Stäng

Polisen hittade olaglig tobak i åtta av nio butiker i Malmö

BROTTSLIGHET. Under veckan har Malmöpolisen tillsammans Skatteverket och kommunen utfört tillsyn på nio butiker men anledning av sin satsning mot illegal tobak. I en av butikerna var allt i sin ordning men i övriga hittades olaglig tobak.

– Det var jättelyckat. Vi kontrollerade nio butiker men det finns förstås fler butiker i Malmö, berättar Johannes Dontsios, inspektör och gruppchef för områdespolisen Söder i Malmö.

I tre av butikerna hittades stora mängder vilket har resulterat i att förundersökningar har inletts för brott mot tobakslagen. Vidare har man även misstankar om brott mot punkskattelagen och smugglingslagen.

 

Läs mer på 24Malmö…

-Pettersson kan inte hålla med polisen att det ”var jättelyckat” när åtta av nio invandrarbutiker fuskar. Det är en av anledningarna till att det socialdemokratiska kalifatet Malmö behöver 15 miljoner om dagen, 5,5 miljarder om året, från landets övriga skattebetalare för att inte gå i konkurs.

Några få exempel från Sveriges framtid, asylinvandringen nedan. Det finns hundratals på bloggen. Använd sökrutan om ni vill leta.

20 reaktioner på “Polisen hittade olaglig tobak i åtta av nio butiker i Malmö

 1. Malmö är Sveriges …

  https://www.svtstatic.se/image-cms/svtse/1400148474/nyheter/val2014/article2039794.svt/alternates/large/Sverige-skatteparadis.jpg

  … nummer ett (1). Kommunen når också ofta ädla medaljplatser i våldsbrotts-statistiken.

  Men smakar det så kostar det också. Kommunen inkasserar nämligen drygt 5 miljarder kr årligen av övriga sveriges kommuners skattepengar för att få Malmö att gå runt ekonomiskt.

  https://4.bp.blogspot.com/-emcBAQ4CSx4/V-5VqZ6tvMI/AAAAAAAAFaE/4wf3pgjtkwAbHnpp7vF_S57yOlBXuJ4IQCLcB/s640/SLUKHOLET.jpg

  Från Jeanders bildblogg

  Dessutom gör svarthandeln som ständigt pågår i det sosse-vanstyrda Malmö att staten och kommunen missar skatteintäkter på mellan 2 – 3 miljarder kronor årligen. Pengar som kunde gått till den svenska välfärden men som hamnat i svarthandlarnas fickor i stället.

  1. ”staten och kommunen missar skatteintäkter på mellan 2 – 3 miljarder kronor årligen. Pengar som kunde gått till den svenska välfärden men som hamnat i svarthandlarnas fickor i stället”.
   Det är väl Feministregeringen’s, Jonas kommunister o Alliansens avsikt, inget konstigt alls, varför?

  1. Det krävs ett par miljoner Pursvenskar som tar bladet från munnen och agerar som denna hjälte,

 2. Men så bra att polisen slår till mot butiker som säljer oskattade tobaksvaror. Polisen triumferar, ” Det var jättelyckat.”. Visst är det bra att polisen beivrar brott. Som Lööf sa ”I Sverige är det olagligt att vara kriminell”. Men med ett Sverige som det ser ut idag så är det nog mera lyckat av polisen att jobba på att stoppa illegala vapen affärer, narkotika, personrån, misshandel och våldtäkterna. Men det är klart, det handlar om brott som är svåra att lösa och ger därför inte så värst mycket plus statistik

  1. Enklare då för Kling o Klang att bötfälla en pursvensk pensionär som råkar slänga en stekpanna vid en återvinningsstation, det visar exakt på vilket skithålsland Sverige blivit för oss Svenskar att leva i.

 3. Undrar vad den ”rena” butiken egentligen sysslar med!

  Måste vara nåt tungt när dom inte vill skita ner sig med smuggelcigarretter!

 4. Kommer du från ett skitland där knappt något fungerar så fortsätter du likadant i Sverige, så länge de gamle finns och bestämmer.
  Därför ingen anhöriginvandring av äldre än 17. Vill de sörja för föräldrar, transferera pengar.
  För medborgarskap minst 7 år i Sverige med egen försörjning och inga olagligheter med bötesbelopp över x dagsboter.
  Vi är värdar, de gäster. Våra lagar, inte deras.

 5. Här sätts stora resurser in skattepengar på villovägar.
  Stort problem.
  Åldrings rån pojkstreck.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: