I Sverige talar vi vilket språk vi vill

INVANDRING. Hawar Asaiesh är vänsterpartist, socialist, feminist, antirasist och tycker efter krav på att invandrare ska lära sig svenska för att få arbete och bli självförsörjande… 

-Pettersson håller med, men då gäller inga bidrag och inga skattefinansierade tolkar. Klarar invandrarna sig ändå, ger fan i att begå brott, deklarerar och betalar skatt så får de gärna prata rappakalja…

16 thoughts on “I Sverige talar vi vilket språk vi vill

  1. Om det inte är språket som definierar ett land, vad är det då? Verkar vansinnigt att vi svenskar inte ska förstå vad människor säger i vårt Sverige. En sak till, snart får även vi Svenskar ha tolk när vi ska till olika offentliga inrättningar, då det inte är något krav på att kunna Svenska längre!

  2. Billigt som fan med tolkar för 52? språk inom sjukvården, helt OK tycker PK och muppvänstern, Sverige är så sjukt och på väg att utplåna sig självt som nation och det utan kärnvapen, stort grattis.

  3. Konstig svenska i tweetet. Vänsterpartiet verkar världsfrånvända, hur ska vi kommunicera om vi inte kan tala med varandra. Vilket tröttsamt samhälle vi börjar få!

    • Ju mer vänstervriden, brunare tunga och bred syltrygg en person har i dagens förljugna dårhus Sverige desto större merit, då går det att komma hur långt som helst upp i hierarkin !

  4. Jag håller fullständigt med Pettersson. Dom får snacka vilket obegripligt språk som helst men då skall dom heller inte ha något finansiellt stöd och inte gå före i alla köer som bostadskö och arbetskö. ej heller ha billigare sjukvård och tandvård.

KommenteraAvbryt svar