilat. Väst är TOTALT blinda när det gäller sunni! Och HELT enkelspåriga. SOM VANLIGT, när det gäller dessa sjuka maktvänsterrister! VARFÖR????? För att ”kaka söker maja”, och vänsterfolket gillar ALLTID det mest vidriga avskyvärda drägget! VARFÖR????? För att de är som dem!!!

 3. Jag vill dock inte kalla journalisterna på SVT, SR & Co för ”följa John-journalister”. De följer inte, de styr. Det är deras egen agenda som de sprider.

  1. När det går dåligt för terroristerna kommer påståenden att SAA använder gas, därför de behöver hjälp utifrån från att inte bli krossade.
   Med de uppgifter som kommit från Eastern Ghouta avancerar SAA framåt hela tiden, blir det motstånd kallar de in attackflyget eller bekämpar motståndet med artilleri och missiler.
   SAA med dess allierade har sannolikt en mycket genomtänkt strategi hur de skall slå ut terroristerna.
   Terroristerna är dömda att gå under och de har inget stöd hos civilbefolkningen, som vill ha fred och ett normalt liv i området.

   1. Terroristerna måste få in vapen ammunition, finansiering m.m.
    De här sakerna finns inte i Syrien utan måste komma in utifrån.
    Därför finns det länder som stödjer terroristerna, de länder som stött terroristerna i Syrien är USA, EU, Israel och Saudi.
    De länder som stödjer ett enat Syrien med en folkvald president är Syrien, Ryssland och Iran.

   2. SAA har påträffat stora depåer av vapen från Israel, den syriska militären har inga vapen från Israel. utan de vapnen har Israel skänkt till terroristerna eller att andra länder köpt vapnen från Israel och skänkt dem till terroristerna.
    Terroristerna har bland annat tillgång till TOW missilen som är marknadspriset 50.000 US dollar styck plus ammunition.
    Syriska militären har inga TOW missiler därför har USA skänkt terroristerna det vapnet eller det är köpt in av andra länder som sedan skänkt dem till terroristerna.
    Israel och USA flyg har bombat syrisk militär och Israel har gett medicinsk vård och läkarhjälp till terrorister, men inte till syriska soldater.
    Det som syrisk militär strider mot är terroristerna och ingenting annat.
    Det visar att Israel och USA helt öppet står på terroristernas sida.
    Terroristerna är värvade och har månadslön som någon måste finansiera, det finns ingen möjlighet att finansieringen till terroristerna kommer från Syrien, utan det är från andra länder.
    Finansieringen av terroristerna i Syrien kostar enorma pengar, finns ingen tvekan om det.
    De länder som stött terroristerna är USA, EU, Israel och Saudi.

   3. It’s time for Americans to turn America away from this new imperialism and back to the path of idealism and democracy. We should let the Arabs govern Arabia and turn our energies to the great endeavor of nation building at home. We need to begin this process, not by invading Syria, but by ending the ruinous addiction to oil that has warped U.S. foreign policy for half a century.
    Enligt Robert Kennedy Junior Politico
    Mycket kloka ord av en person som är insatt i MÖ.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: