Muslimska pixelhuvuden frikända för hämndattack, de var för många


BROTTSLIGHET. Mellan 20 och 50 män stormar pizzerian, jagar ut två män på en parkering och misshandlar dem grovt. Vittnen berättar hur männen skrek att de var IS-anhängare och där för att mörda. Våldet utlöstes ett par dagar tidigare – med ett bråk mellan två tonåringar där en hamnade i koma.

Pizzeriadådet var en hämndattack och ett hatbrott från tjetjener mot yazidier, menar åklagare. Men alla misstänkta friades i rätten: De var för många.

Det tingsrätten kan konstatera är att ett ”stort antal tjetjener åkte till Älmhult i ett flertal bilar i syfte att konfrontera” den yazidiske pojkens släktingar, att ”markera allvaret” genom ”stor tjetjensk närvaro”.

”Antalet tjetjener på plats varierar kraftigt i förhören från 20 till 50”, skriver tingsrätten.

Tingsrätten slår också fast att det slutade med att släktingarna jagades från pizzerian, ”fälldes till marken och misshandlades allvarligt av ett flertal personer genom sparkar och slag”.

Det kan inte bevisas vilka av alla som fångats på bild som deltog i misshandeln, och det kan inte bevisas att målet var just att slagsmål skulle bryta ut. Dessutom: Angriparna var för många för att de som faktiskt deltog i misshandeln ska kunna pekas ut, menar tingsrätten.

Läs mer på Expressen om ni orkar…

-Pettersson konstaterar att pixelhuvudena går fria för att de var för många! Då undrar jag varför vi tar in ännu fler när det inte går att hålla reda på dem som redan är här? Mitt förslag är att de får resa hem och diskutera sina problem med herr Putin…

TIDIGARE 2016-08-16. Nio islamister gripna i Älmhult

INVANDRARBROTT. För en månad sedan skrev vi om en grov misshandel i småländska Älmhult, IKEA:s födelseort och fortfarande viktigt för jätteföretaget.

– Pettersson skrev några rader om detta om detta HÄR, men det var egentligen ingen stor sak, bara ännu ett av alla babbebråk som sker i vårt land varje dag.

På Facebook skrevs nedanstående inlägg…

Älmhult

…och det är inte utan att jag undrar om Facebookskribenten har rätt. De misstänkta är samtliga från den ryska delrepubliken Tjetjenien och befolkning där är till största delen sunnimuslimer, många av dem terrorister, samt c:a fem procent ryssar, men som ni vet pratar ryssar ryska.

Nedanstående är de gripna och misstänkta och till förhören med dem är tjetjensk tolk beställd.

 • Baaev Ibraim, 850512
 • Bagiev Alvi, 850208
 • Bislan Baaev, 830111
 • Elmonradov Abdubakar, 750601
 • Elmurzaev Alkhazur, 741006
 • Hasjagolgov Ahmed, 730103
 • Itaev KOTTO Adlobovich, 671116
 • Kotiev Muslim, 720831
 • Salamov Khalid, 990215
 • Tadaev Mahmed-Said, 800310

Målsägaren, de hotade, är också babbar så jag undrar om Facebookinlägget är riktigt. Varför åker annars nio muslimska män från det terrordrabbade Tjetjenien runt och hotar andra människor.

Mitt förslag är utvisning till Ryssland så får Putin ta hand om sina medborgare, givetvis av humanitära skäl men risken är att åklagaren betraktar det hela som ett vanligt gruff och släpper islamisterna.

Tjetjenien är en av de svåraste platserna för kristna då landet formellt fortfarande är en del av Ryssland. Förföljelse av kristna sker både på politisk och på religiös nivå, eftersom kristendomen associeras med Ryssland och inbördeskriget. Islams inflytande växer. Alla kristna bland lokalbefolkningen uppfattas som förrädare mot islam och samhälle och utsätts för hårt förtryck från staten. Att konvertera ses som en stor skam för familjen och man riskerar ”hedersmord”. Gemenskap med andra kristna eller offentlig trosbekännelse är nästintill omöjligt.

Kaukasien där Tjetjenien ligger är ett område på gränsen mellan Europa och Asien. Omkring 12 miljoner av Kaukasiens 35 miljoner invånare är ryssar, vilket gör dem till den största folkgruppen. Sammanlagt finns det dock över femtio olika etniska grupper i området och motsättningar mellan folkgrupper har mynnat ut i många allvarliga konflikter.

Området har varit bebott sedan minst 1000 år före Kristus. När kristendomen började spridas de första århundradena efter vår tidräknings början stötte den på sitt främsta motstånd i den persiska zoroastrianismen, men även i grekiska, anatoliska och animistiska religiösa seder.

Under 600-talet erövrade araberna stora delar av Kaukasien och förde med sig islam. Både kristendomen och islam är i dag präglade av tidigare animistiska seder i regionen. Judiska grupper har befolkat regionen sedan över 2 000 år tillbaka och praktiserar fortfarande judendomen i Kaukasien.

Ryssland invaderade området under 1780-talet. Sedan dess har det varit krig till och från mellan ryssar och muslimer. Huvudstaden Groznyj grundades som ett ryskt fort år 1818.

Tjetjenien försökte förklara sig självständigt 1991 när Sovjetunionen kollapsade varpå ett nytt långvarigt grymt krig utbröt. I Tjetjenien finns olja och mycket annat så utan krig och med en vettig regering borde landet vara rikt.

 • Folkmängd: 1,3 miljoner
 • Kristna: Flera dussintal
 • Huvudreligion: Islam (Sunni)
 • Statsskick: Autonom republik (Ryssland)

chechnya


12 responses to “Muslimska pixelhuvuden frikända för hämndattack, de var för många

 • Major Ethnic Conflicts in Sweden. Why!? | Petterssons gör skillnad!

  […] Videon handlar om: Muslimska pixelhuvuden frikända för hämndattack, de var för många […]

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Judiska grupper HAR INTE befolkat de nordligare delarna av Kaukasien. Knappast i södra delarna heller. Den som skrev kan inte sin historia.

  Från ca 300 anlände förtrupperna till en mycket omfattande grupp av klangrupper. Gemensamt kallades de Khazarer och är ett stort antal turkfölk. Några av klangrupperna är t ex Bulgarer (där en av klanerna är Hunner). Khazarernas kärnklan (alltså just den klan som ger det gemensamma klannamnet) delar av naturliga skäl upp sig i en nomaddel resp en urban del. Urbandelen har en ekonomi som baseras på handel och varuproduktion, medan nomaddelen sköter transporterna till lands, i huvudsak sidenvägen och Donauleden med avstickare norrut längs Volga. Deras handel västerut går till största delen via sjötransport, men de har ingen egen handelsflotta. Tidigt får de kontakt med judiska handelsfaktorier i västra Medelhavet, som i sin tur har kontakt mot centrala Västeuropa. Judarna i väst etablerar samtidigt sina handelsfaktorier inom Khazarernas maktområden vice versa. De judiska resp khazariska relationerna på alla nivåer hade fram till ca 620 blivit så intima att ett flertal khazariska klaner valde att anta den mosaiska religionen, vad vi slentrianmässigt kallar judendom.

  Så när Hitler avlivar en massa judar i Polen, Tyskland, Ukraina, så är en stor del faktiskt inte ”Hebréjudar” utan ättlingar till de khazariska kärnklanerna.

  Det var en enorm tur för Europa vad som skedde i Khazarien. När sedan den arabiska anstormningen i Jihad drabbade Europa från alla håll så slogs den arabiska terrorismen tillbaka i södra Frankrike av ett förbund ledda av frankerna, längs Medelhavskusterna etablerades befästa samlade byar och städer, Konstantinopel stoppade jihad fram till 1453 och sedan tog Ungrare/Österrikare/Polacker ansvaret dels i mitten av 1500-talet och dels i slutet av 1600-talet. Men vad många inte erkänner eller vet är att den mycket större arabiska anstormningen som skedde via Centralasien (vilken var avsevärt rikare ekonomiskt än dåvarande Västeuropa), som erövrades ca 751, samt att anfallet fortsatte mot Europa mellan Ural och Kaspiska-/svarta Haven. Men här fanns som sagt Khazarien och dess trupper besegrade araberna i ett utdraget krig, vilket dock tryckte olika Khazarklangrupper längre åt väster (bla återkom hunnerna i början av 800-talet och bosatte sig i nuvarande Bulgarien (under sitt klannamn) och även Magyarerna (en annan Khazarklan) erövrade Centraleuropíska stäppen. Hade inte dessa segrar mot islam skett hade alla kyrkor och katedraler varit ”moskéer”.

  Det slöts freder mellan olika Européiska länder och islamska makthavare. Men tro inte att detta innebar fred, då fred för islam enbart är tillfälligt vapenstillestånd. Sedan 750 har altså Europa ständigt plågats av arabiska attacker för plundring, slavjakt, sjöröverit etc. Samt några försök till jihad av Osmanska väldet. Det är inte förrän västeuropéer och amerikaner till slut tröttnar på de ständiga plundringarna , slavjakterna, sjöröverierna och sätter in både sina flottor och arméer, som man slipper de ständiga trakasserierna.

  Ett kuriosa är att under tiden ca 650 till 1850, genererar de omfattande våldtäkterna av européiska kvinnor av arabiska plundrare att mängder med barn föds. I Arabien skulle sådana barn genast dödas, men detta skedde inte i Europa. Innebörden blir att en befolkning som sedan urminne till hälften är blond och med ljus hy (den andra hälften var mörkhårig, rödhårig, brunhårig med ljus hy), mörknar avsevärt (naturlig blondhet försvinner i de flesta regioner) till vad som modernt blir nämnd som ”Medelhavsras”.

  Gilla

 • SasjaL

  För många? I USA är detta inget problem, när det inte går att fastställa vem som gjort vad i ett brottsfall. Alla involverade åtalas för medhjälp och får samma straff som om de konstaterat utfört brottet. Ett tidigare existerande kryphål i lagen, som gjorde att det gick att slinka undan bestraffning helt.

  Liked by 1 person

 • eva

  Vilken tillgång för landet sådana typer är! För att få komma in/vara kvar i Sverige borde man ha kvalifikationer som yrkesutbildning, ordentligt uppträdande osv.

  Gilla

 • 135.459 uppehållstillstånd under 2017 medan media och politiker påstår att gränsen är stängd | Petterssons gör skillnad!

  […] under 2017. Bara en gång tidigare har fler beviljats och det var rekordåret 2015 då 150 535 tillstånd gavs […]

  Gilla

 • Gus

  I Lessebo och Vislanda håller man sig inne efter mörkrets inbrott …

  Gilla

  • Gringo

   Så är det snart i hela Sverige, finns inte många städer/orter/byar där man kan gå ut efter mörkrets inbrott. Inte ensam om man vill komma hem helskinnad, en svårare är det om man är kvinna. Vårt nya Sverige, vad har PK, regeringen och politiker gjort.

   Liked by 1 person

 • Sara från Skåne

  Förslag till SD; någon som plockar upp?

  lag om att ”vistas på en brottsplats och passivt delta i ett brott OCH att inte aktivt avlägsna sig själv från pågående brott ska anses som delaktighet och medhjälp och straffas med samma straff som gärningsmannen”.

  Då slipper vi sådant trams som Älmhult.

  Liked by 1 person

 • Adolf Nilsson

  Det måste göras upp politiskt att dessa individer skall ut ur landet omedelbart.Man löser inte problem med mera våld.Kommer dom hit skall dom leva som vi gör,gör dom inte det då skall dom välja resa till andra länder.Skärpning Sverige,det handlar om oss och vår trygghet.Ha det så gott Adolf

  Gilla

 • Thomas

  Ja, det blir lite mer stämning när kulturfolket kommer

  Gilla

 • Jhonsson

  Svenska rättsskipningen har nu nått Kalle Anka-stadiet .
  Inbördeskrig börjar i regel med anarki och det är där vi är nu.
  När börjar det på allvar?

  Gilla

 • Greta

  Ja, eftersom landet saknar gränser så kan vad som helst passera, hur som helst. Därför ter sig exempelvis Aurora-övningen i höstas som endast ett stort skämt. Ryssarna kommer och går som de vill, redan nu!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: