Stäng

De vill komma åt Özz för att han gillar invandring

BROTTSLIGHET OCH INVANDRING. Viktor Banke, försvarsadvokat m m, delägare på Advokatbyrån Dubio, rättslig expert på Aftonbladet, Twittrar om varför alternativmedia jagar Özz Nujen och hans familj. 

Advokatbyrån Dubio arbetar bland annat med brottmål och migrationsrätt. Medarbetarna åtar sig uppdrag över hela landet. De talar bland annat arabiska, engelska, kurdiska, franska, svenska, serbiska, kroatiska, bosniska, montenegrinska och somaliska.

Banke säger dock inget om varför Aftonbladet inte jagar Özz Nujen. -Pettersson undrar om Bert Karlsson kommit lika lindrigt undan som Özz om han anlitat illegala invandrare svart?

Vad har du för drivkraft och kompass Viktor? Är du för invandring för att skattebetalarna ger dig en bra inkomst på detta…

Är det fritt fram att anlita svart arbetskraft om man gillar invandring Viktor?

39 reaktioner på “De vill komma åt Özz för att han gillar invandring

 1. Med mindre invandring så hade familjen Nujen fått skaffa riktiga jobb. Framförallt hade de inte ägt någon fastighet på Gotland och med en bättre fungerande public service-media hade Özz aldrig kunnat leva på sin usla humor.

 2. Viktor har även blivit krönikör facket Visions tidning, man tar sig för pannan alla dagar i veckan. Har är en asylkrämare precis som ick nöjd nöjen

 3. Särbehandling åsyftar att man behandlar människor olika på grund av kön, ålder, sexuell eller amorös preferens, etnisk tillhörighet eller vad det än må vara.

  Inte visste jag att Özz förespråkade det.

  Fast är man ”PK-stjärna”, så gäller tydligen avsteg från vissa normer,

 4. Ytterligare en som fått en inbjudan till advokatsamfundet i ett Corn Flakes paket, tack vare att han har rätt värdegrund eller är en rabiat feminist.
  Sunt bondförnuft eller IQ över guldfisk, är det ett måste att inte få finnas någonstans nuförtiden i någon högre instans ?

 5. Özz och Akilov har gjort ett flertal val som är kriminella och olagliga.

  Jag antar att Viktor Banke tycker att det är lika ok med rån, våldtäkt,stöld,förfalskningar osv, beroende på etnicitet på gärningsmannen.

 6. Viktor Banke, ingen tanke. Viktor Banke utan tanke? Viktor, Viktor kan ni tänka, Viktor kan ej tänka annat än att skänka lille missförstådda Özz någonting till tröst för att minnas på sin ålders höst.

   1. Jag skrev inget, men tänkte desto mer. Snart fixar han väl en tröja med orden coolest monkey, eftersom han anser sig så cool och står över svenska lagar!

 7. Skattefusk och önskemål om fri invandring med generösa bidrag ingår väl i samma värdegrund? Andra betalar kalaset och vissa lever gott på stat och kommuners skatteutgifter tack vare invandrarna.
  Det kanske finns de, som anser sig så överlägset humana och goda, så de behöver inte vara med och dela på skattekostnader eller gemensamt ansvar? Och andra sidan har skatterna skjutit i höjden så till den milda grad att all bidragsinvandring borde stoppas på direkten.

 8. Att de bara orkar, dessa godhetsapostlar!
  Herr Nujen har fallit på eget grepp, och det är synnerligen fascinerande hur dubbelmoralen hos honom skyddas av nomenklaturan i landet. Jag kan knappt fatta att det är sant. Han hatar skötsamma svenskar som vill leva i fred i sitt land, men drar sig inte för att leva på oss, på alla sätt. Ynkligheten i hans beteende är häpnadsväckande!

  Höga hästar, högmod går före fall etc passar in här.

 9. Någon får gärna anmäla Viktor Banke till advokatsamfundet. jag har svårt att se att hans uttalandet är OK enl. advokatsamfundets regler. Att påstå att en som underlåter att 1) kontrollera att arbetskraft har F-skattesedel och 2) lämna kontrolluppgift till Skatteverket INTE ska nämnas…. Öss Nöjen har gjort sig skyldig till ett grovt skattebrott, och sannolikt finns det en rad liknande utbetalningar inom Öss koncernen.

  Viktor får bli medlem av Avokado-samfundet i stället. Ett grönt mjukt smetigt yttre som döljer en projektil.

  OBS – Petterssons blogg sida är inte längre säker anslutning, har någon tagit bort säkerhetscertifikatet ?

 10. Känner inte denne kurd mer än till namnet,här från bloggen… 🙁
  Därför återger jag istället en liten söt kärleksroman,som ni idag annars fått betala 23:-, för att läsa i Aftonslasken.Egentligen finns denna form av litteratur inte i Stenbocks regal.
  Rubriken och bilden av Amanda i en till synes karg natur,fick mig att vekna.
  Hela Romanen utspelar sig i lilla Joukseni (utanför Pajala)där det tydligen fortfarande finns en bussförbindelse.Här möttes Amandas och Haidas blickar varandra,för första gång just på bussen.
  Amanda som varit utsatt på glasberget sedan födseln,fick nu en ny livsgnista. Allt verkade bli fjällvärldens lyckligaste tilldragelse,sedan krigsslutet 45..
  Ingen glädje utan sorg.När beskedet från MV kom,att Haidar måste återvända till IRAK.Sitt hemland som han flytt,för att slippa bli inkallad till det militära.
  Amanda som nu fått smak för den orientalska kärleken,och trots risken att utsättas för ”en bomb” i Haidars hemby,tvekade inte att flytta med sin käre till Irak.Nu sitter hon där i öknen och längtar hem till sin stora hobby,och sina hästar.Dagliga drömmen om att kunna med Haidar, återvända till världens mest humana stat.
  Tja, det var en kort sammanfattning av en lång tårdrypande story.Vill ni läsa ytterligare om Haidar och alla hans mödor på sin väg upp mot Polcirkeln,finns det hela inkl. bilden nedan i dagens Aftonslask:
  https://imgs.aftonbladet-cdn.se/v2/images/4af55b9a-dc4f-4031-9e74-1bd51f35858c?fit=crop&h=1067&w=800&s=3c3830b27303c0106dd5db799b9c0551efdb20e2

  1. Tack, men nej tack! Inte hela storyn, eftersom du plockade ut berättelsen och det sedelärande budskapet gick fram. En ny sagoskatt växer fram i Sverige, som längre fram blir till myten om det fina och framgångsrika Sverige som fanns förr. I sagornas värld, kommer de att tänka om 1000 år framöver, var allt möjligt. De kommer att grubbla över varför man ville skada sitt eget folk och ta in fienden. En ny trojansk parallell-historia, som kommer att väcka rysningar i de få rester som möjligen finns kvar av goda människor.

 11. Advokat Viktor Banke undviker omsorgsfullt att nämna ordet ”illegal” i sitt twittrande … nämligen att fallet Akilov handlar om en man som de facto är …

  ”illegal invandrare” och jobbade utan arbetstillstånd som ”Illegal hantverkare” åt Özz Nüjens familjeklan. Akilov har också använt sig av ett förfalskat LMA-kort …

  https://www.migrationsverket.se/Andra-aktorer/Gode-man/Asylprocessen/LMA-kort.html

  … som Akilov köpt olagligt på den svarta marknaden för att kunna röra sig fritt i Sverige trots att han redan fått avslag från Migrationsverket på sin ansökan om asyl och borde ha återvänt till sitt hemland för länge sen.

  Allt detta är en arbetsgivare som Özz Nüjens familjeklan skyldig att kolla upp (t ex momsregistreringsbevis om Akilov utgav sig för att arbeta som företagare eller fullständiga folkbokföringsuppgifter om Akilov fick jobbet som enskild arbetstagare) och allt detta INNAN de anlitade honom som hantverkare på fastigheten på Gotland.

  Men uppenbarligen hade Özz Nüjens familjeklan noll koll och de tog en rövarchans som nu har avslöjats och alla vrider sig som kålmaskar för att slingra sig ur dilemmat.

  1. Tillägg:

   Delcitat

   Anställa någon som redan är i Sverige och behöver ansöka om arbetstillstånd

   Huvudregeln är att den du ska anställa ska ansöka om och ha sitt tillstånd klart innan resan till Sverige. I vissa fall kan en person som behöver arbetstillstånd ansöka om och få tillstånd efter inresan i Sverige.

   En ansökan om arbetstillstånd kan lämnas in i Sverige om personen som ansöker

   – tidigare har varit asylsökande och fått avslag på sin ansökan om asyl

   Slut delcitat

   Läs gärna Migrationsverkets hela regelverk betr. arbetstillstånd i Sverige på länken nedan.

   https://www.migrationsverket.se/Andra-aktorer/Arbetsgivare/Anstalla-nagon-som-redan-ar-i-Sverige.html

   Inget av detta har familjeklanen Özz Nüjen uppenbarligen helt ”missat” att kolla upp INNAN Akilov anlitades som hantverkare på Nüjen-familjens fastighet på Gotland.

   1. Rättelse:

    Sista stycket i min kommentar ovan skall inledas med …

    ”Allt detta har familjeklanen Özz Nüjen uppenbarligen helt missat … osv”

    … och ingenting annat.

   2. Och dessutom enorm ”lön”! 85,000:- för ett tvåveckors sopjobb??! Här ligger minst en hund begraven?..

  2. Ja, barnen har bevis att de är barn.
   LMA*-kortet är barnets bevis på att han eller hon är asylsökande och har rätt att vara i Sverige under väntetiden.

 12. Så, Özz och hans familj kom til Sverige och nu har dom mer pengar enn dom kan bruka. Egendommer och hus och overfylda konton överalt.

  Men betala skatt, nej faan heller. Svart ska det vara, mycket billigare. Ge nåt tilbaka till landet som gav dom allt, det blir för mycket för dom. Forbannade ********.

 13. Hur kan en advokat någonsin försvara användningen av svart arbetskraft ? För om det inte är så viktigt med skattelagstiftning finns det kanske annan lagstiftning som är oviktig ? Kanske alla ska få välja om de tycker att lagstiftningen är värd att följa eller inte ?

  Men då Viktor behövs ju inga advokater heller för det räcker med att säga att man inte tyckte att just den lagen var värd att följa !

  1. En advokat kan försvara vad som helst, så länge denna får (duktigt) betalt.
   Finns inget samvete, inget bondförnuft i dessa blodiglar!

   1. Rättvisa finns inte, bara den som ljuger bäst och mest övertygande. Mina bröder och jag har nyss sett hur pappas dödsbo plundrats och hur vi sedan förtalades av änkan. Som fick ut ännu mer, vi får nu betala ur egen ficka. Hon ska alltså t o m ha av våra privata pengar på grund av att lagen stöder det. Otäckt orättvist!

 14. De som verkligen är vinnare i invandrarkaoset är just advokaterna.

  Självklart vill de hålla lågan brinnande, de tjänar ju miljoner på att hjälpa skäggbarnen.

 15. Det är bra att stolpskottet avslöjar sig, det är inte alltid genom utbildning man får fram de främsta stjärnskotten. Som Pettersson skriver är det bra att inte betala skatt på utförda tjänster om man gillar invandring. Undrar vad Skatteverket har för uppfattning i frågan. Tillräckligt många så har vi bara svartarbetare i Sverige, är det målet Banke, är det det du fick lära dig på den av mig betalda juristutbildningen som du erhållit gratis i Sverige.

 16. Viktor Banke kan knappast beskrivas som en i sammanhanget trovärdig person, då han i enlighet med arbetsgivarens direktiv agerar i skepnad av advocatus diaboli och företräder en klient vars främsta bedrift, förutom den totala respektlösheten för värdlandet, är hänvisningen till den exceptionellt begagnade anklagelsen om rasism, vilken metodmässigt nyttjas som distraktionsmanöver och ursäkt för allsköns lagöverträdelser.

  Är detta den huvudsakliga pretexten, torde mången redlig medborgare utan svårighet finna såväl absurdism som tragikomik i denna fallstudie.
  Andreas.

 17. En typisk figur från dagens usla Advokatkår, försvarar tydligen
  Skattefiffel när det är rätt personer som utför dem, och inte ens’kritik mot sin kollega som rekryterar olaglig arbetskraft från dem som hon ska syna,
  men ibland så är Advokaten skummare än den åtalade.

 18. Jag tyckte det var illa när jag så Ebba i bitar i gatan. Men jag förstår nu att det är Özz och hans familj som är dom verkliga ofren. Allt dom gjorde var att hyra svart arbete och finansiera en terrorist. Vi måste starta en crowfunding för dom, stackars stackars lilla Özz och hans familj, det är nestan så jag gräter…

 19. Fan, då tok jag fel. Jag trodde man ville komma åt Özz Nujen och hans familj för att dom betalar for svart arbete och finansierar terrorister ökonomiskt. Hur kunne jag ta så fel. Stakkars lilla Özz är ju ett offer. Han får vel skadestånd nu.

  1. …och göra skämt om andra som skattefuskar. Gör som jag säger, inte som jag gör. Quod licet Iovi, non licet bovi.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: