Rasismen har ökat 200 procent…


ARBETSMARKNADEN. 60 procent av alla arbetslösa är utrikes födda enligt Arbetsförmedlingen, motsvarande siffra 2006 var 20 procent. 

Sjukt att rasismen ökat med 200 procent.

-Pettersson skulle gärna vilja ha en siffra per nationalitet men hittar ingen. Det vore intressant att se om exempelvis syrier som i princip var högutbildade allihop enligt SVT är lika arbetslösa som norrmän och finnar och hur mycket vinst Mellanösterns pensionsräddare genererar. 

Jag skulle också vara intresserad av att se hur tyskar, ryssar och thailändare klarar sig i jämförelse med de driftiga somalierna…


5 responses to “Rasismen har ökat 200 procent…

 • Kurt Kodstedt

  Zåzarna utser muslimska skithållsländer till asylländer och vi får ”skitfolk från skithålsländer” som Sandor skulle uttryckt det, – det viktiga för zåzzarna är att de röstar socialistiskt så länge bidragen kommer.
  OM man tagit in folk från exempelvis Ukraina så hade de varit i jobb ganska omgående och lärt sig språket snabbt, de har social kompetens och kan samarbeta samt är välutbildade MEN DE HADE INTE RÖSTAT SOCIALISTISKT!!!

  Gilla

 • gamgubben

  Vad Pettersson efterlyser är vad den styrande eliten anser ”ej relevant vetande”

  Gilla

 • Magnus 2

  Rasism är ett verktyg för att trycka ner vita människor och få dom att känna skuld. Jag skiter fullständigt i hudfärgen utan jag ser på människors värderingar. Religon och kultur har format varje individ till deras värderingar och nu ser vi resultatetet av när man blandar människor med olika värderingar. Världen hade inte sett ut som den gör idag om inte globalisterna funnits. Den enas bröd den andras död.

  Gilla

 • assad

  60 % sopor.

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…
  Tycker mig se ett hånflin mitt i hans narkotikarus riktat mot alla icke SD-röstare i Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: