Hatmedia vittrar blod, DN har fått vittring, tror dom

Den etablerade median som vi alla vet är en del av etablissemanget vittrar än en gång blod, denna gång i form av DN( Dagens Nyheter) genom reporter vid namn Mikael Delin.

Kanske minns ni drevet för ett år sedan mot lärarinnan från Malmö som hade “fräckheten” att gå på ett möte hos en förening/parti som inte är godkända av Afa och ej heller godkända av tidningen sydsvenskan. Lärarinnan utsattes för livsfara genom nattlig Afa-räd mot hennes lägenhet, när hon låg och sov.

Sedan följer afa och sydsvenskan sin manual. Man jagar, tar till våld, karaktärsmördar, samt med alla medel till buds mullrar man på för att ta ifrån en kompetent och yrkesskicklig lärare både sitt arbete och chans till egenförsörjning. Personer och tidningsredaktioner har som mål att döda de som går mot strömmen, och i detta fall ta ifrån en ung yrkesmänniska sin lärarlegitimation.

Afa-våldsvänstern med sina förgreningar in i tidningsredaktionerna sänder ut till sin egna landsmän och medmänniskor att VI SER DIG, HÅLL KÄFTEN, GÖR INGET SOM VI OGILLAR.

Idag kom en efterdyning från “journalist” Mikael Delin, han vittrar blod, han spelar med i spelet som snart för hans och hans likar är slut. DN får inget, DN är endast ute för att trampa och sparka på den unga kvinna man då för ett år sedan var med om att karaktärsmörda och trampa på.

Kära Ulrika, vi är många som står med Dig, Du är en god människa, vetgirig och samhällsengagerad, låt Dig aldrig slås ner av etablissemanget, Vi låter Dagens Nyheter tvina bort. Mer HÄR

Vid pennan
Eva-Marie fd malmöbo

Kommentera