Polisen Peter Springare anmäls av egna ledningen

BROTTSLIGHET. Polisen Peter Springare anmäls av den egna ledningen efter uttalanden om invandrare och gruppvåldtäkter, uppger TV4.

Vid en sluten sammankomst i Göteborg i början av februari sa han bland annat att ”gruppvåldtäkter är ett nytt fenomen” och att det i princip inte fanns ”för tio till femton år sedan”, rapporterade TV4 Nyheterna.

Springare beskrev gruppvåldtäkter som ett ”kulturellt fenomen”.
”Vi vill att en åklagare prövar om något brott har begåtts”, säger Mats Nylén, kommunikationschef för polisen i Bergslagen.

-Pettersson menar att det är så polisledningen bränner det lilla förtroende de har kvar hos personalen.

Springare har rätt. Åtskilliga poliser vittnar om det. Polisledningen är ynklig och att snacka om objektivitet när man är faktaresistent är ännu ynkligare…

Nedan fakta, alltså domar mellan 2012-2017.

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

Beror det på namnen?

15 thoughts on “Polisen Peter Springare anmäls av egna ledningen

  1. Än en gång, har polisen i Örebro inte tagit till sig/ lärt sig något .. ? Samma misstag om igen?

  2. Istället för att trakasera en sanningssägare som Springare så borde dom ge honom en medalj för att han vågar säga just sanningen.

  3. Polisen borde kanske i stället ägna sig åt att jaga kriminella mer än att jaga Peter Springare, som inte gör något annat än redovisar sanningar.
    Svensk polis en skamfläck för vårt land.

  4. Vi måste stödja honom.. Stå bakom det han och alla som har ögon och förstånd har sett..
    Vi måste kunna prata om fakta, utan att riskera bli kallad för rasist, nazist eller islamofob…..
    Skall alla vi förses med ögonbindel och munkavle?

  5. Svensk värdegrundspolis är snarare en milis som blint lyder den socialistiska/marxistiska antidemokratiska Löfvenjuntan och alla deras fotsoldater och vänsterextrema nätverk som bedriver landsomstörtande aktioner.

  6. Peter S borde ha fortsatt utfärda 300 000 svenska pass per år till oidentifierade irakier, somalier och IS, då hade han fått 39 000kr i månaden av den organiserade brottsligheten (dvs. socialistiska uppdragsgivaren Shekarabi & co)

  7. Polisen har ju order från regeringen via RPS att man ska hålla tyst om obehagliga sanningar. Fan ta den som bryter mot dessa klara bud. Polisledningen i Örebro är ena riktiga kräk som kryper för överheten.

  8. Peter Springare ska tydligen straffas för att han säger sanningen medan vänsterns PK elit ska hyllas för sina lögner. Inte en chans att någon normal människa tycker att de här är korrekt. Jag kommer inte att rösta för något utan emot. 7 klövern har förbrukat sitt förtroende när de gäller föraktet mot de egna folket. Jag är trött på alla påhopp som görs på alla Sverige vänner.

  9. Man undrar ju varför ”någon” filmade mötet?
    Var det enbart att hitta nåt att sätta dit Springare för?

    Han har ju bevisligen inte ljugit, men nån syltrygg vill väl hellre vara PK än ärlig.

    Och PK-media hakar förstås på.
    Chansen att någon s.k. journalist drar fram listan nedan och pekar på att att Springare faktiskt berättar om verkligheten är obefintlig.

    Som tur är så finns alternativ media!

  10. Detta är hämnden för att Springare offentligt, i Nerikes Allehanda, kritiserat polisledningen i Örebro för sitt sätt att styra myndigheten. En personlig vendetta alltså, inget annat!

Kommentera