Skrämmande läsning om invandrares socialbidrag

INVANDRING. I mer än tre av fyra invandrarfamiljer med fyra barn lever både mamma och pappa på socialhjälp visar nya siffror från arbetsdepartementet i Danmark. – Skrämmande läsning, säger arbetsminister Troels Lund Poulsen, Venstre. 

Arbetsmarknadsdepartementet säger att det finns ett klart samband mellan nivån på socialt bistånd och antalet barn från invandrarfamiljer med icke-västerländska bakgrund.

Antalet visar att ju fler barn en invandrarfamilj har, desto oftare går  båda föräldrarna på socialbidrag, som i Sverige kallas ekonomiskt bistånd.

Invandrare med socialbidrag:

  • 7,9 procent av den samlade befolkning lever på bidrag.
  • 25,5 procent av invandrarna med icke-västlig bakgrund lever på bidrag.

Andelen invandrarfamiljer med barn, där både mor och far lever på bidrag i oktober 2017:

  • Par över 30 år med 1 barn: 53,3 procent.
  • Par med 2 barn: 54,3 procent.
  • Par med 3 barn: 66,1 procent.
  • Par med 4 børn: 76,4 procent.

Läs mer på Fyens.dk…

-Pettersson ser att danskarna inte hört statsminister Löfvens…det blir lönsamt på sikt…

26 thoughts on “Skrämmande läsning om invandrares socialbidrag

  1. Många är skildiga på papper. Hon med barnen kever på bidrag. Avsiktligt lär hon inte sig svenska så man slipper tvinga henne till jobbet eller så är hon gravid.
    Han äger ngn persilja butik.
    Zigenare skiljer sig. Hon får bostad… hon är ju sååå misshandlad så. Hans bostad hyrs ut till ngn.
    Så fuckar man Zvärige.
    Detta har pågått i så där 30 år.
    Jerzy Snickacki vet säkert inget om det.

  2. Läs gärna Julia Caesars krönika om de svenskar som byggde landet Sverige.
    Och läs om de som river ner samma land.
    https://juliacaesar.blog/2018/02/08/nar-mamma-gick-till-tandlakaren-en-berattelse-tillagnad-marja-grill-svt/#more-3692
    Jag såg nog aldrig Sverige som ett samhälle med olika klasser förrän jag i vuxen ålder flyttade till norra UK, det var deprimerande fattigt även mentalt, först där öppnades mina ögon. Min mor som kom på besök, såg det som jag inte hade sett den ekonomiska och tröstlösa fattigdomen där det engelska språket , dialekter var en ogenomtränglig mur, hon ville inte komma fler gånger så vi träffades i andra länder.
    Först där och då började jag att fundera över klasssamhället.

  3. Det spelar nog ingen roll hur det går med någonting när det gäller invandring, det enda som gäller nu är att maximera invandringen oavsett vad som händer.

    • Min fundering är att Sverige har haft sin peak. Angreppen på Leif Östling och Ingvar Kamprad understryker detta. Ska man gå samma väg som Venezuela? Mycket tyder på det. Hur mycket kan svensken betala i skatt som går till en ny befolkning medan det sociala systemet brakar? De som byggde landets välfärd lever under existensminimum vilket jag tycker är skändligt och oanständigt. Det finns uträkningar på hur rik befolkningen skulle varit med ett riktigt skattesystem. Det verkar gå fortare att rasera nu.

  4. Vi avvaktar och ser hur valet i italien avlöper, kanske blir det en jätteskräll
    en väsentlig skillnad är att de unga i Italien reagerar och agerar, då de blir
    satta åt sidan.

  5. Puh, tur att det bara är så i Danmark, hälsar Feministregeringen, för här kostar invandringen INGENTIG UTAN ÄR LÖNSAM, FATTA! PK jublar o undrar varför dom inte får cancervård

  6. Sverige MÖRKAR kostnaderna, i MALMÖ lever mer än 70% av dessa grupper på ekonomiskt bistånd + at de drygar ut bidragen med kriminalitet!!!
    De flesta är MUSLIMER och enligt koranen har de rätt att parasitera på icke-muslimer!!!
    UUUUT OCH STÄNG GRÄNSEN!!!!!!!!!!

    • ”enligt koranen har de rätt att parasitera på icke-muslimer!!!”

      Var i Koranen står det?
      Antagligen ingenstans, det var troligen bara något du kom på just nu och vips blev det fake news.

      • [Koranen 9:29]
        Ni ska slå tillbaka mot de som varken tror på GUD eller Sista Dagen, eh heller förbjuder de vad GUD och Hans budbärare förbjudit, ej heller rättar de sig efter sanningens religion – bland de som mottagit skriften – tills de betalar skatten som ska betalas, villigt eller ovilligt.

      • Det tas ut en extra skatt på de som inte är muslimer, dhimmah. Islam är en ett statsskick och inte bara en religion. Det står tydligt och klart beskrivet i Koranen och är den absoluta sanningen som Muhammed nedtecknat och Allah dikterat. Suror och även Muhammeds leverne ska följas och allt är färdigt, klappat och klart, inget får tilläggas eller dras ifrån. I Europa skildes kyrka och stat, det var många hundra år sedan. Den världsliga makten vann över påvarna kort uttryckt. Gränsen gick vi norra Spanien där muslimerna stoppades. Du kan studera hur det gick i Spanien. Det var muslimsk storhet och de anser att de nu ska återta åtminstone södra Spanien som de anser sig äga och som bedrägligen tagits ifrån dem. Den andra conquistan. Alhambra är symbolen för dem. Det blir ingen teknik, inget modernt samhälle, inga Nobelpris då det enligt Koranen är fixt och färdigt.

      • Jag vet inte om det som står i Koranen kan jämföras med att parasitera på icke muslimer (oss svenskar).

        Jag vet att alla muslimer ska skänka en viss del av sin inkomst som allmosa till fattiga och att icke muslimer i samma muslimska land inte behöver göra det. De ska istället betala en särskild skatt och av vilka skäl vet jag inte, men det verkar inte särskilt rättvist.Och jag är emot ganska mycket som sker i muslimska länder.

        Men detta gäller ju inte i Sverige och jag tycker inte det har något med för höga svenska bidrag att gora.

        Men att leva på socilabidragsnivå brukar ju annars vara jämförbart med att leva som fattigpensionär.

  7. Det är grava missförstånd hur asyl-hjälp skall vara funtad. Ingen med empatiskt sinne eller rättvisa kan sätta vissa människor från fjärran länder i flyktingstatus som med automatik då kan villkorslöst försörjas av andra. Hur vansinniga kan idéerna om nödhjälp människor emellan bli? Det finns inga mänskliga rättigheter, som villkorslöst tillåter vissa människor att försörjas av andra. Något har gått riktigt snett och måste tänkas över från början på allvar. Gör en omstart och gör då rätt. Det är vad Sverige måste göra fortare än kvickt och förmodligen Danmark också.

    • Det är större bidragsförsörjning i Sverige än i Danmark. Tino S. har redogjort hur det ser ut, inte många med utomvästlig bakgrund kommer i arbete. Andra generationen visar sina färdigheter nu med den kriminalitet som snabbt accelererar. Det var ganska förutsägbart! De blir födda in i ett eget samhälle där de är losers från start och det leder till terror hot och våld. Våld mot kvinnor i synnerhet.

  8. Bäste ”Blodsven”,
    Venstre, Danmarks liberale parti är ett konservativliberalt mittenorienterat politiskt parti i Danmark.
    Alltså, ingen vänstergubbe!

KommenteraAvbryt svar