Stäng

SVT försöker inte ens dölja sina åsikter

PUBLIC SERVICE. För en vecka sedan sände SVT Opinion Live från Staffanstorp, där bostadssituationen för nyanlända diskuterades.

Där fanns de sedvanliga prästerna, vänsterpolitikerna och de goda medborgarna som berörts illa av att vissa nyanlända placerats i vinterbonade husvagnar femton minuters promenadväg från Staffanstorps centrum.

Några inlägg om detta

Producent för ”opartiska SVT Opinion Live” är Eskil Lundgren.

Herr Lundgren är en trovärdig representant för SVT:s opartiska debatt och nyhetsprogram…

14 reaktioner på “SVT försöker inte ens dölja sina åsikter

 1. Varför bjuder inte de goda och generösa hem våra flyktingar att bo i deras hem, på deras egen bekostnad. Jag vill inte bjuda lögnare på en enda krona, åk tillbaka dit ni kommit ifrån

  1. @Mm, ser att du fått ett (1) ogillande. Den person vill varken bjuda på bostad eller uppehälle utan anser att välfärdsimmigranterna går före de svaga. Hen är kanske en av asylbaronerna som blir rik på migranterna.

   Själv anser jag att de 60 – 100 miljarder som flyktingindustrin kostar oss svenska skattebetalar årligen kan användas till en humanistisk fredskår att bygga upp de krigshärjade länderna. ”Flyktingarna” har då möjlighet att bli hjältar. Nu är flertalet ”svaga” som har lämnat fruar och barn.

   1. Ja, de ”ensamkommande” är antingen svaga kräk, som stuckit från familj och hemland,
    eller utbildade terrorister, sim beordrats hit av islam/ISIS.

    I vilker fall som helst ska de inte vara i vårt fosterland!
    Vi i ”Grannsamverkan” ska, och kan, hjälpa dessa kräk att få en intensiv hemlängtan.
    Lämplig process är att ”hjälpa” en i taget.
    Hemlängtan kommer sedan att sprida sig som en ”smitta”
    i gruppen/sekten!

    Grannsamverkan = samverkan mot brott!
    Jag är övertygad om att vi har passivt stöd av vår
    Säkerhetspolis, SÄPO!

   2. Det är inte säkert att någon verkligen avsåg att ogilla. När man läser via mobilen släpar det lite ibland, och ett gilla kan råka bli ett ogilla.
    Men, det går att ändra genom att trycka en gång till för att ändra.

   3. Jag brukar ibland få en till två ”ogillande”. Jag tror inte det sker av misstag så jag tar det som en förtjänstmedalj att jag lyckats göra någon politisk motståndare upprörd. Som det står i tråden kan man makulera en feltryckning och lyckas men inte med det kan man svara och förklara.

  2. Av den enkla anledningen att dom tycker att Sverige kan ta emot hur många ”flyktingar” som helst bara jag slipper betala.

  3. Hur korkade framstår inte Sverige och Sveriges befolkning som tom städar och torkar dessa i röven, – de var läkare, ingenjörer och raketforskare sa vår undermåliga statsminister Stefan Löven men de flesta är aggressiva muslimer, analfabeter farliga för allmänheten och att skapa ”enkla jobb” är man helt koko i skallen om man tror på….Dessa borde skickas ut och hem och bygga upp sina egna länder istället för att sälja knark och begå brott + leva på bidrag i mitt land!! UUUUUUUUT!!!

 2. SVT har inte för intet dekorerats med epitetet ”etablissemangets främsta vapen i den psykopolitiska propagandans namn”, och det är tveklöst det icke sällan intellektuellt avtrubbade och politiskt oinitierade svenska folkets brist på engagemang som möjliggjort den intensifierade indoktrinering vi nu bevittnar.

  Den kulturmarxistiska destruktionspolitiken löper som en röd tråd genom den ödesmättade samhällsintrigen och omfattar samtliga aktörer inom det välfärdsindustriella komplexets migrantmaskineri, där den orgiastiska entusiasmen över det gränslösa bidragsslöseriet utkolporteras i parti och minut och välsignas av det moraliskt vanföra prästerskapets emotionella åthävor.
  Andreas.

 3. Det värsta är att det fortfarande finns folk som tror på att SVT/SR är neutrala och inte ljuger.

  Det nästa värsta är att vi är tvungna att betala för propagandan. Det hjälper inte att vägra licens, när de lägger det på skattsedeln istället.

  DDR de Luxe!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: