Stäng

Beror det på namnen?

GRUPPVÅLDTÄKTER. Som ni vet har vårt land berikats med en ny företeelse som kallas gruppvåldtäkt. Ingen i PK-etablissemanget verkar veta vad det beror på, andra har teorin om att det blir så med många unga män på ett ställe men vi som varit med vet att det inte stämmer. En gång när Sverige hade en krigsmakt värd namnet bodde det 100 000 tals unga män i våra regementsstäder.

Ett exempel är Östersund som likt många andra städer i landet tidigare var en militärstad, där fanns Jämtlands flygflottilj, Fältjägarbrigaden, Infanteri med försvarsområdesstab, Norrlands artilleriregemente, Arméns tekniska skola och krigsflygfält med tillhörande basbataljon.

Sammantaget tusentals ynglingar som var långt hemifrån, inte spottade i glaset när de var lediga och naturligtvis jagade de tjejer, trots det förekom inga gruppvåldtäkter, men nu varnas flickor från att gå ut ensamma på kvällarna.

– Så Petterssons teori är att det beror på namnen, när jag var ung militär hette vi Anders, Pelle, Björn, Ingvar, Alfred, Håkan, Kalle, Lasse osv. Visst, det förekom en och annan våldtäkt men aldrig gruppvåldtäkter, aldrig några misshandelsfall med tio mot en, inga rån mot pensionärer osv.  så jag är övertygad om att det hänger på namnen…

Nu heter pojkarna som åtalas Ali, Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi. Det är inga namn jag hittat på utan killar som är åtalade eller dömda för gruppvåldtäkt.

Så för att bli av med våldtäktsepidemin i Sverige så måste vi snacka allvar och förbjuda den typen av namn, namnen är den enda rimliga anledningen till det grova våldet för hade det varit något annat borde Arnstad, Lindberg, Jerzy eller någon annan skarp hjärna ha upptäckt sammanhanget…

25 reaktioner på “Beror det på namnen?

 1. Vilket ypperligt tillfälle för våra styrande politiker att agera.
  Lätt som en plätt, stifta en lag att alla pojkar med osvenska namn måste ta svenska namn och den gordiska knuten är löst. Inga våldtäkter, möjligt är ett och ett annat tafsande men det kan bortses ifrån med, ja just det käbbel.

 2. Flickor som växer upp i PK familjer lever farligt. Dom som växer upp med realistiska föräldrar, vet vilka dom inte kan lita på. Eliten som borde varna allmänheten kan inte göra det, för då faller hela PK korthuset ihop.

 3. Gruppvåldtäkt förövad av etniska svenskar lär finnas i endast ett rättsfall, det var i mitten på 1700-talet som några drängar gruppvåldtagit en piga.

 4. Ursprung, kultur, religion, seder och bruk, traditioner och sist men inte minst namnen på gruppvåldtäktsmännen är de faktiska riskfaktorer som föreligger för att de nya fina svensk ”svenska” arbetarpojkarna (pensionsräddarna och asylturisterna) riskerar bli potentiella våldtäktsmän och dessa riskfaktorer måste tas med i utredningsarbetet kring varje uppehållstillstånd för illbattingarna som kommer hitresande som så kallade ”ensamkommande” trots att varenda etnisk svensk med förnuftet i behåll ser och förstår att det är fullvuxna individer som påstår sig vara minderåriga!

  Pettersson som sagt på sjuttiotalet och fram till massinvandringens tidevarv förekom 6-7 våldtäkter per etthundratusen invånare i landet Sverige, trots att vi hade det som kallades ”militärstäder” runt om i Sverige!

  Konstaterar krasst att asylturismen måste stoppas omedelbart och de som befinner sig i vårt fosterland skickas till sina hemländer omedelbart!

  Löven avgå och utlys nyval! Du har på alla sätt fullständigt misslyckats med att styra Sverige!

 5. Det verkar som om nordeuropéer skiljer ut sig från andra raser på ett positivt sätt när det gäller självdisciplin inom detta område. Bortre Asiens män är nog också så.
  (Om man får generalisera)

 6. Så vilka är de skyldiga till att dessa namn förekommer i vårt Sverige. Så vilka borde stå först på schavotten?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: