Feminist vägrade anmäla när flyktingdejten sexöverföll hennes 12-åriga dotter: ”Han kan ju utvisas”


INVANDRING. Sjukare än så här kan det väl ändå inte bli? HVB-anställd #metoo-feminist vägrade att polisanmäla när hennes asylsökande pojkvän begick sexuella övergrepp på hennes 12-åriga dotter: ”Jag var rädd att han skulle skickas tillbaka”, har kvinnan förklarat. Hon ska även beordrat sin dotter att ”inte berätta något” om det som hänt.

Flickan vägrade att bo tillsammans med sin förövare och kärlekskranka mamma – så dagen efter övergreppet flyttar hon till sin pappa där historien uppdagades. Det är då pappan polisanmäler händelsen. Men trots att den ”ensamkommande” betraktas som myndig och trots att han dömdes till sexuellt ofredande av barn så får han stanna i Sverige – med endast 100 timmars samhällstjänst som straff.

Mamman som inledd en sexuell relation med ”flyktingbarnet” slapp dock straff och hennes engagemang för sin ”underbara grabb” har dock inte minskat. Tvärtom. Nu letar hon efter ett nytt hem åt honom på Facebook – i grupper fullproppade med trånande batikhäxor, godhetsapostlar och utvisningsmotståndare.

– Grattis Sverige säger Pettersson.

Mer på Fria Tider…


33 responses to “Feminist vägrade anmäla när flyktingdejten sexöverföll hennes 12-åriga dotter: ”Han kan ju utvisas”

 • PeterM

  Lösning : anmäl sexförbrytaren, domstol med riktig domare som kan lagboken, straff på riktig anstalt därefter utvisning för evig tid.
  Mamman döms för skyddande av brottsling och ska naturligtvis förlora vårdnaden av det stackars barnet/brottsoffret.

  Gilla

 • NormaltIngetAttSeHär

  Det här är ju normalt. Alla vet att man kan bara åka till Sverige så ger svenska kvinnor sina dötre til dej. I Arabistan så är det en av dom positiva saker som får folk att åka til Sverige. I Sverige får du hus och bil gratis, du behöver aldrig gjöra något och du får så många 13 år gamla svenska flickor som du vill ha. Dom vassar i småtjejer upp till testiklerna så fort dom setter en fot i Sverige. Svenska kvinnor är sjuka monster, mycket sjukt att ge bort sina barn.

  Gilla

 • Truthfighter

  Klart hon är vänster! Det finns inga såna, som är något annat. För feministerna står internationalismen över konservatismen. D v s utländskt barnvåldtäkt står över bevarandet av ett barns skydd för dessa svin. Och allt annat än SD riksdagspolitiskt, är mer eller mindre vänster. Det borde vara rasstraff. D v s, det skulle betraktas som allvarligare att våldta en av annat folk än det egna, eftersom kulturskillnader, leder till kulturoförståelse, och därmed naivitet och omedvetenhet att reagera rätt hos tjejen, för att komma undan. Det är kulturutnyttjande hos förövaren, och borde straffas betydligt hårdare, än medvetna tjejer av samma folkgrupp, som vet vad de har att förvänta sig. På gott och ont.

  För övrigt är detta svek mot ett barn, en ung flicka, enda gången, jag skulle kunna tänka mig utvisning av en svensk. För genom denna medvetet vidriga handling, för att skydda ett svin ideologiskt, har hon förverkat sin rätt att vara i vårt land. Hur djupa rötter hon än må ha här. För väljer man på detta sätt, är det ett brott mot allt vad mänskligt och sunt svenskt beteende är.

  Gilla

 • Truthfighter

  Sådana är dom feministislamistflyktingkramarasen. Inget pris är för högt för detta drägg. Sådan är svikarsocialismen, som säljer ut våra kvinnor och barn som slampor. Men det var ju liknande vänsterpack som våldtog och härjade i östra Tyskland, när de vällde in 1945. Det gjorde INTE de civilserade borgerliga västerlänningarna. Så ”kaka söker ju maka”. Nog är det så. Och islamister och socialister är samma primitiva kreatur. Så självklart skyddar feministaset våldtäktsmannen, snarare än ger sig på sin avskumsbror. Men man HOPPADES ju att man hade fel. Att det man trott, inte skulle vara sant. Men här fick man verkligen bekräftat, att det man trott om vänsterdrägget, VAR HELT SANT. DE SKYDDAR DET UTLÄNDSKA VÅLDTÄKTSDRÄGGET, TILL VILKET PRIS SOM HELST! OCH DE BRYR SIG INTE DET ALLRA MINSTA OM UTSATTA KVINNOR OCH BARN, UTAN LÄMNAR GLADELIGEN UT DEM TILL ÖVERGREPP!

  DET ÄR DETTA FEMINISM STÅR FÖR! Folkutrotning och övergrepp och förstöring av människor för livet, och INTE DET MINST ombryende av utsatta människor. ALLT handlar bara om kommunistisk ideologi. Och där ser man vad som hände under Stalin, Mao och Pol Pot, med flera. DETTA ÄR FEMINISM!!!

  Gilla

 • centurion

  Det klanledaren(mamman) har gjort sig skyldig till kallas : ”Övergrepp i rättssak”. Fullt jämförbart med att t-ex. hota vittnen. Mycket hårda staff för dylikt betéende. Därutöver ska hon givetvis förlora vårdnaden om barnet.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Hade vi nu levt i en funktionell rättsstat med de minderårigas bästa för ögonen, hade ifrågavarande matriarkala monster utan vidare dröjsmål fråntagits sitt föräldraansvar, då den anmärkningsvärda ansvarsbrist och det defekta omdöme som ådagalagts, tydligt visar att hon förverkat förtroendet som vårdnadshavare.

  Ett synnerligen motbjudande exempel på hur exceptionellt illa det är ställt med den svenska moralen och i synnerhet beträffande de rabiata radikalfeministernas och klimakteriekonkubinernas vanföra vandel.
  Andreas, djupt äcklad.

  Gilla

 • Kattsand

  Hon är nog mer invandringsaktivist än vad hon är feminist.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Våldtäktsboken av Ann Heberlein.

  ”Några veckor innan jag fyllde tjugoett blev jag våldtagen i en lägenhet i Malmö. Nej, det förstörde inte mitt liv, men erfarenheten av att ha blivit våldtagen har satt spår i mig, påverkat min uppfattning om mig själv och mitt värde, skadat min tillit till andra.

  Trots att det förflutit trettiofem år sedan jag blev våldtagen känner jag fortfarande ett visst obehag när jag befinner mig i stängda utrymmen med män jag inte känner, som i en hiss, en tunnelbanevagn, ett kontor. Jag polisanmälde aldrig mannen som våldtog.

  Det ångrar jag idag – mannen som våldtog mig gav sig nämligen på andra kvinnor efter mig. Kanske hade jag kunnat förhindra det om jag anmält?”

  ”Ja. Det finns våldtäktsmän i alla åldrar och ur alla sociala grupper. Dock sticker män från ett antal länder ut i anmälningarna. Oproportionerligt många afghaner, statslösa palestinier, somalier, eritreaner, syrier och irakier förekommer i dessa sammanhang.

  Det material jag undersöker bekräftar alltså tidigare studier från BRÅ som påvisar en kraftig överrepresentation av män från Nordafrika, Mellanöstern och Centralasien vid sexualbrott. Det är extra markant vid gruppvåldtäkter, överfallsvåldtäkter och våldtäkter av pojkar.

  Arbetet med att analysera våldtäktsdomarna från 2012 och framåt är påbörjad. För att kunna färdigställa en rapport som uppfyller krav på vetenskaplighet behöver jag tid – och tid kostar pengar.

  Dessutom bör min analys och mina slutsatser fackgranskas, vilket också kostar. Min ambition är att skriva en bok på temat våldtäkt och kultur – en bok som är vederhäftig och saklig: En bok som inte kan avfärdas.

  En bok som kan leda till förändring – det är nämligen först då vi analyserat och definierat ett problem, först när vi har fakta, som vi kan föreslå och vidta verkningsfulla åtgärder. Allt för att så få kvinnor som möjligt ska behöva dela min erfarenhet av att bli våldtagen.”

  https://ledarsidorna.se/2018/01/valdtaktsboken-av-ann-heberlein/

  Gilla

  • NormaltIngetAttSeHär

   Men om du bliver våldtagen när du är 21 år gammal och sen venter 35 år med att prata om det….. va fan?? Kvinnor måste lära sig att bliver man våldtagen så är det enda riktiga at slita kuken av svinet med en gong. Inte vänta i några tiår. Så fungerar världen, agera nu eller hold kjäften.

   Gilla

 • eva

  Helt sjuk mamma, helt förfärlig!!!! Älskar hon inte sin dotter, vill hon henne inte väl?

  Gilla

  • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

   Att det är en ”kvinna” och ”mamma” till flickan på 13 år betyder inte att hon kan skilja på rätt och fel. Samma kvalitet på denna ”metoo”-dam som Johanna Möller….Vissa svenska kvinnor behöver sättas på plats!!
   Flickan tar rimligen avstånd från sin mamma och vill aldrig se kärringen mer. Förhoppningsvis är pappan en bättre människa och kan ge sitt barn adekvat stöd. Sverige är inte en rättsstat när två brottslingar och pedofiler kommer undan utan straff!

   Gilla

   • modernghost

    Sossarna missade deras föräldrar i sin tvångssteriliserngsiver g sådana uroder borde inte tillåtas att bli födda.

    Gilla

 • Kurt Kodstedt (påhittat namn)

  Vissa svenska kvinnor behöver sättas på plats, denna ”mamma” skulle ha så mycket pisk tycker jag så att inte kunde sitta på arslet på flera månader. Att aset kan våldta ett barn och slippa undan helt utan straff kan bara hända i Absurdistan!!!

  Gilla

 • Fredrik toolanen

  Svenska kvinnor vad säger man?

  Gilla

 • Monica

  Det är under grupptryck från hennes vänkrets som hon agerar för att de är lika knäppa och hon är rädd att bli utfryst om hon agerar mot deras PK-tänk. Djävla käring hoppas att hennes dotter kommer att ta avstånd från henne resten av livet.

  Gilla

 • Norbert H

  Är egentligen inte förvånad.
  Det här visar ju bara hur illa läget är för Sverige.
  Man drar sig inte ens för att offra sitt eget barn för deras skull, och andras barn naturligtvis .
  Undrar hur många fler som henne?

  Gilla

 • Cinna

  Sådana här kvinnor får mig att skämmas för att vara kvinna!
  Hur får hon ihop sin självbild och beteende i sitt huvud, hur kan man välja bort att skydda sitt eget barn?!
  Dessutom glatt försöka prångla på andra att ta hand om pedofilen!
  Har en ansenlig del av svenskarna blivit fullständigt galna?!

  Gilla

  • maar

   Denna s.k. mamma är säkert anhängare till #metoo-kärringar. Först provocerar de och utnyttjar och sedan anmäler. Men aldrig anmäls en babbe – det är rasism.

   Gilla

  • Mr Q

   Ja för mig verkar det vara så…De gamla Batikhäxorna orkar väl inte längre ge sig ut på gammeldansen eller krogen.
   Att få ungt illaluktande kött hemsänt i lägenheten,är kanske lättare för dem ?

   Gilla

 • ruben

  Mamman har väl förbjudits all framtida vårdnad om sin dotter? Nästa gång, som flyktingen gör en överfallsvåldtäkt mot ett nytt offer, så borde de tidigare sk. rättsskiparna straffas för att de inte gjorde sin plikter förra gången. Det borde bli fängelse och höga skadeståndskrav. Flyktingen skall förstås utvisas även för första gången. Vad händer med Sverige?

  Gilla

  • Tanten

   Hon får säkert enskild vårdnad. Så går det till i våra tingsrätter. Känner till ett fall där en misshandlande pappa fick ensam vårdnad. Flickan vill inte bo med honom, så hon rymde till sin mamma. Flickan hämtades av polis! Och togs tillbaka till den misshandlande pappan, som nu flyttat utomlands med flickan!!

   Gilla

 • Sven T

  Är detta kanske en konstig variant på Stockholmsyndromet?

  Gilla

 • gamgubben

  Hur djupt kan vi sjunka? Tänk att denna kvinna får delta i höstens val. Är det dags att omdömestesta svenskarna snart, det tror jag skulle passa som hand i handske för vårt statsbärande parti. Kvinnan i Sölvesborg kunde bli sossarnas motvikt mot deras största hot SD.

  Gilla

 • ossie

  Att denna galna kvinna inte är lämplig som vårdnadshavare till sina egna barn borde stå helt klart.

  Gilla

 • Blodsven

  Resultatet av de nedlagda mentalsjukhusen…

  Gilla

 • Gus

  Tragiskt ! Och detta är vårt lands framtid …

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: