Insamling på 600.000 kronor till ett våldtäktsoffer men helt tyst i PK-media…


MEDIA. En insamling ger 600.000 kronor till ett offer för en gruppvåldtäkt är normalt en förstasidesnyhet i media. Dock inte hos dagens svenska medier.

Så här var det, en kvinna blev brutalt gruppvåldtagen av en flock på c:a 20 invandrarmän i Fittja i Sverige år 2006.

Petterssons har rapporterat om fallet HÄR.

Ett år senare greps fem män som åtalades och friades, trots DNA-bevis, männen kommer nu att få skadestånd för den tid de satt frihetsberövade om inte åklagaren lyckas med sin överklagan.

Fallet har gjort att många svenskar har förlorat förtroendet för rättsväsendet, och därför beslutade journalisten Joakim Lamotte att göra ett stödinsamling till förmån för kvinnan. Strax innan julen kunde han berätta för sina mer än 145.000 följare på Facebook att insamlingen hade gett 600.000 kronor.

Men svenska medier vill varken under eller efter insamlingen stödja eller rapportera om den. Troligen för att Joakim Lamotte ofta tar upp problem med invandring och brottslighet samt massinvandringens negativa effekter.

Lamotte rör alltså runt i det område som bojkottas av de svenska medierna och blir därmed stämplad som rasist.

Mer på LokalAvisen…

Läs om Lamotte på bloggen…

-Pettersson menar att Lamotte gjort mer för kvinnorna än feminsiterna som kramar de värsta svinen…

 

 


13 responses to “Insamling på 600.000 kronor till ett våldtäktsoffer men helt tyst i PK-media…

 • S Eriksson

  Det här och fallet i Gotland gör att man blir lite tvivlande till att allt är väl i Sverige. Det kanske finns faktorer som inte är kända, men rent allmänt och jämfört med Timellfallet så är mitt amatörmässiga intryck att det är konstigt hur olika det bedöms rättsligt.

  Gilla

 • Truthfighter

  Bravo! Härligt med goda eldsjälar, som gör en positiv insats, för VERKLIGT utsatta och drabbade. En eloge till Joakim Lanotte!

  Synd att media bara visar korrekt medkänsla som känslokallt gagnar deras politiska syften, och inte sunda människors väl i allmänhet. Synd att vänstern, är så okänslig, för VERKLIGT mänskligt lidande. Men det är klart: Deras syfte, är ju inte att stävja det, utan att fördjupa det desto mera. FÖR SÅDAN ÄR SOCIALISMEN!!!

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Såklart att politiskt korrekt media INTE vill rapportera om denna våldtäkt och att insamlingen gett 600.000 kronor som har satts in på kvinnans advokats konto och kommer att portioneras ut för att hjälpa detta våldtäktsoffer. Man ska se till saken, att många kvinnor våldtas i Sverige och att de aldrig får upprättelse, bra att denna kvinna får litet upprättelse, de skyldiga gärningsmännen får skadestånd från svenska staten för att polisen misskött ärendet så de går fria, hoppas de blir dömda i Hovrätten, den friande domen har överklagats! Bevisningen är stark, tysk polis har deras mobiler, de filmade övergreppet och mobilerna genomgår en teknisk undersökning. FILMERNA BLIR STARKA BEVIS I HOVRÄTTEN!! Nu får dessa rovdjur/svin skadestånd för att de suttit ”oskyldigt” häktade, dessa individer är multikriminella, säljer säkert bland annat knark, kanske går deras pengar in i brottslig verksamhet.
  STYRKA till denna Joakim Lamotte, EN MAN som lyckas att på några dagar samla in 600.000kronor, det visar på en STYRKA i opinionen och när RÄTT MAN träder fram och tar ställning då händer det grejer, det skulle behövas många fler som Joakim Lamotte!

  Gilla

  • Kurt Kodstedt

   Ett stark MOTIV för Lamotte att driva detta är att han har två döttrar som han naturligtvis inte vill se växa upp i Stefan Lövens och zåzzarnas Sverige…..VI MÅSTE FÅ EN FÖRÄNDRING! STÄNG GRÄNSEN!!

   Gilla

 • Kalle

  Bra att samla in stålar, men vad händer när en missbrukartjej får 600.000 kr i handen. Risken är nog att hon knarkar ihjäl sig…

  Gilla

  • Gunnar Edlund

   Hennes advokat har på hennes egen begäran hand om pengarna.
   Man kan ju hoppas att hon nu kan sig ur sitt missbruk.

   Gilla

 • Ourgon

  Svenska mediernas tystnad är som ‘När lammen tystnar’: de finns inte längre, i alla fall inte på riktigt.

  Gilla

 • Norbert H

  Detta kallas garanterat populism i deras kretsar.

  Gilla

 • Magnus 2

  Du har gjort mer än vad den så kallade femenistiska regeringen och MeToo tillsammans har lyckats gjort när de gäller utsatta kvinnor. Du ska veta Joakim att vi är många som uppskattar de jobb du har gjort. Vi så kallade rasister är dom ända som tydligen har empati för andra människor. Regeringen och MSM medierna försöker hindra oss från att bry oss om människor som råkat illa ut i deras jakt på mångfald. För varje dag som går så vaknar flera människor som bryter tystnaden. Jag kommer att kämpa resten av mitt liv för att ändra på dagens samhälle. Ord biter inte på mig men däremot så gör mänskligt lidande de. Vi som lever i verkligheten ska inte behöva bli anklagade från verklighets förnekare.

  Gilla

 • OPete

  Joakim du är kung !!! Forsätt kämpa ! För helvete svenskar . Bryt hjärntvättningen , vakna svenska folket !!!!!!

  Gilla

 • Blodsven

  Är inte världens första ”feministregering” totalt genomskådad av folket vid det här laget, så vet inte jag vad som måste till. Heder åt Lamotte och en spark i arslet åt feminizmen…

  Gilla

 • Lena

  De som offrar våra döttrar och kvinnor de djävlarna får plats i msm, vi som vill skydda våra döttrar och kvinnor ………det här är vårt öde !

  Gilla

  • Lena

   Glömde skriva det viktigaste , Joakim Lamotte du är helt underbar, hoppas att du orkar att kämpa vidare………..DU behövs !
   TACK !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: