Stäng

Miljöpartiets alternativ…

MILJÖ. Miljöpartiet vill att vi ska cykla till medeltiden, om vi vägrar ska vi köra elbilar som är beroende kobolt i batterierna, liksom mobiler och mycket annat. Risken finns att efterfrågan kommer att överskrida tillgången på kobolt.  

 

I Sverige finns kobolt-fyndigheter, men de vill inte Miljöpartiet att vi utvinner av miljöskäl, vi ska vara en humanitär och miljömässig stormakt.

Här är den alternativa kostnaden för miljöpartiets politik:

 

12 reaktioner på “Miljöpartiets alternativ…

 1. MILJÖDÅRARNA har noll koll….Att minska befolkningstillväxten är det enda som kan rädda miljön på sikt, då krävs det stora insatser för att ändra de som förökar sig som råttor! Preventivmedel, att göra kvinnorna i dessa länder infertila genom operativa ingrepp.
  Blir vi dubbelt så många människor är det lika med KATASTROF för planeten!
  Unga män måste stanna i sina resp. hemländer och bygga upp dessa! Att fördyra bränslet på svensk landsbygd har noll effekt på klimatet men det förstår inte Miljöpartiet!

 2. Som vanligt ser miljöpartiet världen genom ett sugrör.
  Man ser bara en liten sak, men missar totalt hela bilden.

  Alla minns ju hur MP tvingade igenom att alla mackar skulle sälja etanol. Följden blev att tusentals mackar stängdes, plötsligt var det inte några kilometer till närmsta mack, det blir flera mil.
  Och hur många kör på etanol idag…?

 3. Vi skall tydligen skrota alla bilar på 12 år. Kan bilskrotar ta emot dessa miljoner Vad händer med miljön?

 4. Miljöpartiet är ett skämt! De bryr sig inte om miljön! Tillsammans med kommunisterna och landsförädaren Ruinfeldt har de fyllt Sverige med dysfunktionella människor som går på bidrag i många generationer!

 5. Snickesnack partierna MP och Sossarna jobbar väldigt bra tillsammans. De kan bara en sak och det är att snacka. Landsförrädaren Reinfeldt var den som verkligen förödde detta land som sossarna nedmonterat sedan 70 talet. SD får ett hårt arbete att återställa Sverige till ett samhället där svenskarna kan leva och arbeta för kommande generationer.

 6. MP har inte miljön i fokus utan de söker väljare. De är likadant med Sossarna när dom säger att de är ett arbetar parti som värnar om de svaga i samhället. De är Fake News med en vilse ledande marknadsföring. Ett fall för konsumentverket. Verkligheten talar sitt tydliga språk.

 7. Jag vill att Lövin cyklar mellan Junsele och Härnösand 169 km enkel resa för att delta i Landstingets möten !!!
  Men denna guldförgyllda miljöpartist är nog inte utrustad med en cykel !!!
  Hon äger nog ett guldkort från Sveriges RIKSDAG så hon kan åka LIMOSIN till och från Rosenbad …….
  Gissa om allas lika värde GÄLLER ……..

 8. Och tänk bara på att de batterier vi använder i våra bilar idag, produktionen av ett batteri släpper ut lika mycket koldioxid som en dieseldriven Volvo gör då den kör 25 000 mil. Och elen till bilarna, var kommer den ifrån? I Sverige vattenkraft och kärnkraft. Kärnkraft inte så länge till om inte våra politiker ( när MP inte kommer in i riksdagen ) gör en 180 grader sväng.
  I Tyskland får bilarna el från kolkraftverk! Koldioxid från batteritillverkning + koldioxid från kolkraftverk…behöver jag säga mer?

 9. MP alltid ett under av logik och kunskap. Det finns bara två godkänd färdsätt av MP cykel och det som går på räls. Gammal kommunistisk idiologi.

 10. Miljöpartiets svammel visar gång på gång hur totalt avfjärmade från verkligheten dom är!

  Sverige skall bli fossilfritt om några år, samtidigt som vi svenskar börjar bli i minoritet! Tror dom att grottmänniskorna som dom gladeligen har låtit ockupera vårt land kommer att fortsätta miljöarbetet?

  Knappast, vilket ses tydligt ifall man tittar på deras hemländer!

 11. Obostadsmin – IS-ister Mehmet fick bara moskeer gjorda här… lika ko-misk som Özz dvs 0, bara problem o kostnader

Kommentera

%d bloggare gillar detta: