Elever med vapen på Astrid Lindgrens skola


BROTTSLIGHET. Lärarna vid Astrid Lundgrens skola i Vimmerby vill inte gå till jobbet längre. Och de som gör det går de dit med en klump i magen, larmar skyddsombudet.

Enligt skyddsombudet har elever i en av klasserna med sig vapen till skolan. De anställda får dagligen utstå kränkningar och hårda, otrevliga ord.

”Nu har det gått så långt att de som arbetar med klassen inte vill komma till jobbet. Vad ska hända i dag? Vad ska jag bli kallad i dag? Pedagoger och skolpersonal har larmat sedan september om klassen”, skriver Arbetsskydd.

 

Astrid Lindgrens skola fick sitt nuvarande namn år 1966 i samband med att en ny grundskola, Vimarskolan, uppfördes i Vimmerby. I januari 1994 invigdes den nya högstadiedelen på Astrid Lindgens skola. Det var då Astrid själv som ringde in till den första lektionen.

Astrid Lindgrens skola är en fk-9 skola (förskoleklass till åk 9) med cirka 500 elever. Till skolan hör också förberedelseklassen. Där går elever som nyligen kommit till Sverige.

-Pettersson säger att Pippi Långstrump och hennes pappa Negerkungen får åka dit och ordna upp situationen. Politikerna har visat att de inte klarar upp det och inser inte att flyttar man Mellanöstern till Småland blir Småland som Mellanöstern…

Konstigt att en sådant här inte är första nyhet hos de etablerade medierna!!!

 


20 responses to “Elever med vapen på Astrid Lindgrens skola

 • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

  Släpper man in rovdjur utan pass eller ID och låter dem söka asyl får det något som heter KONSEKVENSER….Knäpptyst i SVT och hatmedia om detta men som befolkningen röstar får den ligga….
  Det är bara att tiga och vara tysta, böja sig framåt och sära på skinkorna….ELLER RÖSTA SD!!!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Donald Trump vill att lärare i USA ska få beväpna sig !

  Gilla

 • Lena

  Redan på 70-talet så fanns det uppenbara tecken på vartåt det var på väg……….vad gjordes …….inget vettigt och det på grund av feghet, slapphet och okunskap.
  ”Det är bättre att stämma i bäcken än i ån” , så sant !

  Gilla

 • Tony

  Om inte Svensken vaknar inför detta valet, då är loppet kört för
  landet, detta på grund av två regeringars fullständiga hjärnsläppa.
  och Svenskens oförmåga att se vad som sker mitt framför ögonen.

  Gilla

  • RäddSomFan

   Tror du på fullaste allvar att landet går att rädda?
   Nej, dax att vakna upp och förstå att Sverige är kört för all framtid, det är nu dax att fly landet för att få behålla livhanken, det finns inget som kan rädda Sverige nu …eller jo kanske, det skulle väl i så fall vara om Ryssarna valde att invadera oss, vilket kan vara en bra lösning på ett annars olösligt problem.

   Gilla

   • Tony

    Nej tvivelaktigt, men för att börja i någon ända
    så måste sju klövern förminskas och helst slängas ut.

    Gilla

   • Hans Nilsson

    Det hade varit en välgärning om Vladimir Putin skulle vilja ta tag i denna stinkande varböld som makt och PK medierna utgör på och i Moder Sveas kropp.

    Gilla

 • Tony

  Ack dessa fega mähän till politiker, fan vad jag föraktar dem
  som inte ens försöker att bringa ordning. Helt otroligt att några
  snordyvlar gör vad som faller dem in, och beslutsfattare sticker Svansen mellan benen och duckar. Hur hade det varit med i första hand avstängning och i nästa utvisning från landet??

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittenamn)

   Det är farliga individer, beväpnade med knivar…..Usama Bin Laden sa om Afghaner att de var de bästa terroristerna, helt orädda! De håller ihop, går ofta i grupp….SKRÄMMANDE att ta in dessa individer i vårt land, de är fan i mig inga ”flyktingar” utan bedragare, unga ljugande kriminella, ofta knarkare, livsfarliga! En normal regering skulle göra allt för att inte få in dessa i sitt samhälle men nu har 87:an valt Miljödårar och zåzzar….

   Gilla

 • ossie

  Skiten sprider sig som en smitta. Grannkommunen Hultsfred är ju sen länge en förlorad kommun.

  Gilla

 • Blodsven

  Elever i en av klasserna? Då kan det väl inte vara så in i helvetes svårt att tillkalla polis och avväpna ohyran…eller…

  Gilla

 • OPete

  Jo det ser onekligen ljust ut för Sveriges framtid ??? Ett antal styrande har verkligen mycket att stå till svars för , och så länge hjärntvättningen består på stora delar av svenska folket kommer tyvärr dessa politiker kunna köra ned dettta land i den djupaste graven !!! Som Peter Springare skrev och som bekräftades av polisen Oskar Tallryd. Svenska folket skulle chockas om dom fick reda på sanningen !!!!!!!!!!!

  Gilla

 • ruben

  Vad är det för politisk idé att långsamt belasta och trasa sönder Sverige, genom att fylla upp samhället med allehanda främmande dysfunktionella och kriminella förmågor. Fritt villkorslöst uppehälle, undermåliga kontroller av identiteter, inga skyddsåtgärder för risken av epidemiska sjukdomar. Dålig uppföljning av internationella bidragsturister, brottslingar och andra bedragare. Mänskliga rättigheterna för Svenskar, som jobbar och betalar kalaset tycks numera dagligen vara under fientlig attack av de egna myndigheterna. Skärpning! Det är snart val, som tur är, men skadorna kan ta minst ett decennium att laga.

  Gilla

 • BjörnLarsson

  Vimmerby, det är ju där Annie Lööfs pappa är kommunpamp och polischef. Det är han som har styrt det dit det är idag.

  Gilla

 • Karlsson

  Sinnessjukt.
  Jag var i en av de första klasserna i den skolan och minns att det var ordning och reda.
  Lärarna var trevliga och bra generellt, det gör ont att se utvecklingen här i närområdet likväl som i resten av landet.

  Jag sätter mitt hopp till att alternativmedia kan väcka folk ur den indoktrinerade godhetspsykosen så vi kan sluta kalla kossor för hästar bara för vi ställt dem i spiltan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: