S driver SD-politik i förhandlingar med MP


INRIKES. I november 2015, för två år sedan, delade Sverigedemokraterna ut flygblad på den grekiska ön Lesbos, då var detta den värsta formen av rasism-nazism. Nu visar det sig att Socialdemokraterna i regeringsförhandlingar med Miljöpartiet drivit frågan om att sätta upp ”kom inte hit”-annonser i länder med många flyktingar. Hela S-ledningen säger nej till asylsökande.

Adam Bergsveen är Miljöpartiets tidigare presschef. Stämningen är nog toppen mellan S och MP när medarbetare och tidigare medarbetare börjar läcka ”hemligheter”.

-Pettersson tycker med bakgrund av detta att det är märkligt att S vägrar prata med SD när de ändå kopierar deras politik…

Det är jul, och då ska vi vara snälla, men det ska bli intressant att följa Lena Mellin, Anders Lindberg och de andra på Aftonbladet när de försvarar finansminister Magdalena Anderssons (S) uppmaningar till ”flyktingar” att söka sig till andra länder samtidigt som de låtsas att de alltid tyckt så…


18 responses to “S driver SD-politik i förhandlingar med MP

 • Realist

  Jaha behöver vi veta det ??
  Valfläsk !!!
  Lögner lika den att man inte skulle höja bränsleskatten (föregående val) !!!

  Behöver vi veta mera !?!?

  Gilla

 • Nisse

  sossarna visar sitt falska tryne att vända kappan efter vinden. Tänk vilka rasister dom blivit. Stefan det är dags att avgå nu !

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Syns att valet nu närmar sig med stormsteg, nu är allt tillåtet hyckleriet når rekordhöjder och det naiva svenska folket går garanterat på detta och ger 7 klövern fyra år till !

  Gilla

 • Magnus

  Nu har vänstern haft fel i 3,5 år och de närmar sig ett valår. Nu kan de börja tala om verkligheten sista halvåret för att få tillbaka väljare från SD. De går inte längre att förneka SD:s framgångar som dom troligtvis vet är betydligt större i verkligheten än i deras uppgjorda mätningar. De vi Sverige vänner ska göra är att fortsätta visa vårat förakt mot 7 klövern. De är trots allt dom som har gjort helvetet i Sverige möjligt. ”Där lögnerna råder är sanningen ett brott”. God fortsättning.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Reklam för migration till bidragsparadiset och S-valbåsen streamas till Afrika via Youtube;

  Gilla

  • Adolf Nilsson

   Här somalier kultur?Det var nytt.Mvh Adolf

   Gilla

   • Ståfräs

    ”Frankrikes regering kommer stationera ut 100.000 poliser och soldater under julhelgen för att förhindra nya islamistiska terrorattacker” se fria tider.
    Det bästa är att det kostar inget utan blir lönsamt på sikt hälsar Feministregeringen, som planerar att skicka ut 2 dialogpoliser för att grilla halakorv med baaarnen.

    Gilla

   • Realist

    ja nåt som en del kallar KLANKULTUR !!!!

    Gilla

  • Ståfräs

   Verkar vara 1 som hatar Somalier?

   Gilla

   • Adolf Nilsson

    Jag hatar inte somalier,hatar inte människor överhuvudtaget,jag ifrågasätter om dom har någon kultur,för att här i Sverige har dom inte utmärkt sig med kulturell uppförande.Må så gott Adolf

    Gilla

  • Billy Boy

   Onsdagen den 02 aug 2006 publicerade Aftonbladet reportaget nedan. De hade fått uppgifterna om rasism från den socialistiska och skattefinansierade organisationen Centrum Mot Rasism – CMR.

   Kolmården anklagas för rasism.
   Kolmårdens djurpark visar upp de fem massajerna på ett sätt som för tankarna till kolonialtiden.
   Att Kolmården visar upp massajer som ”hoppar och dansar” är rasistiskt och bidrar till ”afrofobi”, menar Centrum Mot Rasism.

   Läs gärna vidare på länken nedan:

   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10870089.ab

   Av videon postad av sign. ”compulsoryunion” ovan framgår att även afrikaner med somaliskt ursprung under ett kulturevent i Nyköping i juli 2017 också ”hoppat och dansat”.

   Men varken CMR eller Aftonbladet har uppenbarligen ännu inte reagerat och klassat även somaliernas dansuppvisning i Nyköping som ”rasistiskt och bidragande till afrofobi”. Mycket märkligt!

   Mer info här om det skandalomsusade och absurda Centrum Mot Rasism – CMR

   https://sv.wikipedia.org/wiki/Centrum_mot_rasism

   Gilla

 • Roland Karlsson

  Makten framförallt. S ”tvingas nu” att föra SD:s politik. Om inte är chansen liten att vinna valet. Nu har alla dom tre stora partierna i stort samma flyktingpolitik. ” Vi bygger inga murar, vi bygger broar” och Öppna era hjärtan” den tiden verkar förbi. Min slutsats då borde dom tre stora kunna göra upp. Eller ska hyckleriet fortsätta. Det bästa till sist: Svenska Folket är oerhört kloka o nästa regering blir BRA! God Fortsättning allihopa!

  Gilla

 • Gus

  Svenska folket måste nu inse hur bedragna och hjärntvättade de blivit av Regeringen.

  Gilla

 • ossie

  Historien upprepar sig. Sossarna tog upp ett flertal av Ny Demokratis bespottade förslag ett par år senare.

  Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vad väntar ni av Lena Mellin?Arbetskamrat med Virtanen det förklarar allt .Bara svammel och skitprat.Mvh Adolf.

  Gilla

  • Joy

   De har nog delat många pavor av det finare rödvinet!

   Gilla

  • Billy Boy

   Av Lena Mellin på Aftonbladet kan man snart förvänta sig vad som helst i hennes lojalitet och försvar av sin fd arbetskamrat Virtanen.

   Nedan ett förslag på vad Mellin eventuellt skulle kunna tänka sig att initiera och jobba vidare på. (OBS! Satir/Ironi).

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: