Stäng

Opartiske Abed al Qaisi arbetar åt SVT och DN…

MEDIA.  är en palestinsk journalist som bland annat arbetar åt SVT och Dagens Nyheter. Det var Abdel som gjorde snyftreportaget om den syriske läkare som inte fick arbeta i Sverige trots 15 års erfarenhet. 

Hanna Stjärne, vd på SVT säger: ”Public service är viktigare än någonsin tidigare. Vi lever i spännande och utmanande tider. Flödet av information växer dramatiskt. Men detsamma gäller flödet av desinformation och rykten. Och det leder till att behovet av opartisk och saklig information, av public service, aldrig har varit större än nu.”

Här kan ni se hur opartiske Abed al Qaisi arbeter åt SVT…

Abeds alster åt Dagens Nyheter…

Abeds opartiska jobb åt Al Jazeera…

-Pettersson säger att SVT, DN med flera har gått så långt så de försöker inte ens dölja sin partiskhet, alternativt tror dom att vi är dumma i huvudet…

14 reaktioner på “Opartiske Abed al Qaisi arbetar åt SVT och DN…

  1. Jaha, se där! ”Oberoende” SVT censurerar vad som skrivs, det är ett bra sätt att styra debatten, och föra folk bakom ljuset.

   Är det sånt vi ska tvingas betala för??

 1. Satirprogrammet har redan startat, det måste vara detta Helin menade med att programidén är skitkul.
  För en normalt tänkande människa är det inte ens lite roligt.

 2. Omdömet är inte bättre på TV4. I kväll visar man Özz Nujen – dålig stämning. Om det vore ironi mot polis och åklagare om svarta pengar till en lastbilsterrorist så vore det godtagbart – men så är det tyvärr inte.

 3. Det finns mycket städarbete att göra på SVT. Börja i toppen. Det är viktigare än att som Löfven försöka skrämmas med troll i österled för att kunna förbjuda yttrandefrihet från meningsmotståndare i vårt eget land.

 4. Venezuela inte ens grannländerna med samma religion och med potugisiska och spanska som språk, har skuggan av att kunna hjälpa.
  Sverige förväntas att hjälpa folk från en en helt skild kultur och med ett helt annat språk.
  https://www.youtube.com/watch?v=iLFyi2iH3VU
  Förbannade politiker och massmediajournalister, ni är helt sanslösa !

 5. Skrämmande att det är så lätt att lura den svenska journalistkåren !!
  Vad är egentligen sanning och äkta och ärliga nyheter ???

 6. Läste just att ”opartiska” USA reportern Carina Bergfelt önskar Kommunisten Ali Esbati lycka till i partistyrelsen för V. Bekräftar bara att hon står långt till vänster om man nu inte visste det förut.

 7. Det har blivit så i Sverige, att ”opartisk och saklig” är synonymt med att vara vänster och hata judar och Israel. Ungefär som tankegångarna i Sovjet, DDR och Nazi-Tyskland.

  Åsiktsvågen är tarerad.

  1. Samt hatar allt Svensk och Svenskar, Abed har väl gått en kurs i PK journalistik hos Muhammeds aftonskola för riktigt svagbegåvade. Eller också är han ett bra exempel på en kommunist Zåzze, grattis PK som läser skiten.

  2. Jämställ inte Sovjetunionen med Nazi-Tyskland när det gäller förföljelsen av judar!
   I början av 2:a världskriget räddade Sovjetledarna (Stalin, Molotov och andra) en miljon polska och ryska judar genom att låta dem fly över Uralbergen, via järnvägarna, till säkerhet i Sibirien undan de framryckande nazityska arméerna och utrotningslägren. Alltså betydligt flera än Raoul Wallenberg räddade.

   I övrigt kan man bara instämma i kravet att SR/SVT och andra MSM-media skall sparka ut ”journalister” som Bergfeldt & Co.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: