Nyköping, Sverige nutid…


INVANDRING. En film om det nya Sverige. Nyköping och stadsdelen Brandkärr som är med på bloggen då och då. När den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheter rapporterar så läser vi om framgångsrika och driftiga invandrare. 

Nyköpingshems vd Christer Gustavsson berättade år 2012 att bolaget lägger ut 8 miljoner varje år på att reparera akuta skador i Brandkärr. Läs igen – 4 500 kronor per lägenhet och år i AKUTA skador utöver ordinarie underhåll, men det fick vi aldrig läsa i SN, inte om imamen som misshandlade sin fru heller.

Av Nyköpings kommuns befolkning är c:a 20 % utrikes födda och dessa drygt 20 % står för runt 70 % av socialbidragen. Tyvärr finns det ingen statistik på andelen med utländsk bakgrund, alltså barn födda i Sverige av utländska föräldrar och innan vi får se den fryser nog helvetet till is.

-Pettersson säger titta på filmen, titta på filmen och försök räkna ut hur stor vinsten blir…


25 responses to “Nyköping, Sverige nutid…

 • Hans Nilsson

  Runda och välmående gödda av Svenska skattebetalare.

  Gilla

 • larslindblog

  Redan på 1970 talet hade Brandkärr rykte om att vara ett tillhåll för Finska Z.
  Dom fick hyra och uppehälle , och man kunde läsa i SN om mystiska pälsstölder på DOMUS mm.
  ( det stod att polisen behövde finsk tolk )
  Har NÅGONTING blivit bättre.??..eller är det dessas barn och barnbarn som nu härjar runt i Nyköping + alla tusentals man fyllt på med sedan 1970 talet.
  Fy skäms väljare i Nyköping !! Det är ni enfaldiga stollar som röstat fram detta. FY !!

  Gilla

 • Kurt Kodstedt

  Socialdemokraterna, pådrivna av Miljöpartiet bedriver en fullständigt sinnessjuk invandringspolitik, ansvarig för den borde tvångsomhändertas, sättas i tvångströja, starka mediciner och elchocker flera om dagen….
  MEN det skulle nog INTE hjälpa dessa, de tror att detta är läkare, ingenjörer, raketforskare, entreprenörer och att 70% lever på socialbidrag och kriminaliteten är en s.k. ”UTMANING”….
  Ja, j-klar vilka idioter….!

  Gilla

 • Stenbock

  Nu är det ju i modern tid även andra ”med akademisk examen” som pratar sörja…Minns ni för några veckor sedan fanns ju ett aktuellt ämne,hur Isbjörnarna håller på,att helt dö ut ur vår djurvärd.
  T.o.m. en gammal orkeslös björn visades upp på bild för att riktigt förankra deras saga.
  I dag publicerar Bonnieblaskan HD ett i då uppseendeväckande reportage från Grönland.Efter att ha ögnat över texten misstänker jag nu,att hela björnstammen uppe vid Ishavet måste ha flytt dit.
  https://www.hd.se/2017-12-25/fler-isbjornar-far-skjutas-pa-gronland
  https://hds.imgix.net/LlPwvhL-tunLUAq7AuHDeqdx5G4.jpg?w=1280&fit=crop&crop=faces%2Centropy&h=768&auto=format&q=60

  Gilla

  • Stenbock

   För dem av er som orkat läsa texten,upptäcker ni ännu en sensationell nyhet… Klimatuppvärmningen tycks ha vänt(eller tillfälligt tagit en paus).Om vi nu kan lita på denne danske expert ?
   Faran över för oss i S-Sverige som just håller på att dränkas under regnmassorna ???

   Gilla

 • Billy Boy

  ”Förtjänsten / vinsten lite längre fram” som Stefan Löfven (S) har käbblat om kan bara åstadkommas efter att han själv och alla hans genomkorrumperade socialistiska sektmedlemmar avsatts från sina nuvarande ledande positioner överallt i det svenska samhället.

  Först då kan nödvändig återställarpolitik påbörjas och åstadkomma de konkreta positiva effekterna som det svenska folkhemmet nu är i desperat behov av.

  Gilla

 • Hanna

  O Maud Olofsson poppar upp i Expressen och säger att om 10 år kan vi säga att det var det bästa vi gjorde att ta emot så många människor, och så det vanliga ” men vi måste tillsammans hjälpas åt med integrationen”! Exakt hurdå?

  Gilla

  • Jag

   Måddan?!?! Olyckskorpen??
   Hon som inte utförde något av värde??? Jo, kostade mycket pengar, miljarder!! För oss Svenska Skattebetalare!
   Har hon fått ny luft i lungorna?!?! Kåt på makten igen!!
   Hennes trovärdighet är på minus!!

   Gilla

 • Hanna

  O Maud Olofsson poppar upp i Expressen och säger att om 10 år kan vi säga att det var det bästa vi gjorde att ta emot så många människor, och så det vanliga ” men vi måste tillsammans hjälpas åt med integrationen”! Exakt hurdå?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   De som inte kommer att hjälpa till eller drabbas av en sjuk, landsförädisk och totalt vansinnig svensk massinvandring är de ansvariga politikerna och det övriga hycklande illröda vänsterextrema etablissemanget som vidrigt alltid vurmar för och anser att mångkulturen räddat Sverige från undergång !
   Hela notan för dårskapet får infödda hederliga arbetande svenskar stå för.

   Gilla

 • Kurt

  Hur länge ska vi finna oss i denna cirkus? Synd om Hjortenbergs badet det är väl fast i dessa livsformers hand. Och bara hanfolk,

  Gilla

 • compulsoryunion

  Världshistorisk nyhet i 3 bemärkelser, eftersom
  1; första gången på 60 000 år som Östafrikanska män migrerar och koloniserar(senast befolkade typ ”homo erectus/ australopitecus” de aboriginska områdena i Australien för 50-60 000 år sedan utan etableringsersättning.
  2; första gången i världshistorien som islam har besittning över ett helt bostadsområde norr om Spanien (blev helt befriat för 550 år sedan genom ca 700 års militära ansträngningar bl.a. av Isabella och Ferdinand)
  3; kolonisation helt genom infödingars uppfinningar, egendom och lägenheter med 0 krav på motprestation.

  Gilla

  • compulsoryunion

   Liksom invasionen av sydAmerika förstår minoriteten bosättarna att det gäller att kräva, via infödingarnas ledare (Stefan L) massa guld av infödingarna

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vinsten för vem?Inte för Sverige och svenskarna.Med facit i hand förstår ju vem som helst att det är lögn alltihopa .Bara byfånen till statsministern har inte fattat läget.Hoppas bara att svenska folket fattar vem dom skall rösta på 2018 för att behålla vårt fosterland .Mvh Adolf

  Gilla

  • assad

   Jag beundrar Adolfs oupphörliga påpekanden om att vi har en sinnessvag statsminister.

   Öka gärna såväl amplitud som frekvens 🙂

   Gilla

   • Adolf Nilsson

    Till Assad, tyvärr är det inte bara jag tycker att han är världshistoriens sämsta regeringschef.Det är en människa som har get käbblandet ett ansikte.Du ser på bloggen att det haglar kommentarer om hans undermåliga ledarskap.Mvh Adolf

    Gilla

  • Joy

   De kunde ju vara vinstmaskiner i sina hemländer, bygga dem framgångsrika och välmående. Vi var välmående innan de rusade till köttgrytan Sverige och började slevar i sig för fullt!

   Gilla

 • Mjölk

  Blivande läkare, lärare, ingenjörer allesammans. Bara vi ger de en god socioekonomisk start…

  Här har en 110 åring flytt från Syrien med båt över Medelhavet, för att träffa sitt barnbarn i Tyskland. Ska man skratta eller gråta!?
  http://www.krone.at/1600081

  Gilla

 • assad

  Tyvärr Pettersson, filmen är allt för smärtsam att ta sig igenom. Det räcker med att se bilden av ”personen” med kökshandduk på huvudet.

  Man kan tycka att de ”nya områdena” skulle kunna erbjuda nya spännande övningsuppgifter på ekonomprogrammen vid Sveriges universitet.

  Problem: Blir det lönsamt lite längre fram eller inte?

  Tja, en investering är lönsam om återbetalningstiden inte överstiger den tid ett företag ställt upp som krav, och det investeringsalternativ är lönsammast som har kortast återbetalningstid.

  Vi får problem direkt. Investering? I vad då? Återbetalningstid? När ska bubbe betala åter? Tid? Efter 10 år är hälften av bubbarna fortfarande arbetslösa och resten har påhittade jobb. Krav? Haha.

  I sedvanlig ordning efterfrågar jag en storskalig handlingsplan för flytt från ”Sverige”. Den kritiska massan (= totala massan av alla bubbar) är överskriden sedan länge. Snart smäller det på allvar – pang och boom.

  Gilla

 • Joyeux Noël

  Politikerna är mycket mer aktiva med det diffusa ”arbetet” att forma vår ”moraliska karaktär” som människor än vad de är måna om att leverera sin del av samhällskontraktet. Jag menar den del som är tungt skattefinansierad och ska innehålla välfärd och välstånd.

  Gör din plikt och kräv din rätt är också en princip som präglat den delen av samhällskontraktet.

  Men nu är det ju så att man hellre följer ”undantagens” princip och hittar ”viktigare” saker som är mer ” brådskande” än allt annat. Som att exempelvis skänka bort välfärden, bostäder och skattefinansierat arbete till andra länders medborgare som inte betalat in en enda skattekrona under sina liv. Majoriteten har även ljugit om sin identitet när de ordnat sig access till välfärden.

  Sverige. Styrt av politiker som tycks vara besatta av moralisk karaktär bland folket men verkar helt själva sakna uppfattning om vad som är moraliskt och etiskt rätt.

  Gilla

  • Joy

   Suverän kommentar! Det är exakt politiken idag, folkfostran; att tvinga i oss att vi räddas av folk från underutvecklade länder. Som ser oss som mjölkossor, pengarna ska rasa över dem.

   Gilla

 • Lena

  Nyköping …..lite fakta……..hur kan vi svenskar göra oss själva så grymt illa?
  Innan landet är helt bottenlöst förlorat, se till att svenska barn och ungdomar lär sig sin svenska historia.
  (Det klippet ovan, är en fullständig chock !)
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Nyk%C3%B6ping

  Liked by 1 person

  • Kenth Andersson

   Därför att vi svenskar är och förblir naiva och konflikträdda som sedan länge lärt oss att lita och tro på överhögheten och det offentliga vi tror och anser att det är alltid är någon annan som ska fixar problemen i samhället och detta fega beteende utnyttjar självklart politikerna som därför utan problem föraktfullt kan ljuga och göra precis vad de vill mot svenska folket !
   Svenska folket vill bara shoppa, resa och krypa in i sin falska trygga tillvaro full av prylar.
   Att vara politiker i Sverige måste vara det enklaste på jorden !!!!
   Varför har en majoritet av svenskarna om de nu vore ansvarsfulla och inte naiva fram till 2014 röstat på 7 klöverns totalt katastrofala politik när de med egna ögon måste ha sett hur det svenska samhället år efter år rasat ihop ?

   Gilla

 • compulsoryunion

  Notera att t.o.m. MigrationsPolischefen Eliassons Poliser är omskurna muhammedaner….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: