“Hellre nedstängning än dagens invandringspolitik”


INVANDRING. President Donald Trump väljer ännu en nedstängning av USA:s statsapparat före en oförändrad invandringspolitik. Det sa han vid en paneldebatt i Vita huset om kriminella gäng på tisdagen.

– Om vi inte ändrar lagen, om vi inte stänger de kryphål där mördare tillåts komma in i vårt land och fortsätta döda… om vi inte ändrar det, så låt oss stänga ned, sa Trump och fortsatte: – Jag skulle älska att se en nedstängning om vi inte kan ta hand om de här sakerna.

Tidsfristen i den tillfälliga uppgörelse som slöts för två veckor sedan löper ut på torsdag, vilket innebär att en ny nedstängning hotar om kongressen inte kommit överens innan dess.

För en långsiktig budgetuppgörelse kräver Demokraterna en lösning för de så kallade drömmarna – papperslösa som kom till USA som barn – medan presidenten och Republikanerna vill se nya, hårdare invandringslagar och en mur mot Mexiko.

-Pettersson önskar att vi hade någon liknande politiker i Sverige. Många har försökt räkna ut vad asylinvandringen kostar oss men inga officiella organ vad jag vet. Kan inte Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson be Riksdagens utredningstjänst göra den konsekvensutredning som borde ha gjort innan beslutet att Sverige skulle bli mångkulturellt togs 1975.

Tänk om våra politiker var så ärliga så att de innan valet sa: Räkningen för 100.000 syriska flyktingar blir 430 miljarder, till det kommer enorma mänskliga kostnader.

Varje ”flykting” kostar i snitt 4,3 miljoner netto under sin livstid. Tycker ni att vi ska betala för detta och hur många ska vi ta emot? Det är ungefär 86.000 kronor per arbetande svensk. Vill ni betala eller ska ni behålla pengarna eller ska de läggas på skola, vård och omsorg?

Var är de etablerade journalisternas utredningar på invandringens konsekvenser?

 • ”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

Från september 2015. Tjänar världen på att Europas värderingar och ekonomi kan gå ner på knä? Är det värt att offra Sverige, Norden och Europa på godhetens altare.

Om inte politiken ändras, så är väst inom några år inte längre öppna demokratier med fungerande välfärdssystem som bygger på liberala värderingar.

Några skäl. Islam utvecklas åt fel håll, de radikala muslimerna blir fler och eftersom Mellanösterns länder inte fungerar kommer det att öka migrationstrycket på Europa med hundratals miljoner människor.

Det är i detta sammanhang inte långt från Mellanöstern till Sverige. Integrationen bland muslimer är obefintlig och arabvärldens kvinnoförtryck har flyttat till förorterna.

UNHCR berättar att av de som flyr över Medelhavet är 72 procent är män, de allra flesta i åldrarna 18-35 år. 15 procent är barn. Var är bilderna i media på dessa unga män?

UNHCR säger också att bland dem som passerar gränsen från Grekland till Makedonien och Serbien är endast 34 procent syrier. Av dem är 71 procent muslimska män i åldersgruppen 18-35. De flesta har bott en tid i Turkiet innan de fortsatte norrut och är inte akut hotade av krig.

De flesta som kommer över Medelhavet, är antagligen inte flyktingar, säger det danska Röda Korset. Migrationen vi ser, orsakas inte av fattigdom. De fattiga har inte råd att resa.

I alla västeuropeiska länder har integrationen av människor från islamska stater misslyckats.

Var finns konsekvensbedömningarna av detta? Kan politiker och journalister förklara?

Försöker du bygga ett dass på landet blir det utredning, avgifter och mängder av regler ska följas men att ta emot 600 000 asylsökande och anhöriginvandrare går bra utan konsekvensanalys.

 

 


4 responses to ““Hellre nedstängning än dagens invandringspolitik”

 • Jag

  Trump är en världsledare som inte är spunnet ur politikens ”nepotism”. Han förändrar världen – västvärlden! Kraftfullt! Han låter sig inte ”hotas eller mutas” för att förhindras i sitt förändringsarbete

  Se på rapporteringen i Sverige, den negativa rapporteringen om Trump. Det rapporteras mer om Trump och hans handlingar än vad vår s k ”statsminister” uträttar (ingenting!! sjuklövern bidrar enbart till ett förfall av vårt land!!).
  Trump uträttar otroligt mycket! Han har rätt i mycket! Han är rädd om sitt folk, sina medborgare, jämfört med vad europas länder och dess s k ”politiker” är om sina.
  Se på Sverige, se på Tyskland, se på Frankrike, se på Italien ja…….. listan kan göras lång. Polen, Tjeckien är länder som verkligen försöker, trots allvarliga hot från eu, att måna om sina medborgare

  Man blir mörkrädd över vad som sker i europa. Invasionen av muslimer. Invasionen av masskriminalitet

  Gilla

 • Truthfighter

  Trump, EN SANN IDEALIST OCH HJÄLTE FÖR VÄRLDEN!!! 🙂 Europa, EN KATASTROF!!!

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  SOCIALDEMOKRATERNA tycker det är viktigare att utreda ett bygglov för ett dass på landet än att utreda konsekvensen av den ansvarslösa massinvandringen av muslimer!
  MEN egentligen vet vi hur Sverige kommer att se ut om några år – det är bara att kika på Malmö där judarna körs iväg idag och imorgon alla icke-muslimer….Malmö går back 5-6miljarder per år och har en våldsam klankriminalitet med rån, skjutningar, mord och våldtäkter av i huvudsak svenska offer. De kriminella är icke-svenskar, till 99,99% muslimer!!!
  SOCIALDEMOKRATERNA HAR HAFT MAKTEN I MALMÖ I 100 ÅR!!!

  Gilla

 • Gus

  Trump vill skydda sitt land främst mot mördarpacket som väller in i USA. Anledningen är att skydda sitt lands befolkning. Så jädrans självklart !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: