Världens dyraste flaska vodka stulen


GOTT OCH BLANDAT. En vansinnigt dyr flaska vodka har stulits från världens största vodkasamling på Vesterbro i Köpenhamn. Det berättar innehavaren av vodka-samlingen, Brian Ingberg, för TV 2 Lorry. 

Vodka-samlingen ligger under hans bar, Café 33 i Dybbølsgade, och den stulna flaskan är den enda i sitt slag, enligt Brian Ingberg. Han säger att det är en Russo Baltique vodka till ett värde av åtta miljoner kronor.

Läs mer…

-Pettersson brukar fundera och säga, tänk om jag hade haft alla pengar jag lagt på brännvin och brudar, vilken jävla fest man skulle kunna ha…

och ibland lägger jag till att jag aldrig dricker mer än en grogg åt gången, men när jag druckit den blir jag en annan människa och den super som fan. Dock uppskattas inte dessa lustigheter av den oäkta hustrun så vi får hoppas att hon inte läser detta.

 


8 responses to “Världens dyraste flaska vodka stulen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: