Stäng

Var hittar Fi alla…

VALET 2018. Teysir Subhi – riksdagskandidat för Feministiskt Initiativ (FI), lärare, tidigare reporter på SVT, initiativtagare till antirasistiskt skolupprop slår rekord i smaklöshet på Facebook:

”Jag har fått i uppdrag att projektleda en tjejresa med slutdestination Auschwitz i början av oktober typ tor-sön. Vi vill gärna kombinera resan med god mat och lite SPA i Krakow innan besöket i Auschwitz. Är det någon som varit i Krakow och gjort den kombon? Vill gärna ha era bästa tips! ❤…”

-Pettersson fortsätter på den inslagna smaklösa vägen, det kanske finns några duschar kvar i Auschwitz…

Allvarligt talat. Var hittar Fi alla…

Teysir Subhi säger till media att hon ångrar sig (notera gärna att DN inte skriver ut namnet) och det innebär att orden hon skrev inte var ”fake news” utan sanna. Hon har tagit bort tweeten med motiveringen att ”Det är alltså nazister som har valt att misstolka mitt inlägg”. Fast nu är detta inte sant (klicka för större bild).

I denna tråd läser vi också att många med judisk bakgrund reagerat. Nu är medias och intressegruppernas reaktion måttlig, för att inte säga obefintlig. Kan bero på att Teysir Subhi är rasifierad, profilerad som antirasist och då vet vi att man kommer undan med allt.

21 reaktioner på “Var hittar Fi alla…

 1. En bättre ”kombo” vore väl att slå samman SPA vistelsen med besöket i Auschwitz. Ett skräck-spa så de kommer på lite bättre tankar.
  Istället för Cyklon-B kunde man kanske använda tårgas i duscharna (ungefär som i lumpen). Om man eldar upp försiktigt i krematorieugnarna borde det utrymmet kunna användas som bastu. En natts sömn på en hård & kall träbrits lär motsvara den bästa massage och sänglopporna står där för både välgörande akupunktur och åderlåtning.
  FI = Fascistiskt Initiativ.

 2. Denna spetskompetensen inom FI, kan väl skicka frågan vidare till några av dom överlevande eller några av deras släktingar. Jag tror faktiskt att dom har koll på läget vad som finns runtomkring där. så svårt kan det inte vara, Sen har hon har jobbat på SVT och många dokumentärer har gjorts, bara fråga hennes före detta kollegor även dom med spetskompetens då får hon fram några namn iallafall

 3. Var de hittar alla?
  Det är Sverige det handlar om.
  Där har du svaret, finns enorma mängder sådana där i detta land.
  Bara att välja och vraka!

 4. Eftersom jag genom åren läst en hel del litteratur om KZ och allt fruktansvärt som försiggått där så kan jag bara uttrycka min djupaste avsmak över hennes formulering och tilltaget. Det är att förringa det som hände och utspelades i dessa läger till det totalt lägsta. Auschwitz reduceras till en ingrediens i deras semesterupplevelse, lite krydda efter spa´et. Människan måste vara totalt blåst. Hon kanske vill få uppslag till hur man kan genuscertifiera upplevelsen?
  Har människan sett bilder från KZ? Foton från Tyskland 1945? Foton från övriga Europa 1939-1946/47? Om inte finns det på nätet.
  Har hon sett bilder på högar av lik, på kroppar som är slängda likt grönsaksblast på en sophög? Har hon sett bilder på högar av skor, på kar fulla med vigselringar från människor som en gång levt och haft förhoppningar?
  Jag själv skulle inte vilja besöka Auschwitz skulle inte orka. Jag skulle knappast vilja kombinera det besöket med lite god mat och ett spa heller.
  Varför inte hellre, för lite verklighetsupplevelse, pröva på en tallrik lägersoppa och att stå utanför en brinnande ugn med likeldning.
  Skulle ge mycket att tänka på!
  Detta säger allt om det inre tillståndet i människorna i F!!

  1. sagan om ”6 miljon jews” har återgetts långt innan WW2 i medier bl a i Uza
   där man redan på 20 talet via tidningar som Washington Post spred dessa lögner.
   Man vet att Wiesenthal centret har falsifierat foton från krigstiden och Simon själv ljög friskt om sin egen ”överlevnad” .
   –Simon Wiesenthal: Fraudulent ’Nazi hunter’–
   http://www.ihr.org/jhr/v15/v15n4p-8_Weber.html

   se även videon där judar berättar om att i dessa ”flyktingläger” blev de behandlade väl av vakter/personal + att de hade teateraftnar mm

 5. De som söker sig till FI går väl inte att hysa några större förhoppningar om att de ska ha någon större tankeförmåga.

 6. Ytterligare en av den perfida feminismens alla charmanta konnässanser vi här ges det tvivelaktiga nöjet att bekantas med.
  Det fariseiska Facebookinlägget uppvisar en påfallande bisarr och seriositetsbefriad karamellvers, vilken ytterligare stärker misstanken att detta komiska kotteri representerar den felande länken, det vill säga det hittills okända mellanting som utgör kopplingen mellan apa och människa.
  Andreas.

 7. Hela västvärlden är splittrad, de som älskar att förstöra vår västerländska kultur och vi som inte vill förstöra densamma.
  De som förstör har inte byggt upp så de vet inte vad hårt arbete och sparsamhet är, därför kan de bara rycka på axlarna och ge bort andra medborgares slit och sparsamhet.
  De vänstern frågar aldrig aldrig ”vad får jag”, de bara tar !

 8. Raden av politiker med hjärnsläpp verkar oändlig i Sverige,
  försvarsminister Hultkvist kan tänka sig att Sverige stationerar
  en trupp i Ukraina?? Alltså trupp som hjälper Ukraina, likadant i Afghanistan, och flera andra ställen, men Sverige ligger naket,
  här har idioterna inte råd att ha någon som försvarar landet,
  deras Mopsande mot Ryssland börjar att bli jävligt obehagligt
  speciellt när vi inte har något försvar att tala om, det är inte bara tredje världen som Svenska skattebetalarna ska försörja, nu ska vi förse dem med krigsmakt med. Plocka bort dårarna i September, dom lider
  uppenbarligen av storhetsvansinne av någon konstig anledning!

 9. Fi har bara en ekonomisk politik: ”Allt Åt Alla”.

  Håller i ett par månader med deras öppna gränser-politik. Hade varit otroligt intressant att se denna idioti förverkligas. Rent ekonomiskt är det redan för sent att göra någonting vettigt med Sverige närmaste tiden. Det vi kan göra däremot är att lägga om stormaktsprojektet och sträva mot att Sverige blir mer lagom igen. Fi ryker vid nyval.

 10. Fi-Subhi buss får motorstopp på väg till Aus-witch på landsbygden i Polen, ölmage svennechaffis knackar på en stuga och pekar på lasten med Nalin Pekgul-vänster örnnäsor med hijaber, och säger; I am on my way to Aus-witch but bus kaputt, can you help please? Babuschkan svarar; I’d like to but I only have microwave owen…

 11. Håller med dig, Pettersson. Jag hoppas verkligen att FI inte kommer in i riksdag. Det räcker med de hjärnbefriade ledamöter som redan finns där.

 12. Kan bara hålla med om att det är osmakligt…
  Ska man kombinera jobb med möhippa också..
  Frågan är vem som hittar vem är det FI som hittar kvinnor utan omdömen eller kvinnorna utan omdömen som hittar FI eller både och…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: