Myndighet för psykologiskt försvar ska inrättas

INRIKES. Regeringen ska inrätta en myndighet för det psykologiska försvaret, uppger statsminister Stefan Löfven i sitt tal på försvarskonferensen i Sälen. – Det finns en uppenbar risk att utomstående vill blanda sig i hur vi fattar våra beslut, säger statsministern till SVT.

-Pettersson undrar om statsministern är riktigt frisk. Vi har redan 351 myndigheter och soppan blir inte bättre av fler kockar när ingen tar ansvar.

Dessutom är jag övertygade om att rysktillverkade fejkade nyheter påverkar det svenska folket betydligt mindre än…ja, ja, du fattar…

35 thoughts on “Myndighet för psykologiskt försvar ska inrättas

  1. Lätt att vara efterklok.
    Hade kanske varit bättre om den här och föregående regering inte lagt ner försvaret, sålt utrustningen, ”skänkt” bort byggnader, kastat bort krisförråd och — dragit in värnplikten! ! !

    Den nu föreslagna åtgärden som Sveriges försvar är som att laga en punktering på bilen med maskeringstape runt hjulet.

    Är detta utveckling av Sverige?
    Eller är det för att avleda uppmärksamheten från den pågående invasionen och ockupationen från islam?

    Är vi trygga?
    Jag är rädd!

  2. Väntar fortfarande på att Verklighetsmyndigheten ska inrättas.

    Behövs verkligen, när man hör regeringen uttala sig.

    Samtidigt rationaliserar vi bort ett antal andra myndigheter.

  3. varsin ”döskalleflagga” till Svenska folket att vifta
    med, fullt tillräckligt…87% dönickar här, skulle säkert
    hålla presumtiva inkräktare 50 mil från vår gräns

  4. Sköter inte MSB sina uppgifter …? Protesterade inte MSB på konferensen eller fick dom inte vara med?

    (s)vetsaren briljerar som vanligt …

  5. – Det finns en uppenbar risk att utomstående vill blanda sig i hur vi fattar våra beslut, säger statsministern utan att skämmas över de egna falska nyheter som han står helt bakom.
    Han har all andledning att vara orolig eftersom sanningen alltid hinner ifatt den som ljuger och alla hans hantlangare som iockmed detta fullständigt omyndigförklarar det svenska folket.

    • värst av allt är att SEMESTERN betalas av oss, med
      c:a 4 x 10000/mån livet ut…mens en Fattigpancho som
      gjort rätt för sig hela livet får ut 1/4 del (ink. bostadsbidr.)
      …de har sett om sitt bo, våra folkvalda, utan att uträttat
      något annat än kaos

  6. Är Löfven inte medveten om att utomstående redan blandar sig i hur vi fattar våra beslut? Bryssel fattar nämligen de flesta beslut som vi sedan måste följa. Det är bara att implementera vad EU har bestämt.,

  7. Hur många av de snart 352 myndigheterna har chefer med bakgrund inom politiken? Hur många S-märkta? Vore intressant att få veta i vilken grad de är pålitliga, hur mkt det kostar oss och vilken nytta de gör.

  8. Det är inte Ryssland Löfvén fruktar, det är svenska väljare. Svenska väljare bryr sig inte om vad Ryssland eventuellt säger, dom ser ju själva hur sossar m fl förstör Sverige.

    • Lena:
      Detta program måste vara ett Fake… Har flera hundra kanaler på min bildskärm,och bläddrar ofta för att titta på olika länders nyheter.
      Måste dock svära ”vid min gud” ,att detta ”one. ! HD ” har aldrig synts till bland mina c:a 1.200 olika sidor !!! Skulle vara íntressant att veta hur detta kommit till stånd !

      • Lena:
        På mina sidor finns på samtliga,en logo uppe i ett av övre hörnen.Det är uteslutet,att detta program i varje fall sändes över Astra-Parabolprogram !

      • Lena:
        Så lågt nivåmässigt att jag tittat på ”Lindenstrasse”,som är Tysklands största S å p – p r o g r a m ,och sändes på sena eftermiddagar,är jag trots min ålder inte kommen !
        Naturligtvis kan det vara ett klipp från något av deras tusen bidrag……Alltså så sett,ett ”teaterspel” och verkligt Fake….

      • Stenbock :
        Jag fick länken på annat håll och har aldrig sett detta program , dock så blev jag nyfiken och fann trådar till en ”såpa”, trodde inte heller att du var bekant med denna dynga,

        Det korta klippet är tyvärr skrämmande otäckt, säkert inte ovanligt i Sverige att blonda ”damer” lierar sig med muhammed , tyvärr.

      • Jo liksom i Absurdistan sökerTyskland på olika sätt indoktrinera sina tittare.I kväll visades ett program på
        MDR,(tidigare djupa DDR) kring deras nuvarande kommunistledare Gysi…
        Vidare sades i anslutning, att ett liknande program sker i veckan över Rosa Luxenburg.Deras kvinnliga röda ikon som mördades på 20/30-talet. 🙂

    • …som de där lesbiska feministerna som började sjunga Allah Akbar mitt I en demonstration I Tyskland. Hur är folk funtade? När får vi se Islamisk Pride festival? Ska Malmö vara först där?

    • Ja det känner jag väl till…Det röda packet samlar sina styrkor i Öst-Berlin varje år i Januari. Sedan marscherar dessa med sina röda nejlikor till ”Socialisterna viloplats” i Friedrichshain. Detta är deras sätt att fira flydda tider !! Tack o. lov dog ju deras ikon en skyndsam död,och hittades i Spree flytande efter någon dag.Själv tackar jag i detta fall banemannen…. 🙂

    • Billy Boy:
      Egentligen är du värd många fler glada 🙂 😉 🙂 ,för dina talade inlägg…..Skulle kunna fylla hela rutan.Men önskar inte framstå som en inbördes beundrare !

    • En anledning till detta: Han inser nu att han inte hinner säkra upp sin ekonomiska framtid innan valet, så som hans föregångare tidigare gjort.

KommenteraAvbryt svar