Stäng

Flyg mer ”dumpuckon”

MILJÖ. Sara Skyttedal, tidigare Kristdemokraternas ungdomsordförande, nu kommunalråd i Linköping och en av dem som sänkte Decemberöverenskommelsen, Twittrar om flygets klimatpåverkan.

”Vi i väst borde ta vårt ansvar att investera i ny teknik som gör framtidens resande grönt, istället för att inbilla oss att folk ska sluta vilja resa”, skriver Skyttedal.

-Pettersson visar en bild på hur smarta Miljömupparna i MP är när de ensidigt vill införa flygskatt i Sverige och dessutom utan att ta hänsyn till hur moderna flygplanen är…

Om Sara Skyttedal på bloggen…damen är en av vettigaste politikerna från sjuklövern…

8 reaktioner på “Flyg mer ”dumpuckon”

 1. Miljömupparna visar gång på gång sin totala oförmåga att tänka en klar tanke. Sveriges andel växthusgaser från flyget är försvinnande litet i förhållande till de globala utsläppen och påverkar ingenting. Det man kan hoppas på är, att deras dumhet blir uppenbar även för de riktigt dumma, dvs de, som ännu röstar på Mp.
  De är väl snarast så, att Magdalena Andersson behöver ytterligare påfyllning till skattekistan för att ta hit fler sk ”nyanlända”.

 2. Med tanke på Vänsterns oförskämdheter mot Ingvar Kamprad,

  Kamprad kopplade först in hjärnan innan han uttalade sig, medan vänsterfolk låter först munnen gå, och sen eventuellt i den mån att
  förstånd finns kopplar in tänkandet.

 3. Sverige tror sig inte bara vara en humanitär stormakt, utan även världens största Miljögigant som övriga Världen följer?

 4. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Miljöpartiet det teknikfientliga förbudspartiet.
  Att som t ex lägga ner kärnkraften men driva fordonen med elektricitet är en ekvation som inte går ihop.
  Vi som lever i ett land med långa avstånd kommer med all säkerhet vara beroende av flyget lång tid framöver.

 5. Det finns guldkorn i alla politiska partier.

  Sara Skyttedal är Kristdemokraternas. Hon är respekt.

  Tror även hon kommer att dra fram fler förståndiga unga politiker, inom KD och även andra partier, genom sin öppenhet och ärlighet som politiker.

 6. Heja Sara!
  Tänk om Sara Skyttedal kunde fronta ett nytt parti som vill rädda Sverige från de idioter som styr just nu då vore det en sann lycka att gå till vallokalen.

  1. På en miljöpartist är hjärnan liten. Det gör ont att tänka vettigt med bondförnuft, därav ska andra straffas för att dom kan tänka

Kommentera

%d bloggare gillar detta: