De kriminella tar över allt mer i Europa, inte bara i Sverige

Att det nu är de kriminella som jagar polisen och inte tvärtom i Sverige är  uppenbart.

Också i fängelserna lär väktarna vara på defensiven resp. frukta för sina liv.

Hur många kriminella skulle behöva spärras in för gott i Sverige (om de nu inte kan utvisas av det ena eller andta skälet) för att återställa lugnet?

Vem vet men det kan mycket väl rör sig om 50’000. I vilket fall som helst finns ingen möjlighet att finansiera detta men att låta dem gå lösa lär väl inte vara mindre kostsamt, snacka om rävsax. Dessutom saknas pengar i skolan, vården, …

Att det dessutom knappt är någon som kan tänka sig att bli polis eller fångvaktare, förutom de kriminella själva eller deras hjälpare, gör ju inte saken lättare.

I Frankrike verkar det se likadant ut:

Liksom poliserna och brandmännen säger frankrikes fängelsevakter att de lever i ett permanent tillstånd av våld och rädsla. Och deras frustration växer.

Tidigare innan varje morgon var jag rädd för att upptäcka en kille som hängt sig i sin cell. Vet du vad jag fruktar idag? Att slaktas, strippas, stickas i ryggen. I islams och ISIS namn. Varje dag, på väg till jobbet, gnager denna rädsla i min mage (Bernard, en fransk fängelsevakt).

I de gamla dagarna var aggressivt beteende kopplat till vardagssvårigheter. Nu riktas hatet och våldet (av islamister) mot (vår) auktoritet, vårt samhälle och dess värderingar (Joaquim Pueyo, MP, tidigare direktör för Fleury-Mérogis fängelset).

I stället för att förstå att de berömda deradikaliseringscentren inte har lyckats eftersom ingen deradikalisering har ägt rum, fortsätter Frankrikes politiker att tro att lösningen på det islamistiska kriget är sammetshandskar. Deras nya experiment går alla i samma riktning: förföljandet av fantasin att ”om vi är trevliga mot jihadister, kommer de vara trevliga mot oss”.

Läs hela artikeln här (engelska):

https://www.gatestoneinstitute.org/11787/france-prison-islam-terrorism

 

 

12 thoughts on “De kriminella tar över allt mer i Europa, inte bara i Sverige

  1. ”Grannsamverkan” gäller även grannländer.
    Vi har samma problem och samma apor – och samma behov av att hjälpa aporna att få en intensiv hemlängtan till djungeln!

  2. Undrar när man ska ta till men hårdhandskarna mot slöddret som till största delen är importerat, Öppna läger t ex på Spetsbergen och anställ vakter med rätt att sätta slöddret på plats med skittuffa medel.

  3. Samma naivitet i resten av Europa. Bara i Sverige anser man att 50.000 av drägget behöver sättas i interneringsläger, varför inte använda gammal modell där vakter skjuter för att döda. Men gör det då, vad väntar ni på, tror ni att terrorister ömkar och är humanistiska. Klarar ni inte det, men ni har ju klarat att släppa in skräpet, då är är det er, 7 klöverns plikt att lösa problemet. Fattar ni inte att ni skapat ett krig och att den svenska befolkningen är helt oskyddad för attacker.

  4. Vad gör alla imamer? Kan de inte hålla ordning på sina anhängare?

    Kommer alltid att tänka på 10cc och ”Rubber bullets” och polischefen som varnar ’Fader’ katolska prästen, om de åtgärder som kommer att sättas in. Det är inte ens humor i Sverige längre, vänsterflummet har inte någon plats då går vi under!

  5. Att polisen i Sverige slutar enbart av lönesättning och urusel ledning är nog bara en del av sanningen.
    Jag tror definitivt att många som jobbar ute på fältet har ångest av att drabbas av automatvapen och handgranater m.m.

    • Som Ted Eriksson, den polis som undgick döden på Medborgarplatsen, han hoppas att våldsverkaren blir dömd för mordförsök. Men t o m han tvivlar på rättsväsendet så till den grad att han kommer att hoppa av som polis om det blir något annat. Folk kan inte offra livet på mångkulturens altare. Det är sjukt av våra politiker att offra sitt lands folk för en rubbad utopi!

      • Blir intressant att se om den kriminella Afghanen blir dömd för mordförsök eller inte! Har läst rapporten och Ted Eriksson var nära att dödas, knivhugget var djupt! OM den flata svenska domstolen dömer milt, svenska domstolar har aldrig i historien varit så flata som de är idag, en tydlig signal att ”politisk korrekthet” gäller, – OM de dömer för ex grov misshandel med någon ynklig påföljd är det detsamma som att domstolarna SKITER I POLISER!!
        I ett normalt land hade Afghanen dödats direkt på platsen, ex i USA!!! Ge dig på en polis i USA och de kommer aldrig ut från fängelset om de överlever!
        Sverige = det extremt flata landet på väg mot undergång!!!

KommenteraAvbryt svar