Polisen hittade olaglig tobak i åtta av nio butiker i Malmö


BROTTSLIGHET. Under veckan har Malmöpolisen tillsammans Skatteverket och kommunen utfört tillsyn på nio butiker men anledning av sin satsning mot illegal tobak. I en av butikerna var allt i sin ordning men i övriga hittades olaglig tobak.

– Det var jättelyckat. Vi kontrollerade nio butiker men det finns förstås fler butiker i Malmö, berättar Johannes Dontsios, inspektör och gruppchef för områdespolisen Söder i Malmö.

I tre av butikerna hittades stora mängder vilket har resulterat i att förundersökningar har inletts för brott mot tobakslagen. Vidare har man även misstankar om brott mot punkskattelagen och smugglingslagen.

 

Läs mer på 24Malmö…

-Pettersson kan inte hålla med polisen att det ”var jättelyckat” när åtta av nio invandrarbutiker fuskar. Det är en av anledningarna till att det socialdemokratiska kalifatet Malmö behöver 15 miljoner om dagen, 5,5 miljarder om året, från landets övriga skattebetalare för att inte gå i konkurs.

Några få exempel från Sveriges framtid, asylinvandringen nedan. Det finns hundratals på bloggen. Använd sökrutan om ni vill leta.


19 responses to “Polisen hittade olaglig tobak i åtta av nio butiker i Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: