Stäng

Ärkebiskop av Canterbury: Islamisk lag är oförenlig med brittiska lagar

Ärkebiskoppen, Justin Welby hävdade också att brittisk lag har ”underliggande värderingar och antaganden” som kommer från en klart kristen tradition.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören anser: En sådan gudsman skulle vi behöva i den Svenska kyrkan också. Det är värre än vad denna ärkebiskop säger, muhammedanismen är inte kompatibel med ett modernt, på kristna värderingar uppbyggt samhälle.

Koranen 5.51 lyder:

TROENDE! Välj inte judar och kristna till era bundsförvanter – de stöder och skyddar varandra – och den av er som söker deras stöd och skydd blir en av dem. Gud vägleder inte de orättfärdiga.

Varför flyttar sådana mängder muhammedaner  till Sverige, när deras religion säger att de inte skall vara vänner med oss??

 

 

16 reaktioner på “Ärkebiskop av Canterbury: Islamisk lag är oförenlig med brittiska lagar

 1. Månggifte med 9-åringar (grov våltäkt mot barn) och könsdiskriminering gäller inte det nya frälset

 2. Tacka för det! Äntligen nån präst som insett sanningen, och vågar säga den öppet! Det kanske finns en gnutta hopp för kristenheten, trots allt!

 3. Tidigare lät det annorlunda (när det gäller påven var/är det tvärtom, den nya/nuvarande är islamofil den tidigare islamkritiker):

  https://www.theguardian.com/uk/2008/feb/07/religion.world

  ”The Archbishop of Canterbury tonight prompted criticism from across the political spectrum after he backed the introduction of sharia law in Britain and argued that adopting some of its aspects seemed ”unavoidable”.
  Rowan Williams, the most senior figure in the Church of England, said that giving Islamic law official status in the UK would help achieve social cohesion because some Muslims did not relate to the British legal system.”

 4. Trodde i min enfald att de s.k. kristna prästerskapet trodde på samma gud som det engelska.
  Våra vill ju att vi skall omfamna och inkludera vad som helst.

  1. De svenska biskoparna vågar inte annat än smöra för det som är korrekt enligt nuvarande politiker! Därav välkomnas muslimska böneutrop och kors tas bort i kyrkor på deras initiativ. Traditionen från biskop Brasks lapp hänger kvar. Typisk svensk biskop!

 5. Naket våld är Islams kärna! Ett tunt lager av religiös fernissa dock påstruken med fanatisk indoktrinering sedan unga år och dödshot om man lämnar den pseudoreligiösa sekten. ”Profeten” Muhammed insåg att våld och erövring sväljes lättare med en överdos religion. Så började denna muslimska framgångssaga alternativt framgångsmardröm!

  Visst är det skönt och smågosigt att känna sig snäll, varmhjärtad, öppenhjärtad men med avstängd hjärna ser nu dessa människor med överskurken Reinfeldt i spetsen till att störta nationen Sverige i fördärvet.

  Vill ni fortfarande tillåta Islam i Sverige?

  Islam tillåter inte demokrati och mänskliga rättigheter i något av de 60 muslimska länderna. Detta är Sveriges värdegrund och de som inte delar denna ska ut ur nationen! Islam säger muslimer får inte integreras eller inkluderas( den nya förskönande omskrivningen av PKSVINEN). Flyktingkonventionen säger att flyktingar ska assimileras om de vill stanna men det har inte PKfascisterna lämpligt nog inte hört talas om.

  1. Sant, och de har gott om ju svenska medlöpare.
   Medlöpare som inte drar sig för att attackera oss och våra familjer.

 6. Det jag avstår från att skriva skulle vara ett åsiktsbrott som endast gjorde vänstertrollen lyckliga. Svensk vänsterfascism är allas våra dödgrävare.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: