Stäng

En vänsterpartist minns en vänsterpartist

VÄNSTERN. Vänsterpartiet har problem. Den ena riksdagsledamoten efter den andra hoppar av. Totalt fem om man räknar in Rossana Dinamarca som i går meddelade att hon inte kandiderar i höstens val.

Jonas Lundgren är en vänsterextremist,  känd från bloggen, som har synpunkter…

9 reaktioner på “En vänsterpartist minns en vänsterpartist

  1. Ossie, V ska aldrig bli rumsrent. För det borde de lämna kommunistiska ideologi och erkänna sig skyldiga till allt det onda den gjorde samt erkänna att de stödde de fasansfulla brott. De är bättre på att förvränga.

  2. Ännu en pk-posör som söker bekräftelse, inte minst i plånboken för vi får betala till hon får riktig pension, fin kommunistpolitik

  3. Angående Dinamarca!
    Jag kan inte förstå hur V kan kalla sig ett feminsistiskt parti om de inte lyssnar på sina kvinnor med erfarenhet av hederskultur, omskärelse etc. I och för sig, Dinamarca står ju med halva foten inne i islmistiska kretsar så med den lärdom hon erhåller från dessa så finns inte hederskultur, bara upproriska kvinnor! Hade V tagit sin feminism på allvar borde Dinamarca inte varit deras talesperson utan sparkats ut ur partiet, definitivt fråntagits sitt uppdrag och ersatts med Kakabaveh! Jag förstår verkligen inte vare sig V eller S feministiska inriktning och anser att det är en pappersversion utan värde vars syfte är att uppmärksammas i världen. (Sverige som enda land i världen med en feministisk regering, jo hejsan!) En fråga som jag skulle vilja ha svar på är: Vad har Dinamarca åstadskommit på alla sina år i riksdagen? Då tänker jag inte på när hon frotterade sig med den tidvis olagliga afghandemonstrationen på Medborgarplatsen, inte heller på när hon koketterar på en fest tillsammans med islamister, eller hennes olämpliga klädsel i riksdagen etc. Nej, jag menar riksdagsarbete, det hon har fått betalt för!

  4. Förutom Dinamarcas politiska engagemang och dess uttryck minns jag henne mest för hennes jobbiga och påträngande röst. Ingenting hon kan hjälpa men ett exempel på hur en person kan göra avtryck av helt irrelevant slag. Också hennes malande sätt att tala och argumentera och det beror knappast på någon medfödd biologi. Snarare ett uttryck för hennes personlighet.

  5. Finns fortfarande många vidriga avgrundskommunister som borde rensas ut för att V ska bli rumsrent.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: