Stäng

Diskriminering av vita

Den 17 mars har Young Labour en en-dags konferens i London för att välja fyra ledamöter som ska ansvara för jämlikhet. Så långt är allt gott och väl.

RasismMen alla får inte delta. Det är bara de som definierar sig som svart, asiat, etnisk minoritet, handikappad, kvinna eller LGBTQQIP2SAA (lesbisk, gay, bi, trans, queer & questioning, intersex, pansexuell, two-spirit, asexuell, allierad) som får komma. Övriga medlemmar är inte välkomna.

De har anmälts till Equality and Human Rights Commission (EHRC) för diskriminering, vilket är andra gången på tre veckor som detta hänt Labour. Vid det tidigare tillfället erbjöds medlemmar som var svarta eller minoriteter billigare biljetter till en samling.

Denna form av rasism blir allt mer accepterad. Allt eftersom identitetspolitik och intersektionalitet sprids så ökar diskrimineringen av vita och speciellt män. För de är, genom sin blotta närvaro, förtryckare och måste lära sig att ta ett steg tillbaka. Vara lite underdåniga. Och svarta kan naturligtvis inte vara rasister. Bara genom att vita utesluts blir ”rummet tryggt” och minoriteterna vågar prata.

Man kan hoppas att anmälan får Young Labour att vakna till, men det är väl tyvärr inte troligt.Feminism

Den vita minoriteten  diskrimineras…

14 reaktioner på “Diskriminering av vita

 1. Således kan vi konstatera att den som icke begåvats med något etniskt, psykiskt, könsrelaterat eller ideologiskt handikapp, icke torde göra sig besvär i ovan sagda kretsar.

  Visste man inte att tiderna försämrats på ett rent förfärande sätt, kunde man lätt bibringas uppfattningen att det hela skulle röra sig om ett raljeri, där allsköns befängda karaktärer från jordens alla hörn plötsligt erhållit högsta status.
  Rent spel på lika villkor vill dessa aktörer givetvis icke höra talas om.
  Andreas.

 2. Vem ska föda dessa virrpannor, deras förvirrade tillstånd är
  garanti för att inget kommer att fungera någonstans. Idioter!

 3. Lite OT, men ändå inte;
  Jag har noterat att i reklam i Sverige blir det färre och färre vita, ffa vita män.

  Ofta visas blandade par, där så gott som alltid kvinnan är vit och mannen svart eller av annat etniskt ursprung. Ffa i reklam som riktar sig till unga personer.

  Nån mer som noterat detta? Eller har jag fel?

   1. Cinna, det är glädjande att du inte vill byta man men visst finns det krafter i samhället som helst såg att du så gjorde och helst valt en ickevit från början.

  1. Stämmer det går ju inte att undvika att se i alla TV-kanaler och detta är ju daglig politiskt korrekt propaganda från den mångkulturellt älskande extremvänstern som tyvärr sedan 68 styr samhället, detta är och ska naturligvis spegla dagens och framtidens icke längre kristna Sverige och den övriga västvärlden som också under decennier öppenhjärtligt bjudut in en annan religion att ta över !
   Får glädjas åt att man ha haft turen att få uppleva ett äkta tryggt och icke mångkulturellt Sverige, det blir något att ta med sig i graven när man blir jordgubbe.

 4. Men under begreppet eller kravet ”kvinna” kan personen ifråga vara vit alltså?😕
  Då är det inget problem ifall personen är vit?
  Märkligt, man tillåter vita sålänge det är vita kvinnor. Låter som dubbelmoral enligt mitt sätt att se det.
  Vita kvinnor bär ju faktiskt på ett genetiskt arv från otaliga vita män så nog är det underligt allt, eller inte.
  Fattar nog vad det handlar om.

   1. Samtidigt som man utmålar sig som offer och förskrämda små minoriteter är det samtidigt en maktdemonstration.
    Men nog är det väl märkligt vita kvinnor är välkomna, eller? 🙂
    Men du gillar väl detta antar jag.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: